Letiste Pribram Lhota

Info o všemožných akcích a srazech - hlavně BMW
Matyas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matyas » 22. 11. 2004 14:20

budu instalovat motor. urcite tam pojedu, ale nejdriv az ten dylsi vikend

Fikux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fikux » 22. 11. 2004 15:36

[quote="GeRoX"]tak tak...mozna bych se k nekomu mohl pripojit jako mitfara a buzerator... :lol: 8)

Ostatně jako na každou akci :)
PS: já se nehlásim :P
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 22. 11. 2004 16:15

Fikux píše:
GeRoX píše:tak tak...mozna bych se k nekomu mohl pripojit jako mitfara a buzerator... :lol: 8)

vzdyt tam ani nejedes....co bys tam taky delal kdyz mas problem udrzet karu v rovnym smeru... :twisted: 8)
Obrázek

Fikux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fikux » 22. 11. 2004 16:17

GeRoX píše:
Fikux píše:
GeRoX píše:tak tak...mozna bych se k nekomu mohl pripojit jako mitfara a buzerator... :lol: 8)

vzdyt tam ani nejedes....co bys tam taky delal kdyz mas problem udrzet karu v rovnym smeru... :twisted: 8)
Hlavně žes mě někdy viděl jet na okruhu ty papriko nevyspinkaná !!! A nejedu tam, protože mám v plánu něco jinýho ... 8) Teda doufám, že to Zave stihne, abych měl v plánu něco jinýho :twisted:

Maranelo
Bublik a Ondrášek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maranelo » 22. 11. 2004 16:37

ty woe Jirko a Raone co s tema pastikama linejma klubackejma budem delat :cry: :?:
Ja uz myslel jak se tady udelala fronta na prihlaseni a on kazdej ja mam tamleto a ja zas todleto a tydyto :roll: :cry:
Co kdyby k obidku NA TUHLE AKCICKU mlada spachala KURECI RIZECKY co :?: dal by si nekdo poradnej rajzek :?: hlasi se nekdo dalsi :?:

NASRAT Obrázek Obrázek Obrázek
Mam shnilou 325i s KO motorem :-(
Obrázek
325>kundolap/ 320>pracant/ 318>sekačka/ 316>nemám slov
Obrázek

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 22. 11. 2004 16:59

Maranelo píše:ty woe Jirko a Raone co s tema pastikama linejma klubackejma budem delat :cry: :?:
Ja uz myslel jak se tady udelala fronta na prihlaseni a on kazdej ja mam tamleto a ja zas todleto a tydyto :roll: :cry:
Co kdyby k obidku NA TUHLE AKCICKU mlada spachala KURECI RIZECKY co :?: dal by si nekdo poradnej rajzek :?: hlasi se nekdo dalsi :?:

se hlasis jako muj odvoz? :twisted: 8)
Obrázek

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 22. 11. 2004 16:59

Fikux píše:
GeRoX píše:
Fikux píše: vzdyt tam ani nejedes....co bys tam taky delal kdyz mas problem udrzet karu v rovnym smeru... :twisted: 8)
Hlavně žes mě někdy viděl jet na okruhu ty papriko nevyspinkaná !!! A nejedu tam, protože mám v plánu něco jinýho ... 8) Teda doufám, že to Zave stihne, abych měl v plánu něco jinýho :twisted:

co zas bastlis do te tve popelnice? 8)
Obrázek

Fikux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fikux » 22. 11. 2004 17:05

GeRoX píše:
Fikux píše:
GeRoX píše: Hlavně žes mě někdy viděl jet na okruhu ty papriko nevyspinkaná !!! A nejedu tam, protože mám v plánu něco jinýho ... 8) Teda doufám, že to Zave stihne, abych měl v plánu něco jinýho :twisted:

co zas bastlis do te tve popelnice? 8)
Ale nic ... koupil jsem si nový tuning víko a nechal jsem si udělat lepší madla pro popeláře, aby je při manipulaci nic netalčilo do rukou :roll:

Maranelo
Bublik a Ondrášek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maranelo » 22. 11. 2004 17:09

