Blbne oilservis
Blbne oilservis
Zdravím všechny, mám takový problém, zničeho nic mi začal svítit oilservis, nevím jestli je resetovaný, ale baterku jsem měl vytahlou asi měsíc. Tak nevím, co s tím?
- Dolik007
- Kontaktovat uživatele:
Rek bych, ze ti odesly baterky v pristrojovce. Jsou tam 2 dobíjecí baterky, ktery by mely vydrzet celou zivotnost auta ale asi nepocitaj s tim, ze nekdo vydela baterku 
Takze koupit nekde novy NiCd nebo NiMh /nevim presne jaky tam jsou, spise ty NiCd/ a vymenit. I kdyz je potreba trochu letovani - v pristrojovce jsou "napevno"
Takze koupit nekde novy NiCd nebo NiMh /nevim presne jaky tam jsou, spise ty NiCd/ a vymenit. I kdyz je potreba trochu letovani - v pristrojovce jsou "napevno"
-
athlon_137
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Blbne oilservis
fifik píše:Zdravím všechny, mám takový problém, zničeho nic mi začal svítit oilservis, nevím jestli je resetovaný, ale baterku jsem měl vytahlou asi měsíc. Tak nevím, co s tím?
Nejdriv to zkus vyresetovat, nez budes davat novy baterky .....
Pokud nehodlas v nejblizsich dnech zase vyndavat baterku z auta tak to bude stacit vynulovat - ty akumulatory jsou tam presne pripad odpojeni baterky, ale asi holt nevydrzej mesic. Stejne jako je v pocitaci ta placata svina na udrzeni nastaveni biosu a datumu a casu. pri vypadnuti pojistek nebo transportu pocitace. Pokud budes mit pripojenou baterku v aute, tak to bude udrzovat vona a ty baterky by tam v podstate nemusely bejt nebo muzou bejt uplne vysrany.
-
fifik-
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
fifik- píše:Tak jsem to zkoušel vynulovat, spojil jsem 7 z 19, zapnul klíče ---a nic----, Svítí si to vesele dál. Tak mě poraďte co stím? Díky.
Asi mas v pr..li ty baterky v pristrojovce. U nekterych E34 a E36 je treba nulovat pres odpor ( kolem 400 ohmu ), ale vsechny E30 mi vzdycky zhasly i na drat. Pokud teda nemeli spatny ty baterky ....
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
-
athlon_137
Tak vcera sem nuloval. Mam ten mensi konektor. Vzal sem drat, soupnul sem ho do 7 - (bacha na tom vicku to je zrcadlove - musis si to predstavit kdyz to je zavreny, pak je primo cislo nad prislusnou zdirkou) a druhym koncem sem se pres 30A pojistku dotknul sroubku couhajiciho z kastle. Spolupracovnik otocil klickem a za 5-8 vterin hlasil zhasnuti. Myslim, ale ze to funguje i tak ze nejdriv otocis a pak spojis, cekas a pak se des kouknout co si vsechno vypalil 
-
athlon_137
-
Návštěvník