Hele když půjdu za Stehlíkem s přestavbou tak mi přepíše i r

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
mizuh

Příspěvek od mizuh » 04. 09. 2003 15:05

Jirka325 píše:Jinak jedno auto "s dvema VIN" jsem videl, normalne bylo domlaceny na tom cylindru jak je uchyceni tlumice pod kapotou, vypadalo to dost hruzne, jak naka corka, ale bylo to prej takhle uredne od policajtu...kazdopadne to vypadalo desne :(
Mám to udělaný jak říkáš, čekám kdy mě zastavěj policajti a budou se se mnou hádat,že je to kradený :roll:

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 04. 09. 2003 15:35

mizuh píše:
Jirka325 píše:Jinak jedno auto "s dvema VIN" jsem videl, normalne bylo domlaceny na tom cylindru jak je uchyceni tlumice pod kapotou, vypadalo to dost hruzne, jak naka corka, ale bylo to prej takhle uredne od policajtu...kazdopadne to vypadalo desne :(
Mám to udělaný jak říkáš, čekám kdy mě zastavěj policajti a budou se se mnou hádat,že je to kradený :roll:
No toho jsem se taky bal, kdyz jsem to videl na jedny 525 v jednom mensim bazaru...vypadalo to fakt dost neduveryhodne, nevim jestli je o tom zaznam v malym technicaku, ale asi bych pak s sebou radsi vozil kopii velkyho :?

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 04. 09. 2003 16:06

Jasně v malým TP je věta-VIN vyražen náhradní technologií. Je to samozřejmě jen v češtině a z toho vyplývá, že už např. maďarskej policista tomu asi moc rozumět nebude.
Jinak už podle typu motoru 276 KA je jasný, že je to etička.
Dvaapůlka ičko je 256 .. (třeba 256 EB,..) , dvatrojka je 236 ..
KA, tzn. kataliátor.
Už na emisích to maník pozná, typ podle čísla.
Jinak máš americkou bábowku? Má nějaký výhody oproti "klasický"? Mě se na ni např. nelíběj nárazníky, ale to je věc názoru. Zase je to "bezpečnější".
BMW The Ultimate Driving Machine

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 04. 09. 2003 17:35

DAN píše:Jasně v malým TP je věta-VIN vyražen náhradní technologií. Je to samozřejmě jen v češtině a z toho vyplývá, že už např. maďarskej policista tomu asi moc rozumět nebude.
KA, tzn. kataliátor.
Jinak máš americkou bábowku? Má nějaký výhody oproti "klasický"? Mě se na ni např. nelíběj nárazníky, ale to je věc názoru. Zase je to "bezpečnější".

276 KA = cislo je obsah, tj. 2,7 a pocet valcu, tj. 6. Pismena nevim.
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 04. 09. 2003 21:00

DAN píše:Jasně v malým TP je věta-VIN vyražen náhradní technologií. Je to samozřejmě jen v češtině a z toho vyplývá, že už např. maďarskej policista tomu asi moc rozumět nebude.
KA, tzn. kataliátor.
Tak to je dost debilni, to tam mohli napsat alespon este anglicky a nemecky, aby to alespon gramotnejsi policajti byli schopny akceptovat. No tak na to se netesim, nevim jestli vubec na tu prestavbu jit, ale preci jenom asi je to lepsi nez kdyz ty VINy nesedej :)
No moje babowka sice je americka, ale pomalu ji poevropstuju :) uz ma evropsky svetla a narazniky taky klasicky plastak...s tema naraznikama mi teda uz prisla, jedinej rozdil je ze ma z boku pozicky a obrysovky v blinkrech (ted uz teda i v evropskejch cockach :)) akorat to jejich zapojeni je boj. No a pak rozdily jsou v par vecech, v interieru, drobnosti, ale potesej, svetylka v zrcatku, jiny tachac bohuzel v km malejma pismenkama, velky v milich, interier v americky uchylny cerveny kuzi apod :) bohuzel byl drobecek nemocnej po rane, tak jsem prosvih lanov :( A este mi par servisaku povidalo, ze to ma jinou vacku a chip. Nevim, me se zda ze to jede jako kazdy jiny 325i. Nekde jsem nasel stranky, kde byly popsany vsechny rozdily USA verzi baworu a evropskejch modelu, ale bohuzel uz si nepamatuju kde to bylo. Ale ty narazniky co tam byly na fotce, to ti musim dat za pravdu, vypada to mocne a bytelne, ale moc se mi nelibi.

