Filip píše:Lidicky zadrzte!!!!!! ted jsem mluvil s okruhem v Sosnove a rekli me, ze zavody klidne,ale musime splnovat FIA predpisy. A to asi kazdy vime co znamena.
Byl by to "tajny" zavod. Jen zucastneni by vedeli o zavodeni, navenek by to vypadalo jako kteykoli jiny sraz.
GeRoX píše:no nevim nevim kdo da 4.5 litru za 15 minut jezdeni...tzn. cca za deset kol...
...nebo dokonce za 12 minut...
Zavod by byl MINIMALNE na hodinu, radsi dve. A jednou sestavene auto se da pouzit i na pripdane dalsi zavody v nasem serialu
GeRoX píše:... na rovinu klucy ... koho kara by vydrzela "plny kotel" celych 30 nebo dokonce 60 minut?...
Za svou muzu rict ze by vydrzela. Ty si myslis, ze na Sosnove jezdim "pri zdi"?
GeRoX píše:...treba na dve kary je sosna idealni...mozna i na tri...pet kol to je nakejch 6 minut? ... co rikate? ... a na pravidlech predjizdeni by se dalo taky dohodnout...treba kdyz te nekdo jednoznacne brzdi, tzn. je videt ze ti neujizdi z vyjezdu zatacek nebo na rovince, tak bude mit povinnost toho druhyho pustit...
Na predjizdecich pravidelch je mozne se domluvit, ale v zapalu boje se muze stat leccos. Na zavod ve vymazelnych autech je Sosnova fakt moc uzka. Uz jsem jednou navrhoval "tajny" zavod v Brne. Mivaji tam dny pro volne jezdeni, tam kolize nehrozi tak moc jako v Sosnove.
Na napadu Ondry_m se mi libi, ze by bylo mozne na sestavenych autech vyhlasit povolene/zakazane upravy, takze by to byl vlastne zavod "identickych" aut. Tim by to zavodeni bylo o hodne zajimavejsi nez napr. "souboj" 320i a 327i.
Filip píše:Ja bych to videl tak, ze bychom se meli sejit u kulateho stolu nejlepe ve ctvrtek na bifteckach a tam o tom dat rec a najit nejakou schudnou variantu naseho vyblbnuti.
Tak tak. Bud ve ctvrtek s biftekama nebo v sobotu na nejakem srazu, Pribram nebo Ralsko (Ralsko zname to pod jmeny Kurivody, Hracany, Mimon, ...)