Příspěvek
od PÁREK » 25. 05. 2013 09:43
No ja tedy jeste znovu prispeju. Za me znova, smrt si rozhodne nezaslouzi a vlastne je mi trosku lito rodicu, kteri at z deti vyroste cokoli, si myslim, ze se vicemene vzdy snazi, aby dite dostalo v podstate co chce. TO ze to treba nezvladli nebo tak je vec druha, Kasnar mel od odtce bejt ohlej pres koleno a paskem ho rezat do ty doby nez si uvedomi, jak se chova. Ale rozhodne mi kasnar neprijde jako zanedbavany dite.... To je vec prvni.
Vec druha. Soudit zpetne jestli si nekdo zaslouzil umrit protoze byl corkar nebo ne, mi panove nezlobte se, prijde hodne trapny a ubohy. Porad existuje nejaka presunkce neviny, ja jsem videl jen neco co nasvedcovalo tomu, ze oni sigri opravdu byli ale porad mi nespada kompetence rozhodnout to, zda maji zemrit nebo ne....
Vec treti. To ze kasnar byl idiot a jezdil jako vin biceps turbodiesel akorat na to nemel skill je vec treti. V tomhle pripadeto vlastne bohuzel dopadlo skoro nejlio jak mohlo. O jeho spolujezdci nic nevim. Ridice transitu je mi v podstate lito. Chtel najet do nejakejho rozumneho vyhledu na krizovatku, protoze vsichni jsme videli jak vypada a na reakci nemel ani cas. Zadna brzdna draha nic. podstate to ze to odnesl kasik, eliminovala se moznost, ze vezme ztreba autobusovou zastavku plnou lidi sebou, vzal jen sebe je z meho pohledu to nejlepsi dlouhodobe reseni. Je to smutny ale je to tak. Osobne nemam vubec potrebu se k nemu nejak vyjadrovat, na foru, misanek si pamatuje, jsem se ho ve slepy nadeji snazil i obhajit, ale ve vysledku se ukazalo, ze je to prchsprostej kreten.... Takze by to vlastne nebylo uprimny. Skoda mladeho zivota to je, ale na druhou stranu za jakou dalsi cenu....