GeRoX píše:
Maranelo píše:ty woe Jirko a Raone co s tema pastikama linejma klubackejma budem delat :cry: :?:

se hlasis jako muj odvoz? :twisted: 8)
se mnou bys asi jizdu nesnes. Mam silne nekuracky interier 8) zakaz uchazejicich plynu Obrázek at uz horem nebo spodem :!: Radio nyni bohuzel vyndano a krasne hlucny vyfuck 8) a do toho krasne rytmicke bubnovani od utrzeneho ulozeni zadnich tlumicu :oops:
Obrázek
Obrázek

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 22. 11. 2004 18:13

blablablablablablablaba....kdyz budu ridit tak me to nebude zajimat.... :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted: 8)
Obrázek

Maranelo
Bublik a Ondrášek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maranelo » 22. 11. 2004 18:42

GeRoX píše:blablablablablablablaba....kdyz budu ridit tak me to nebude zajimat.... :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted: 8)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kuwa uz mi dosel dech :shock: :shock: :shock:
jest ebych dodal po verejnych komunikacich jezdim v klidku takz epokud chces nejakej dverni styl zkus zazvonit u Jirky325 ten to pry dela skro furt :wink:
Obrázek
Obrázek

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 23. 11. 2004 14:23

Nic, co bys chtel delat ? Je to kazdeho vec, jestli chce, nebo muze nekam jet, nebo nechce, ci ma na praci neco jineho.
Ja si vubec nestezuju, ze bude vic mista kdyz bude min lidi a mensi nebezpeci :twisted:
Maranelo píše:Co kdyby k obidku NA TUHLE AKCICKU mlada spachala KURECI RIZECKY co :?: dal by si nekdo poradnej rajzek :?:
To si dam klidne libit, rizecek neodmitnu :wink: :lol:
To vypada ze mas spravnou mladou, kdyz budu mit koroptev v Praze, tak ji mozna vemu s sebou, aspon si holky pokecaj :)[/quote]
Maranelo píše:krasne rytmicke bubnovani od utrzeneho ulozeni zadnich tlumicu
:lol: a proc ho nevymenis ? Chces tam vzit rovnou nove ? :lol:
Maranelo píše:po verejnych komunikacich jezdim v klidku takz epokud chces nejakej dverni styl zkus zazvonit u Jirky325 ten to pry dela skro furt
Ja ? Ja nic, ja nevinnej :) ja taky jezdim po verejnych komunikacich v klidu, jen obcas, kdyz je mokro, tak se trochu sklouznu :twisted: kdyz je prostor....si me pletes furt s Chimerou, kterej dveruje vsude a za vsech okolnosti :lol: to je hrozny :lol:

Gerox: muzes jet se mnou, kdyz ti ten japonec zas nejezdi, mel sis nechat bawo :lol: ale ridim ja :lol:

Maranelo
Bublik a Ondrášek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maranelo » 23. 11. 2004 14:40

Jirka325 píše: :lol: a proc ho nevymenis ? Chces tam vzit rovnou nove ? :lol:
chlape diky za nabidku ale kupoval jsem ho uz na chromaka co jsem mel pred tim takze to mam nekde v garazi bohuzel se mi zatim nedari najit misto kam jsem to ulozeni dal :oops: kdyz bych nenasel dam vedet ale doufam ze to nenastane nechce se mi to platit 2x :cry:
Jirka325 píše:Ja ? Ja nic, ja nevinnej :) ja taky jezdim po verejnych komunikacich v klidu, jen obcas, kdyz je mokro, tak se trochu sklouznu :twisted: kdyz je prostor....si me pletes furt s Chimerou, kterej dveruje vsude a za vsech okolnosti :lol: to je hrozny :lol:
Jo tak to ja na vode taky ale po roslehnuti chromaka uz mam jaksi trosku klidejsi nohy a vetsi strach ze se to zas jednou nepovede takze uz to omezuju uz se tomu neda ric ani blbnuti :roll: a cekam na nejakou letistni srandu.
Obrázek
Obrázek

