Letiste Pribram Lhota
Hlavně žes mě někdy viděl jet na okruhu ty papriko nevyspinkaná !!! A nejedu tam, protože mám v plánu něco jinýho ...GeRoX píše:Fikux píše:vzdyt tam ani nejedes....co bys tam taky delal kdyz mas problem udrzet karu v rovnym smeru...GeRoX píše:tak tak...mozna bych se k nekomu mohl pripojit jako mitfara a buzerator...![]()
![]()
Ostatně jako na každou akci![]()
PS: já se nehlásim![]()

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
ty woe Jirko a Raone co s tema pastikama linejma klubackejma budem delat
Ja uz myslel jak se tady udelala fronta na prihlaseni a on kazdej ja mam tamleto a ja zas todleto a tydyto
Co kdyby k obidku NA TUHLE AKCICKU mlada spachala KURECI RIZECKY co
dal by si nekdo poradnej rajzek
hlasi se nekdo dalsi
NASRAT

Ja uz myslel jak se tady udelala fronta na prihlaseni a on kazdej ja mam tamleto a ja zas todleto a tydyto

Co kdyby k obidku NA TUHLE AKCICKU mlada spachala KURECI RIZECKY co

NASRAT

se hlasis jako muj odvoz?Maranelo píše:ty woe Jirko a Raone co s tema pastikama linejma klubackejma budem delat![]()
![]()
Ja uz myslel jak se tady udelala fronta na prihlaseni a on kazdej ja mam tamleto a ja zas todleto a tydyto![]()
![]()
Co kdyby k obidku NA TUHLE AKCICKU mlada spachala KURECI RIZECKY codal by si nekdo poradnej rajzek
hlasi se nekdo dalsi
![]()
NASRAT![]()
![]()

Fikux píše:GeRoX píše:Hlavně žes mě někdy viděl jet na okruhu ty papriko nevyspinkaná !!! A nejedu tam, protože mám v plánu něco jinýho ...Fikux píše: vzdyt tam ani nejedes....co bys tam taky delal kdyz mas problem udrzet karu v rovnym smeru...![]()
Teda doufám, že to Zave stihne, abych měl v plánu něco jinýho
co zas bastlis do te tve popelnice?

Ale nic ... koupil jsem si nový tuning víko a nechal jsem si udělat lepší madla pro popeláře, aby je při manipulaci nic netalčilo do rukouGeRoX píše:Fikux píše:GeRoX píše: Hlavně žes mě někdy viděl jet na okruhu ty papriko nevyspinkaná !!! A nejedu tam, protože mám v plánu něco jinýho ...Teda doufám, že to Zave stihne, abych měl v plánu něco jinýho
co zas bastlis do te tve popelnice?

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
se mnou bys asi jizdu nesnes. Mam silne nekuracky interierGeRoX píše:se hlasis jako muj odvoz?Maranelo píše:ty woe Jirko a Raone co s tema pastikama linejma klubackejma budem delat![]()
![]()
Ja uz myslel jak se tady udelala fronta na prihlaseni a on kazdej ja mam tamleto a ja zas todleto a tydyto![]()
![]()
Co kdyby k obidku NA TUHLE AKCICKU mlada spachala KURECI RIZECKY codal by si nekdo poradnej rajzek
hlasi se nekdo dalsi
![]()
NASRAT![]()
![]()
![]()

- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaGeRoX píše:blablablablablablablaba....kdyz budu ridit tak me to nebude zajimat....![]()
![]()
![]()
![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kuwa uz mi dosel dech

jest ebych dodal po verejnych komunikacich jezdim v klidku takz epokud chces nejakej dverni styl zkus zazvonit u Jirky325 ten to pry dela skro furt

Nic, co bys chtel delat ? Je to kazdeho vec, jestli chce, nebo muze nekam jet, nebo nechce, ci ma na praci neco jineho.Maranelo píše:ty woe Jirko a Raone co s tema pastikama linejma klubackejma budem delat![]()
![]()
![]()
Ja si vubec nestezuju, ze bude vic mista kdyz bude min lidi a mensi nebezpeci

To si dam klidne libit, rizecek neodmitnuMaranelo píše:Co kdyby k obidku NA TUHLE AKCICKU mlada spachala KURECI RIZECKY codal by si nekdo poradnej rajzek

To vypada ze mas spravnou mladou, kdyz budu mit koroptev v Praze, tak ji mozna vemu s sebou, aspon si holky pokecaj

Maranelo píše:krasne rytmicke bubnovani od utrzeneho ulozeni zadnich tlumicu

Ja ? Ja nic, ja nevinnejMaranelo píše:po verejnych komunikacich jezdim v klidku takz epokud chces nejakej dverni styl zkus zazvonit u Jirky325 ten to pry dela skro furt

