Angel-bmw píše:No dobrý.Kde použít koně?Tobě se nestalo že jsi jel za avii a neměl jsi výkon ji předjet?Za smradlavym nákladákem který hrkal 30km/h?Prosím než budeš mít výchovné řeči zamysli se.DíkNeber to jako narážku ale uplně mě deptaj lidi co maj takový řeči.Sorry
Zamysli se ty nez zacnes rejt - kdyz pojedu 30kmh s 1.6i,tak predjedu cokoliv na 20 metrech, ty s 2.5l na 17-nemluvime tady o Trabantu, ale o 100konovym motoru, kterej jak zmineno je nad prumerem poloviny aut v provozu. Hlavni rozdil v tom,ze slabsi motor se hur rozjizdi hlavne ve vyssich rychlostech si omlacujes o hlavu sam sobe.Jestli neumis predjizdet plynule a musis za kazdym zabrzdit a znova kotlit, tak je to akorat tvuj problem-to se naucis-ja se s 316i, kde sedim v aute sam,na predjizdeni smradlavych Avii do kopce dycky vejdu a proto ten autak klidne doporucim.
Nerikam, ze je to na zavodeni, ale predjizdi se s tim dobre, i kdyz je mi jasny ze se silnejsi mrchou lip.Samo,ze az moje soucasna 316i odjezdi, tak opravdu koupim asi 2.5-je to proste silnejsi a lepsi auto, ale pripadne mi prdly,tady prezentovat,ze bez 150koni na zadnich kolech nemuzes jezdit,jak se tady snazi nekteri vnutit cloveku,kterej dodelal papiry.
Nepsal sem nic vychovnyho,ale myslim ze normalni nazor na 2.5 v 18 letech.Vidim zrovna tebe,jak tavis 2.5 cestou do prace ve slajdu a piskani vsech kol a rikas si, ze to auto je na nic,protoze je slaby.
Dik, zamyslel jsem se a bral jsem to od tebe jako ryti,protoze me stvou lidi, co maji reci jako ty-takze se taky zamysli.
Jinak mir s tebou, hadat se nechci.