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 23. 11. 2004 15:02

Maranelo píše:chlape diky za nabidku ale kupoval jsem ho uz na chromaka co jsem mel pred tim takze to mam nekde v garazi bohuzel se mi zatim nedari najit misto kam jsem to ulozeni dal :oops: kdyz bych nenasel dam vedet ale doufam ze to nenastane nechce se mi to platit 2x :cry:
Hehe, dan za bordelarstvi :lol: tak hledej smudlo, prece nebudes furt poslouchat ten bordel, zvuky z utrzenyho ulozeni na tlumicich jsou pekne otravny.
Maranelo píše:Jo tak to ja na vode taky ale po roslehnuti chromaka uz mam jaksi trosku klidejsi nohy a vetsi strach ze se to zas jednou nepovede takze uz to omezuju uz se tomu neda ric ani blbnuti :roll: a cekam na nejakou letistni srandu.
No to ja mam taky zdravej pud sebezachovy, proto rikam, ze se maximalne jen trochu sklouznu :)
Doufam ze je na tom letisti nejakej peknej oblouk, nebo vingl, aby si tu zatacku nemusel clovek vymyslet pomyslne :lol:

Maranelo
Bublik a Ondrášek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maranelo » 23. 11. 2004 15:17

Jirka325 píše:Hehe, dan za bordelarstvi :lol:
No nediv se mam tam cecky veci z toho chromaka a jeste do toho rozdelanou druhou e30 ale uz je skoro pohromade takze veci ubejvaj tak to snad nejak casem najdu :?: :idea: :!:
Jirka325 píše:Doufam ze je na tom letisti nejakej peknej oblouk, nebo vingl, aby si tu zatacku nemusel clovek vymyslet pomyslne :lol:
No to teda nevim. No a me spis zajima jestli mi to vubec pujde jeste jsem nikde nejaky monstr drifty neskousel tak sem zvedavej co se bude dit mezi volantem pedalama a silnici :wink: :roll: :shock: :lol:
Obrázek
Obrázek

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 23. 11. 2004 16:50

Maranelo píše: No nediv se mam tam cecky veci z toho chromaka a jeste do toho rozdelanou druhou e30 ale uz je skoro pohromade takze veci ubejvaj tak to snad nejak casem najdu :?: :idea: :!:
Jojo, znam, vim o cem mluvis, jsem taky bordelar :lol:
Maranelo píše:No to teda nevim. No a me spis zajima jestli mi to vubec pujde jeste jsem nikde nejaky monstr drifty neskousel tak sem zvedavej co se bude dit mezi volantem pedalama a silnici :wink: :roll: :shock: :lol:
To neres, kdyz budu brat specifikaci, kterou tady dal nekdo s Geroxem dohromady, ze drift je rozhozeni auta uz pred zatackou, tak v tom pripade teda nejezdim driftem, ale slidem a drift jsem udelal za zivot mozna tak jeden :lol:
Ostatne, jako by to nebylo jedno, proste dverma, vyradit se a hotovo.
Ja to beru proste jen jako trening a zlepsovani reakci na smyk :)
Na zimu se to bude hodit :twisted:

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 23. 11. 2004 17:45

tak tak spravny pristup....:)

rozhodit to pred zatackou na suchu s vykonem seriove 2,5-e vyzaduje hooodne agresivni styl a "jednicku"... :roll:

...proto mam rad snih...tam staci tuk-tuk s volantem do obou stran a pak uz jen lehka kontra, jemny plyn, mozna nekdy trochu rucky... 8)

to se to rika jednoduse co? :lol: :twisted: 8)

na snehu bych rekl ze mi to docela slo na asfaltu mi to vyslo jednou ale to jsem byl total....takze jsem mel dispozice k hodne agresivnimu stylu... :twisted: :twisted: :twisted: 8)
Obrázek

Maranelo
Bublik a Ondrášek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maranelo » 24. 11. 2004 20:13

Ttak a je to v pekny prdelni doure :roll: :oops: Ale jestli budu moct jet na 100% zjistim az v Patek vecer :oops: :oops: :oops: jaksi nepredpokladany udalsti me trosku zaskocili kuwa :oops:
Ale doufam ze pojedu sem se moc tesil :cry: :? :cry:
Obrázek
Obrázek

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 25. 11. 2004 09:21

tak to presunme na pozdeji...nekdy mezi svatky to uz doufam mi dorazej vecicky z japanu... 8)

a mohl by tam byt taky snih... :twisted: 8)
Obrázek

Maranelo
Bublik a Ondrášek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maranelo » 25. 11. 2004 20:09

OK dobra. Neco navrhni a uvidime ael asi to chce az bude snih bude to vic klouzat :lol: :shock: :twisted:
Obrázek
Obrázek

Odpovědět