Nehoda e30 Zlín + str.14 Most

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět
Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 24. 05. 2013 20:14

Jech píše:Jen pro zajímavost, oba to byli "čórkaři" a parchanti známý takřka po celém ústeckém kraji, detaily třeba zde ...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater a zde

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... permPage=1

V autě měli také kanystry (je vidět na fotkách z nehody, do kterých prý pravidelně kradli naftu).
To jen tak pro úplnost.
Jj, to jsem taky věděl, ale nechtěl jsem to tady zbytečně rozpytvávat... Nj, teď mají kecalové ve stylu odpočívej v pokoji, RIP, o mrtvém jen dobře apod. po ptákách asi :)
No smoke, no fun...
Obrázek

Venca

Příspěvek od Venca » 24. 05. 2013 20:15

ARMAN píše:takže kasnar byl čorkař? no nazdar
Ne.
To byl velice slušně vychovaný hoch s velkým srdcem pod košílí, inteligentní student a hodné dítě.
Jistě by v životě mnoho dokázal, jak nasvědčuje i vysoce kvalitní střední stupeň vzdělání, který by úspěšně dokončil, nebýt oné události.

.

kouBaMW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kouBaMW » 24. 05. 2013 20:19

Tak jestly je nekdo rad za jejich smrt kvuli tomu ze sem tam corovali (v jejich veku), tak je celkem omezeny ocas

Kubajz von Odry
člen E30.cz

Příspěvek od Kubajz von Odry » 24. 05. 2013 20:24

nevím, ale sem tam čorovat není normální ani v jejich věku. kdykoliv čorovat - nemluvě o tom že z aut - není omluvitelné téměř ničím a věkem rozhodně taky ne.

stále mě jeho smrt netěší, víme jaký byl, to už jsem psal, ale smrt si snad nezasluhoval. že měl dostat pořádně přes prsty a do tlamy to je věc jiná stejně tak, že to nebyl zrovna prototyp dítěte, které bych chtěl mít doma..
Naposledy upravil(a) Kubajz von Odry dne 24. 05. 2013 20:28, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

Venca

Příspěvek od Venca » 24. 05. 2013 20:25

kouBaMW píše:Tak jestly je nekdo rad za jejich smrt kvuli tomu ze sem tam corovali (v jejich veku), tak je celkem omezeny ocas
Hezkej příspěvek, celkem výmluvnej...

.

Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 24. 05. 2013 20:29

kouBaMW píše:Tak jestly je nekdo rad za jejich smrt kvuli tomu ze sem tam corovali (v jejich veku), tak je celkem omezeny ocas
Podivej se, já osobně tohle netvrdím, nicméně nějaký pocit podobný lítosti mě určitě nenaplňuje :wink: Byli to evidentně sígři (nedivil bych se, kdyby ten druhý byl ten jeho sparing partner Terýnek nebo jak se jmenoval) a kdyby se při čorování tobě nastlal do báva nebo ti lohnul kola, tak si myslím že taky budeš mluvit trochu jinak. Nebo je úplně normální v dnešní době jezdit po parkovištích a vykrádat auta? Pubertou jsem procházel (procházím) i já, nicméně takováhle věc by mě nikdy nenapadla žeb bych ji udělal. A tohle bych nečekal už vůbec u středoškoláka (ať je ta střední jakákoliv), protože mám za to, že středoškoláci přecejnom nejsou úplní tupci... Vím, že to, co teď napíšu bude asi znít jako obrovské klišé, nicméně mi to nedá - kdo ví, co by z nich vyrostlo pozděj. Možná by z nich byli ještě větší hajzlové, zloději, násilníci, vrazi... Kdo ví. Možná se tímto činem ušetřilo pár životů mnohem "cennějších" lidí ať už pro společnost, nebo povahově. Každopádně tito frajeři k výše jmenovaným typům lidí evidentně inklinovali
No smoke, no fun...
Obrázek

Kubajz von Odry
člen E30.cz

Příspěvek od Kubajz von Odry » 24. 05. 2013 20:33

na tom tvém "kliše" jak píšeš, možná něco i bude... (i když bych se to takto neodvážil napsat už jen ze slušnosti k rodině, která to tu jistě ale nečte)
Obrázek

Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 24. 05. 2013 20:37

Nejde o slušnost a dle mého si nemyslím, že by tenhle názor měl být neslušný. Netaktní - možná, ale podle mě ne neslušný. Šlo mi jenom poukázat na to, že to žádný Mirek Dušín rozhodně nebyl když už se to tu vytáhlo a trochu se na to podívat tím pádem i z té druhé stránky :wink:
No smoke, no fun...
Obrázek

Kubajz von Odry
člen E30.cz

Příspěvek od Kubajz von Odry » 24. 05. 2013 20:41

no nemyslím si, že jsi řekl něco neslušného ty, to jsme se možná blbě vyjádřil.. spíše, že i když mám +/- stejný názor, tak že dávám přednost zachování jakésik piety hlavně před rodiči... - aspoň po nějakou dobu.. je pravda že ta nějaká doba již mohla uplynout :)
Obrázek

Venca

Příspěvek od Venca » 24. 05. 2013 20:47

Kubajz von Odry píše:... před rodiči... ...
Je třeba si klást jednoduché otázky:

KDO ho vyrobil?