Gerox: muzes jet se mnou, kdyz ti ten japonec zas nejezdi, mel sis nechat bawo

- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
chlape diky za nabidku ale kupoval jsem ho uz na chromaka co jsem mel pred tim takze to mam nekde v garazi bohuzel se mi zatim nedari najit misto kam jsem to ulozeni dalJirka325 píše:a proc ho nevymenis ? Chces tam vzit rovnou nove ?
![]()

Jo tak to ja na vode taky ale po roslehnuti chromaka uz mam jaksi trosku klidejsi nohy a vetsi strach ze se to zas jednou nepovede takze uz to omezuju uz se tomu neda ric ani blbnutiJirka325 píše:Ja ? Ja nic, ja nevinnejja taky jezdim po verejnych komunikacich v klidu, jen obcas, kdyz je mokro, tak se trochu sklouznu
kdyz je prostor....si me pletes furt s Chimerou, kterej dveruje vsude a za vsech okolnosti
to je hrozny
![]()

Hehe, dan za bordelarstviMaranelo píše:chlape diky za nabidku ale kupoval jsem ho uz na chromaka co jsem mel pred tim takze to mam nekde v garazi bohuzel se mi zatim nedari najit misto kam jsem to ulozeni dalkdyz bych nenasel dam vedet ale doufam ze to nenastane nechce se mi to platit 2x
![]()

No to ja mam taky zdravej pud sebezachovy, proto rikam, ze se maximalne jen trochu sklouznuMaranelo píše:Jo tak to ja na vode taky ale po roslehnuti chromaka uz mam jaksi trosku klidejsi nohy a vetsi strach ze se to zas jednou nepovede takze uz to omezuju uz se tomu neda ric ani blbnutia cekam na nejakou letistni srandu.

Doufam ze je na tom letisti nejakej peknej oblouk, nebo vingl, aby si tu zatacku nemusel clovek vymyslet pomyslne

- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
No nediv se mam tam cecky veci z toho chromaka a jeste do toho rozdelanou druhou e30 ale uz je skoro pohromade takze veci ubejvaj tak to snad nejak casem najduJirka325 píše:Hehe, dan za bordelarstvi![]()

No to teda nevim. No a me spis zajima jestli mi to vubec pujde jeste jsem nikde nejaky monstr drifty neskousel tak sem zvedavej co se bude dit mezi volantem pedalama a silniciJirka325 píše:Doufam ze je na tom letisti nejakej peknej oblouk, nebo vingl, aby si tu zatacku nemusel clovek vymyslet pomyslne![]()

Jojo, znam, vim o cem mluvis, jsem taky bordelarMaranelo píše: No nediv se mam tam cecky veci z toho chromaka a jeste do toho rozdelanou druhou e30 ale uz je skoro pohromade takze veci ubejvaj tak to snad nejak casem najdu![]()
![]()
![]()

To neres, kdyz budu brat specifikaci, kterou tady dal nekdo s Geroxem dohromady, ze drift je rozhozeni auta uz pred zatackou, tak v tom pripade teda nejezdim driftem, ale slidem a drift jsem udelal za zivot mozna tak jedenMaranelo píše:No to teda nevim. No a me spis zajima jestli mi to vubec pujde jeste jsem nikde nejaky monstr drifty neskousel tak sem zvedavej co se bude dit mezi volantem pedalama a silnici![]()
![]()
![]()

Ostatne, jako by to nebylo jedno, proste dverma, vyradit se a hotovo.
Ja to beru proste jen jako trening a zlepsovani reakci na smyk

Na zimu se to bude hodit

tak tak spravny pristup....
rozhodit to pred zatackou na suchu s vykonem seriove 2,5-e vyzaduje hooodne agresivni styl a "jednicku"...
...proto mam rad snih...tam staci tuk-tuk s volantem do obou stran a pak uz jen lehka kontra, jemny plyn, mozna nekdy trochu rucky...
to se to rika jednoduse co?
na snehu bych rekl ze mi to docela slo na asfaltu mi to vyslo jednou ale to jsem byl total....takze jsem mel dispozice k hodne agresivnimu stylu...

rozhodit to pred zatackou na suchu s vykonem seriove 2,5-e vyzaduje hooodne agresivni styl a "jednicku"...

...proto mam rad snih...tam staci tuk-tuk s volantem do obou stran a pak uz jen lehka kontra, jemny plyn, mozna nekdy trochu rucky...

to se to rika jednoduse co?

na snehu bych rekl ze mi to docela slo na asfaltu mi to vyslo jednou ale to jsem byl total....takze jsem mel dispozice k hodne agresivnimu stylu...