Jj, to jsem taky věděl, ale nechtěl jsem to tady zbytečně rozpytvávat... Nj, teď mají kecalové ve stylu odpočívej v pokoji, RIP, o mrtvém jen dobře apod. po ptákách asiJech píše:Jen pro zajímavost, oba to byli "čórkaři" a parchanti známý takřka po celém ústeckém kraji, detaily třeba zde ...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater a zde
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... permPage=1
V autě měli také kanystry (je vidět na fotkách z nehody, do kterých prý pravidelně kradli naftu).
To jen tak pro úplnost.
Nehoda e30 Zlín + str.14 Most
No smoke, no fun...

- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
nevím, ale sem tam čorovat není normální ani v jejich věku. kdykoliv čorovat - nemluvě o tom že z aut - není omluvitelné téměř ničím a věkem rozhodně taky ne.
stále mě jeho smrt netěší, víme jaký byl, to už jsem psal, ale smrt si snad nezasluhoval. že měl dostat pořádně přes prsty a do tlamy to je věc jiná stejně tak, že to nebyl zrovna prototyp dítěte, které bych chtěl mít doma..
stále mě jeho smrt netěší, víme jaký byl, to už jsem psal, ale smrt si snad nezasluhoval. že měl dostat pořádně přes prsty a do tlamy to je věc jiná stejně tak, že to nebyl zrovna prototyp dítěte, které bych chtěl mít doma..
Naposledy upravil(a) Kubajz von Odry dne 24. 05. 2013 20:28, celkem upraveno 1 x.
Podivej se, já osobně tohle netvrdím, nicméně nějaký pocit podobný lítosti mě určitě nenaplňujekouBaMW píše:Tak jestly je nekdo rad za jejich smrt kvuli tomu ze sem tam corovali (v jejich veku), tak je celkem omezeny ocas
No smoke, no fun...

- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Prave nez jsem tady prispel, zmyslel jsem jak by mi bylo, kdyz by mi vycorovali nadrz nebo kola, a.. hodne spatne, bohuzel jsem clovek ktereho takove veci dokazi extreme nasrat uz z principu (jako kdyz mi nekdo "neznamy" naboural auto a ujel, po tydnu prace jsem mel vinika a penize za skodu na stole, sam nacelnik ktery to "vysetroval", bohuzel zase uvozovky, tomu sam neveril.., ale to je vedlejsi..), takze urcite bych byl vzteky bez sebe a nejradeji jim rozbil drzku, ale urcite bych nebyl rad za smrt, zdejsi pisalci si zrejme nedokazou uvedomit jaka je to dan.., nehlede na to ze sem znal par podobnych sigru, kteri se napravili a vedou normalni zivot..
Běžný jev společnosti, řekl bych. Na pomníčcích se zapalují svíce, nosí se medvídci a kdoví co ještě a hledají se příčiny jinde (kácení alejí, kdyby tam ten strom nebyl, mohl dnes ještě žít, alibistické kecy typu byt kdyby do zachránilo jediný život, stojí za to všechno pokácet). U nás máme taky pomníček po magorovi kterej se zabil v těžké opilosti o strom na motorce. Ne že bych mu to přál, ale rozhodně ho nelituji a svíci taky zapalovat nebudu..... (ba dokonce nechápu její smysl)Venca píše:Ne.ARMAN píše:takže kasnar byl čorkař? no nazdar
To byl velice slušně vychovaný hoch s velkým srdcem pod košílí, inteligentní student a hodné dítě.
Jistě by v životě mnoho dokázal, jak nasvědčuje i vysoce kvalitní střední stupeň vzdělání, který by úspěšně dokončil, nebýt oné události.
.
Rezavějící stodvacetštyry, zinkovaná 996, W211 type RAL 1015 v astronomickym nájezdu, hrdý majitel fichtla
No ja tedy jeste znovu prispeju. Za me znova, smrt si rozhodne nezaslouzi a vlastne je mi trosku lito rodicu, kteri at z deti vyroste cokoli, si myslim, ze se vicemene vzdy snazi, aby dite dostalo v podstate co chce. TO ze to treba nezvladli nebo tak je vec druha, Kasnar mel od odtce bejt ohlej pres koleno a paskem ho rezat do ty doby nez si uvedomi, jak se chova. Ale rozhodne mi kasnar neprijde jako zanedbavany dite.... To je vec prvni.
Vec druha. Soudit zpetne jestli si nekdo zaslouzil umrit protoze byl corkar nebo ne, mi panove nezlobte se, prijde hodne trapny a ubohy. Porad existuje nejaka presunkce neviny, ja jsem videl jen neco co nasvedcovalo tomu, ze oni sigri opravdu byli ale porad mi nespada kompetence rozhodnout to, zda maji zemrit nebo ne....