KDO ho vedl jakožto zákonný zástupce?

KDO tedy sklidí, co zasel...?

---

Vše byla jen a pouze otázka času a jistých konstelací.
NEMĚL sebereflexi.

.

kouBaMW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kouBaMW » 24. 05. 2013 20:57

Prave nez jsem tady prispel, zmyslel jsem jak by mi bylo, kdyz by mi vycorovali nadrz nebo kola, a.. hodne spatne, bohuzel jsem clovek ktereho takove veci dokazi extreme nasrat uz z principu (jako kdyz mi nekdo "neznamy" naboural auto a ujel, po tydnu prace jsem mel vinika a penize za skodu na stole, sam nacelnik ktery to "vysetroval", bohuzel zase uvozovky, tomu sam neveril.., ale to je vedlejsi..), takze urcite bych byl vzteky bez sebe a nejradeji jim rozbil drzku, ale urcite bych nebyl rad za smrt, zdejsi pisalci si zrejme nedokazou uvedomit jaka je to dan.., nehlede na to ze sem znal par podobnych sigru, kteri se napravili a vedou normalni zivot..

Semry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Semry » 24. 05. 2013 21:04

Venca píše:
ARMAN píše:takže kasnar byl čorkař? no nazdar
Ne.
To byl velice slušně vychovaný hoch s velkým srdcem pod košílí, inteligentní student a hodné dítě.
Jistě by v životě mnoho dokázal, jak nasvědčuje i vysoce kvalitní střední stupeň vzdělání, který by úspěšně dokončil, nebýt oné události.

.
Běžný jev společnosti, řekl bych. Na pomníčcích se zapalují svíce, nosí se medvídci a kdoví co ještě a hledají se příčiny jinde (kácení alejí, kdyby tam ten strom nebyl, mohl dnes ještě žít, alibistické kecy typu byt kdyby do zachránilo jediný život, stojí za to všechno pokácet). U nás máme taky pomníček po magorovi kterej se zabil v těžké opilosti o strom na motorce. Ne že bych mu to přál, ale rozhodně ho nelituji a svíci taky zapalovat nebudu..... (ba dokonce nechápu její smysl)
Rezavějící stodvacetštyry, zinkovaná 996, W211 type RAL 1015 v astronomickym nájezdu, hrdý majitel fichtla

Venca

Příspěvek od Venca » 24. 05. 2013 21:11

Semry píše: Běžný jev společnosti,...
Ano.

A těch svíček mi tady kolem vsi taky pár hoří - případy skoro přes kopírák.

Kdysi jsem tu ukazoval fotku slisovaný E30. Tehdy to ještě pan čorkař přežil.
Před několika měsíci bácnul znovu - tentokrát už definitivně.

.

Wosa
člen E30.cz

Příspěvek od Wosa » 25. 05. 2013 08:01

Zkrátka boží mlýny zamlely...
E30 ´86 M20 Coupe M-Tech I "Chromtechnik"
E34 ´93 M50 Tour "Mobydick II"
E34 ´93 S38 AvusPower
E36 ´97 m43 Tour Dayly

PÁREK

Příspěvek od PÁREK » 25. 05. 2013 09:43

No ja tedy jeste znovu prispeju. Za me znova, smrt si rozhodne nezaslouzi a vlastne je mi trosku lito rodicu, kteri at z deti vyroste cokoli, si myslim, ze se vicemene vzdy snazi, aby dite dostalo v podstate co chce. TO ze to treba nezvladli nebo tak je vec druha, Kasnar mel od odtce bejt ohlej pres koleno a paskem ho rezat do ty doby nez si uvedomi, jak se chova. Ale rozhodne mi kasnar neprijde jako zanedbavany dite.... To je vec prvni.

Vec druha. Soudit zpetne jestli si nekdo zaslouzil umrit protoze byl corkar nebo ne, mi panove nezlobte se, prijde hodne trapny a ubohy. Porad existuje nejaka presunkce neviny, ja jsem videl jen neco co nasvedcovalo tomu, ze oni sigri opravdu byli ale porad mi nespada kompetence rozhodnout to, zda maji zemrit nebo ne....