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 05. 09. 2003 11:41

Ještě budeš potřebovat identifikační štítek ko tomu autu, na jehož papíry to tady v Kurdystanu budeš stavět.
Když ho nemáš, dá se objednat v AuTecu, stojí to kolem 100,-

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 05. 09. 2003 12:06

DAN píše:Ještě budeš potřebovat identifikační štítek ko tomu autu, na jehož papíry to tady v Kurdystanu budeš stavět.
Když ho nemáš, dá se objednat v AuTecu, stojí to kolem 100,-
Opps jakej stitek ? To jako ta plechova cedulka na ktery mam VIN a mam ji prinejtovanou na palubce u spodni hrany celniho skla ? Ale to maj snad jenom ty USA verze, v evropskym baworu jsem to nemel. Nebo to je neco jinyho ? Jediny co mam z puvodniho auta je technicak, protokol z technicky a emisi a kupni smlouvu :)

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 05. 09. 2003 16:32

Jo je to ta plechová cedulička. Já ji mám u pravýho předního světla.
V AuTecu získáš náhradu, už to není plechový, ale je to nálepka.
Měl by jsi znát barvu-jméno, např. stříbrných bylo u E30 7 druhů. :roll: to může někdy dělat docela problém.

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 06. 09. 2003 11:17

DAN píše:Jo je to ta plechová cedulička. Já ji mám u pravýho předního světla.
V AuTecu získáš náhradu, už to není plechový, ale je to nálepka.
Měl by jsi znát barvu-jméno, např. stříbrných bylo u E30 7 druhů. :roll: to může někdy dělat docela problém.
Tak to nevim jestli a kde takovahle cedulka byla...a na ni je VIN, nebo co tam je ? Protoze je tam VIN tak mi neleze do hlavy, jak mi daj nahradu se specifickym cislem...barva neni problem, to vim presne DiamantSchwarz Metallic i kdyz v technicaku bylo normalne napsano cerna. Ale to mam v papirech prepsany, pac prvni co jsem stih udelat, aby me nebuzerovaly benga je prepsal jsem barvu podle aktualniho auta a udelal vymenu SPZ za ztracene. Takze ted ouha jestli jim tvrdit, ze to byla cerna metla, nebo bila kterou jsem tam nechal prepsat...??

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 06. 09. 2003 15:22

Bez jakýkoli diskuze, barva kterou auto mělo, když bylo vyrobeno, jestli to byla diamantschwartz nebo jiná to je právě na tom štítku taky mimo jiné. Je tam VIN, č. motoru, barva.
V českým techničáku je barva podle českýho vzorníku, já mám taky černou metalízu a v TP mám nápsáno černá. Proto k objednání štítku v AuTecu musíš vědět jméno barvy-diamantschwartz, delphinmetalic,......

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 06. 09. 2003 16:17

DAN píše:Bez jakýkoli diskuze, barva kterou auto mělo, když bylo vyrobeno, jestli to byla diamantschwartz nebo jiná to je právě na tom štítku taky mimo jiné. Je tam VIN, č. motoru, barva.
V českým techničáku je barva podle českýho vzorníku, já mám taky černou metalízu a v TP mám nápsáno černá. Proto k objednání štítku v AuTecu musíš vědět jméno barvy-diamantschwartz, delphinmetalic,......
Aha, tak to dokonce bude vyrobeny na zakazku dle mnou dodanejch udaju :) to je luxus...jenom aby za to opravdu chteli 100 Kc a ne 100 EUR :)) No ale koukam bude to docela behani a pekna otrava to vsechno dat do kupy...kdyby to tak slo jenom tam prijit, polozit tago na stul na DI, prepsali by v technicaku VINko, typ motoru a rovnou vymazli jeho cislo, pac jim do nej stejne nic uz neni ze :)

Odpovědět