Vec treti. To ze kasnar byl idiot a jezdil jako vin biceps turbodiesel akorat na to nemel skill je vec treti. V tomhle pripadeto vlastne bohuzel dopadlo skoro nejlio jak mohlo. O jeho spolujezdci nic nevim. Ridice transitu je mi v podstate lito. Chtel najet do nejakejho rozumneho vyhledu na krizovatku, protoze vsichni jsme videli jak vypada a na reakci nemel ani cas. Zadna brzdna draha nic. podstate to ze to odnesl kasik, eliminovala se moznost, ze vezme ztreba autobusovou zastavku plnou lidi sebou, vzal jen sebe je z meho pohledu to nejlepsi dlouhodobe reseni. Je to smutny ale je to tak. Osobne nemam vubec potrebu se k nemu nejak vyjadrovat, na foru, misanek si pamatuje, jsem se ho ve slepy nadeji snazil i obhajit, ale ve vysledku se ukazalo, ze je to prchsprostej kreten.... Takze by to vlastne nebylo uprimny. Skoda mladeho zivota to je, ale na druhou stranu za jakou dalsi cenu....
Vec druha. Soudit zpetne jestli si nekdo zaslouzil umrit protoze byl corkar nebo ne, mi panove nezlobte se, prijde hodne trapny a ubohy. Porad existuje nejaka presunkce neviny, ja jsem videl jen neco co nasvedcovalo tomu, ze oni sigri opravdu byli ale porad mi nespada kompetence rozhodnout to, zda maji zemrit nebo ne....
Vec treti. To ze kasnar byl idiot a jezdil jako vin biceps turbodiesel akorat na to nemel skill je vec treti. V tomhle pripadeto vlastne bohuzel dopadlo skoro nejlio jak mohlo. O jeho spolujezdci nic nevim. Ridice transitu je mi v podstate lito. Chtel najet do nejakejho rozumneho vyhledu na krizovatku, protoze vsichni jsme videli jak vypada a na reakci nemel ani cas. Zadna brzdna draha nic. podstate to ze to odnesl kasik, eliminovala se moznost, ze vezme ztreba autobusovou zastavku plnou lidi sebou, vzal jen sebe je z meho pohledu to nejlepsi dlouhodobe reseni. Je to smutny ale je to tak. Osobne nemam vubec potrebu se k nemu nejak vyjadrovat, na foru, misanek si pamatuje, jsem se ho ve slepy nadeji snazil i obhajit, ale ve vysledku se ukazalo, ze je to prchsprostej kreten.... Takze by to vlastne nebylo uprimny. Skoda mladeho zivota to je, ale na druhou stranu za jakou dalsi cenu....
Parádní příspěvek, se vším komplet.PÁREK píše:No ja tedy jeste znovu prispeju. Za me znova, smrt si rozhodne nezaslouzi a vlastne je mi trosku lito rodicu, kteri at z deti vyroste cokoli, si myslim, ze se vicemene vzdy snazi, aby dite dostalo v podstate co chce. TO ze to treba nezvladli nebo tak je vec druha, Kasnar mel od odtce bejt ohlej pres koleno a paskem ho rezat do ty doby nez si uvedomi, jak se chova. Ale rozhodne mi kasnar neprijde jako zanedbavany dite.... To je vec prvni.
Od autora NELZE čekat cokoli jiného - nechápe vazby.
Co to je "presunkce"...?
.
- nebyl zanedbávaný dítě, ale měl bejt ohnutej atd..., aby si uvědomil...PÁREK píše:Venco ja mel pocit, ze jsme si tohle uz vyrikali, ne? musime to rozjizdet znovu?
- presunkce //co to je...? // neviny, ale byl to sígr....
- škoda mladého života.... (Jo, škoda, za pár by byl kde? Kampak ho směřovali jeho zákonní zástupci?).........eliminovala se moznost, ze vezme ztreba autobusovou zastavku plnou lidi sebou, vzal jen sebe je z meho pohledu to nejlepsi dlouhodobe reseni....
Prostě tak trochu si zalhat, že skutečnost není skutečnost a nebulíkovat sám sebe.
.
Mimochodem, tuhle jeden expert sorvnatelnýho věku:
http://www.novinky.cz/krimi/302879-mlad ... rezit.html
Jaká asi byla rychlost při opuštění vozovky?
A co by následovalo, kdyby pokračoval dál?
Mapa zde:
http://www.mapy.cz/#x=17.025631&y=50.36 ... -8-15-25-H
.