Vec treti. To ze kasnar byl idiot a jezdil jako vin biceps turbodiesel akorat na to nemel skill je vec treti. V tomhle pripadeto vlastne bohuzel dopadlo skoro nejlio jak mohlo. O jeho spolujezdci nic nevim. Ridice transitu je mi v podstate lito. Chtel najet do nejakejho rozumneho vyhledu na krizovatku, protoze vsichni jsme videli jak vypada a na reakci nemel ani cas. Zadna brzdna draha nic. podstate to ze to odnesl kasik, eliminovala se moznost, ze vezme ztreba autobusovou zastavku plnou lidi sebou, vzal jen sebe je z meho pohledu to nejlepsi dlouhodobe reseni. Je to smutny ale je to tak. Osobne nemam vubec potrebu se k nemu nejak vyjadrovat, na foru, misanek si pamatuje, jsem se ho ve slepy nadeji snazil i obhajit, ale ve vysledku se ukazalo, ze je to prchsprostej kreten.... Takze by to vlastne nebylo uprimny. Skoda mladeho zivota to je, ale na druhou stranu za jakou dalsi cenu....
Obrázek

Venca

Příspěvek od Venca » 25. 05. 2013 10:11

PÁREK píše:No ja tedy jeste znovu prispeju. Za me znova, smrt si rozhodne nezaslouzi a vlastne je mi trosku lito rodicu, kteri at z deti vyroste cokoli, si myslim, ze se vicemene vzdy snazi, aby dite dostalo v podstate co chce. TO ze to treba nezvladli nebo tak je vec druha, Kasnar mel od odtce bejt ohlej pres koleno a paskem ho rezat do ty doby nez si uvedomi, jak se chova. Ale rozhodne mi kasnar neprijde jako zanedbavany dite.... To je vec prvni.

Vec druha. Soudit zpetne jestli si nekdo zaslouzil umrit protoze byl corkar nebo ne, mi panove nezlobte se, prijde hodne trapny a ubohy. Porad existuje nejaka presunkce neviny, ja jsem videl jen neco co nasvedcovalo tomu, ze oni sigri opravdu byli ale porad mi nespada kompetence rozhodnout to, zda maji zemrit nebo ne....

Vec treti. To ze kasnar byl idiot a jezdil jako vin biceps turbodiesel akorat na to nemel skill je vec treti. V tomhle pripadeto vlastne bohuzel dopadlo skoro nejlio jak mohlo. O jeho spolujezdci nic nevim. Ridice transitu je mi v podstate lito. Chtel najet do nejakejho rozumneho vyhledu na krizovatku, protoze vsichni jsme videli jak vypada a na reakci nemel ani cas. Zadna brzdna draha nic. podstate to ze to odnesl kasik, eliminovala se moznost, ze vezme ztreba autobusovou zastavku plnou lidi sebou, vzal jen sebe je z meho pohledu to nejlepsi dlouhodobe reseni. Je to smutny ale je to tak. Osobne nemam vubec potrebu se k nemu nejak vyjadrovat, na foru, misanek si pamatuje, jsem se ho ve slepy nadeji snazil i obhajit, ale ve vysledku se ukazalo, ze je to prchsprostej kreten.... Takze by to vlastne nebylo uprimny. Skoda mladeho zivota to je, ale na druhou stranu za jakou dalsi cenu....
Parádní příspěvek, se vším komplet.
Od autora NELZE čekat cokoli jiného - nechápe vazby.

Co to je "presunkce"...?

.

PÁREK

Příspěvek od PÁREK » 25. 05. 2013 10:21

Venco ja mel pocit, ze jsme si tohle uz vyrikali, ne? musime to rozjizdet znovu?
Obrázek

Venca

Příspěvek od Venca » 25. 05. 2013 10:42

PÁREK píše:Venco ja mel pocit, ze jsme si tohle uz vyrikali, ne? musime to rozjizdet znovu?
- nebyl zanedbávaný dítě, ale měl bejt ohnutej atd..., aby si uvědomil...

- presunkce //co to je...? // neviny, ale byl to sígr....

- škoda mladého života.... (Jo, škoda, za pár by byl kde? Kampak ho směřovali jeho zákonní zástupci?).........eliminovala se moznost, ze vezme ztreba autobusovou zastavku plnou lidi sebou, vzal jen sebe je z meho pohledu to nejlepsi dlouhodobe reseni....

Prostě tak trochu si zalhat, že skutečnost není skutečnost a nebulíkovat sám sebe.

.
Mimochodem, tuhle jeden expert sorvnatelnýho věku:

http://www.novinky.cz/krimi/302879-mlad ... rezit.html

Jaká asi byla rychlost při opuštění vozovky?
A co by následovalo, kdyby pokračoval dál?
Mapa zde:
http://www.mapy.cz/#x=17.025631&y=50.36 ... -8-15-25-H

.

PÁREK

Příspěvek od PÁREK » 25. 05. 2013 10:44

Tak pretocit se da vsechno. Ja myslim ze je evidentni co jsem chtel rici. Tim koncim
Obrázek

Venca

Příspěvek od Venca » 25. 05. 2013 10:50

PÁREK píše:Tak pretocit se da vsechno. Ja myslim ze je evidentni co jsem chtel rici. Tim koncim
Je to evidentní.
Chtěl sis něco nahlas nalhat.

.

Odpovědět