Hrochův Tynec
-
Andy
hehe
@GeRoX
heheheheh tak to je jasny že 2.7 KOMPRESSOR mě rozmastí
no bavil sem se se znamym skrz ten kompressor .. a von řikal že ten motor to neda že neni stavěnej na otačky
prej by mu daval 5000km
tak nevim .. bud našetřím a dam tam c20XE = 2.0 16V 150ps zaklad anebo C20let = 2.0 16V Turbo 210ps ale to je jen budoucnost tedka sem se dost vycucu finančně ....
Ale dal by se na to m komp. nastavit tlak třeba 0.1 ?
heheheheh tak to je jasny že 2.7 KOMPRESSOR mě rozmastí
no bavil sem se se znamym skrz ten kompressor .. a von řikal že ten motor to neda že neni stavěnej na otačky
Ale dal by se na to m komp. nastavit tlak třeba 0.1 ?
tys to nejak nepochopil....
kompressor toci 12 tisic a dava cca 1.0 baru, co uz je na neturbovej motor strasne moc...pokud nemas prekopanej vnitrek...
...nicmene podle remenicky se daji nastavit otacky kompressoru, potazmo i tlak...takze by se dalo nastvait i 0.1 baru coz je nic moc ale ucitil bys to, ale kvuly takovymu tlaku to tam nema cenu davat...tak 0,5 baru a litalo by to hezky...a o motor bych se fakt nebal - poradny motor (BMW) by to mel vydrzet...je pravda ze ty mas opel - takze to nevim ....

kompressor toci 12 tisic a dava cca 1.0 baru, co uz je na neturbovej motor strasne moc...pokud nemas prekopanej vnitrek...
...nicmene podle remenicky se daji nastavit otacky kompressoru, potazmo i tlak...takze by se dalo nastvait i 0.1 baru coz je nic moc ale ucitil bys to, ale kvuly takovymu tlaku to tam nema cenu davat...tak 0,5 baru a litalo by to hezky...a o motor bych se fakt nebal - poradny motor (BMW) by to mel vydrzet...je pravda ze ty mas opel - takze to nevim ....

v poho...myslim na tebe a ty prosim zkus informativne ty sotolinovy kotouce na evo VI jo? meli byt to byt 275/24/25 nebo tak nejak...proste ty mensi (ne ty asfaltovy 330-ky) co se davaj na EVO na sotolinu....dikIvo píše:Nezapomeň na mě dej to vše na cd a až to bude tak tam pro to pošlu človíčka![]()
![]()
:haro:

-
Andy
heh
@GeRoX
ja sem to pochopil že je to podle řemeničky .. spiš sem prave těl vedět esi to ma na 0.1 cenu
ja nevim necu muj miloučkej motorek odvařit je mi jasny že by šlo asi srat těsnění
mam nalitanych cca 170 000km a zatim sem na to nešah a jede to furt ...
jooooo to sem se nevoptalll jaxte dojely !!! my sme vzali stopaře
chudak auto bylo klesly jak F1 a z Mohelnice sme se honily s Koktavkou 1.9TDI ... škaredy diesely mužou jet 1h 190km/h a nic
na dalnici sem ho předjel cca 210km/h ale nechtělo se mi jet touhle rychlosti celou cestu pač by ten motor šel srat
tak sme klesly na 160km ... a von toho využil a zmizel 
ja sem to pochopil že je to podle řemeničky .. spiš sem prave těl vedět esi to ma na 0.1 cenu
jooooo to sem se nevoptalll jaxte dojely !!! my sme vzali stopaře
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Vysledky me docela potesily, mam jen o 0,03s horsi cas nez OctaviaRS vytunena na 161kW a o 0,07s lepsi nez Ivo 
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
jo ja jsem daval duraz na tech 180 a ne na kravu...Mao píše:Dovolim si s tebou lehce nesouhlasit - Oktávka RS je zatraceně dobrý auto a nejni to žádná kráva, je zhruba stejně těžká jako e30 v dvouapůli, možná lehčíGeRoX píše:a kdo rikal ze rs-o je dobry auto???
...180 koni na takovou kravu??? to je hodne malo...
180 na jeho vahu je malo...je to videt i na casech...nic ve zlym ale 15 let stary auto s atmosferickym motorem je pomalejsi od soucanyho Turob High TEch-u jen o nake desetiny???
...i kdyz Turbo High Tech??? to jsem rekl ale pi....nu....

Re: aaaaaaaaa
jojo chteli jsme to se Shadym trochu ozivit...je to takova lehka letni smes humoru a provokace...Andy píše:@GeRoX
aaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
tak ty tvoje komentaře k tem fotkam mě tedka malem zhodily z židle smichy .. prej "Ivo si myslí že je rychlejší"
![]()
![]()
aaaaaaa
...doufam ze Ivo mi to nebude mit za zly...

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Já měl nárž skoro plnou, jetě dneska na ni jezdímIvo píše:Počkej příště si nechám v nádrži jen 5 litrů a ne 50l a pak se uvidí ty čtyřkoláku!!!
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition