DAN píše:Jasně v malým TP je věta-VIN vyražen náhradní technologií. Je to samozřejmě jen v češtině a z toho vyplývá, že už např. maďarskej policista tomu asi moc rozumět nebude.
Jinak už podle typu motoru 276 KA je jasný, že je to etička.
Dvaapůlka ičko je 256 .. (třeba 256 EB,..) , dvatrojka je 236 ..
KA, tzn. kataliátor.
Už na emisích to maník pozná, typ podle čísla.
Jinak máš americkou bábowku? Má nějaký výhody oproti "klasický"? Mě se na ni např. nelíběj nárazníky, ale to je věc názoru. Zase je to "bezpečnější".
Tak to je dost debilni, to tam mohli napsat alespon este anglicky a nemecky, aby to alespon gramotnejsi policajti byli schopny akceptovat. No tak na to se netesim, nevim jestli vubec na tu prestavbu jit, ale preci jenom asi je to lepsi nez kdyz ty VINy nesedej

No moje babowka sice je americka, ale pomalu ji poevropstuju

uz ma evropsky svetla a narazniky taky klasicky plastak...s tema naraznikama mi teda uz prisla, jedinej rozdil je ze ma z boku pozicky a obrysovky v blinkrech (ted uz teda i v evropskejch cockach

) akorat to jejich zapojeni je boj. No a pak rozdily jsou v par vecech, v interieru, drobnosti, ale potesej, svetylka v zrcatku, jiny tachac bohuzel v km malejma pismenkama, velky v milich, interier v americky uchylny cerveny kuzi apod

bohuzel byl drobecek nemocnej po rane, tak jsem prosvih lanov

A este mi par servisaku povidalo, ze to ma jinou vacku a chip. Nevim, me se zda ze to jede jako kazdy jiny 325i. Nekde jsem nasel stranky, kde byly popsany vsechny rozdily USA verzi baworu a evropskejch modelu, ale bohuzel uz si nepamatuju kde to bylo. Ale ty narazniky co tam byly na fotce, to ti musim dat za pravdu, vypada to mocne a bytelne, ale moc se mi nelibi.