Prodleva ve startování M40
Prodleva ve startování M40
Kluci vim ze uz se to tu resilo,ale zajimaly by me alternativy toho proc mi moje e30 pouze za vlazna startuje presne 3 vteriny. Kdyz to dlouho stoji nebo je studeny nebo naopak zahraty tak na brnk,ale pokud stoji tak pul hodky,tak je tam prodleva. Chci vedet cim mam zacit abych na to dosel a odstranil, dekuju, spoleham na vas... 

No, mám obdobný problém tak asi už půl roku. Myslel jsem, že se mi strácí tlak paliva. Vyměnil jsem tedy filtry, oba tlakovací ventily, čerpadlo a zkontroloval jsem palivový vedení. Po těchto úkonech jsem zjistil, že je to pořát stejný.
Tak jsem vyměnil i relé čerpadla a lambdu a změnu k lepšímu jsem nezaregistroval.
Ještě jsem nezkontroloval vstřiky a nevyzkoušel jinou ŘJ. Tak uvidím. Nevím jestli jsem ti nějak pomoh. Jo, a mám 1,8 M40.
Eště mě napadá, by to mohlo taky být přicpané olejové vedení k hydroštelům, to by znamenalo, že než se k nim dostane požadovaný tklak oleje tak vlastě můžou ventily pouze pootevírat. Tam by měla být nejspíš příčina při výměně oleje. Buť při používání proplachovací kapaliny anebo při přechodu z minerálu nebo polosyntetiky na plnou syntetiku. To by se tě, ale opravdu týkalo, pokud by jsi měl m40 nebo m42 tj iSo.

Eště mě napadá, by to mohlo taky být přicpané olejové vedení k hydroštelům, to by znamenalo, že než se k nim dostane požadovaný tklak oleje tak vlastě můžou ventily pouze pootevírat. Tam by měla být nejspíš příčina při výměně oleje. Buť při používání proplachovací kapaliny anebo při přechodu z minerálu nebo polosyntetiky na plnou syntetiku. To by se tě, ale opravdu týkalo, pokud by jsi měl m40 nebo m42 tj iSo.
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Tady se jedná o rozměr cca 0,5 - 1 mm, kterej na to nemůže mít takovej vliv.Balda píše:Eště mě napadá, by to mohlo taky být přicpané olejové vedení k hydroštelům, to by znamenalo, že než se k nim dostane požadovaný tklak oleje tak vlastě můžou ventily pouze pootevírat.

Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou