Závody na okruhu - E30

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
ondra_m
Site admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondra_m » 03. 06. 2003 10:30

GeRoX píše:
ondra_m píše:Jinak auta to určitě vydrží, když tam budem jezdit tak hodinu. Když vydržela jezdit moje 335i celej den na plnej kotel po sosnový, tak nějaká vražda to tu hodinu zvládne :twisted:
...ondro nic ve zlym ale asi mame jiny predstavy o plnem kotli... :twisted: 8) :D
Aha, tak mi tedy vysvětli co je to podle tebe plný kotel :-)

Domnívám se, že jízda kdy je plyn na podlaze (vyjma zatáček a míst před zatáčkou kde probíhá intenzívní brždění) a motor točí mezi 4-7tis. Je jízda na plný kotel.

Mno, pouč mne :)
Ondra ex.M-Fahrer

Francis
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Francis » 03. 06. 2003 11:08

Filip píše:Lidicky zadrzte!!!!!! ted jsem mluvil s okruhem v Sosnove a rekli me, ze zavody klidne,ale musime splnovat FIA predpisy. A to asi kazdy vime co znamena.
Byl by to "tajny" zavod. Jen zucastneni by vedeli o zavodeni, navenek by to vypadalo jako kteykoli jiny sraz.
GeRoX píše:no nevim nevim kdo da 4.5 litru za 15 minut jezdeni...tzn. cca za deset kol... :roll:
...nebo dokonce za 12 minut... :roll:
Zavod by byl MINIMALNE na hodinu, radsi dve. A jednou sestavene auto se da pouzit i na pripdane dalsi zavody v nasem serialu :-)
GeRoX píše:... na rovinu klucy ... koho kara by vydrzela "plny kotel" celych 30 nebo dokonce 60 minut?...
Za svou muzu rict ze by vydrzela. Ty si myslis, ze na Sosnove jezdim "pri zdi"?
GeRoX píše:...treba na dve kary je sosna idealni...mozna i na tri...pet kol to je nakejch 6 minut? ... co rikate? ... a na pravidlech predjizdeni by se dalo taky dohodnout...treba kdyz te nekdo jednoznacne brzdi, tzn. je videt ze ti neujizdi z vyjezdu zatacek nebo na rovince, tak bude mit povinnost toho druhyho pustit...
Na predjizdecich pravidelch je mozne se domluvit, ale v zapalu boje se muze stat leccos. Na zavod ve vymazelnych autech je Sosnova fakt moc uzka. Uz jsem jednou navrhoval "tajny" zavod v Brne. Mivaji tam dny pro volne jezdeni, tam kolize nehrozi tak moc jako v Sosnove.

Na napadu Ondry_m se mi libi, ze by bylo mozne na sestavenych autech vyhlasit povolene/zakazane upravy, takze by to byl vlastne zavod "identickych" aut. Tim by to zavodeni bylo o hodne zajimavejsi nez napr. "souboj" 320i a 327i.
Filip píše:Ja bych to videl tak, ze bychom se meli sejit u kulateho stolu nejlepe ve ctvrtek na bifteckach a tam o tom dat rec a najit nejakou schudnou variantu naseho vyblbnuti.
Tak tak. Bud ve ctvrtek s biftekama nebo v sobotu na nejakem srazu, Pribram nebo Ralsko (Ralsko zname to pod jmeny Kurivody, Hracany, Mimon, ...)
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition

ondra_m
Site admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondra_m » 03. 06. 2003 11:18

GeRoX píše: no nevim nevim kdo da 4.5 litru za 15 minut jezdeni...tzn. cca za deset kol... :roll:
Jsi mimo, probuď se. Je snad jasný, že by se s těmi auty nejelo jenom jednou, ale nejlépe celý "seriál", prostě čas od času by jsme se svezli :-)
Ondra ex.M-Fahrer

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 03. 06. 2003 11:35

jo ok...ja to v zasade neodmitam jsem pro kazdou spatnost...ale jak jsem jiz rekl...lidi tady placou nad tim kolik do sve kary musi nasypat penez, takze nevim jestli jeste vedle toho budou chtit cpat dalsi prachy do nakyho vraku kvuly zavodeni...myslenka samotna je v pohode, ale myslim ze k realizaci by bylo treba trochu vic penez, resp. financnich moznosti...

...btw...uz vidim jak jeden z tymu rozstreli karu na cucky a zbytek tymu se mu s usmevem podekuje a leti domu pro dalsi nahradni dily... :twisted:

...ja si myslim ze by tam driv nebo pozdeji se objevily hadky...jeden jezdi pomaleji druhy rychleji...jeden dal neco co odeslo hned v prvnim kole zbytek nevo co vydrzelo...nicmene s autem se jezdit neda takze vlastne cpali prachy zbytecne a tak...

...doufam ze se pletu, ale neni to jenom fantasie...lidi jsou kurvy a to vime asi vsichni... :?

...proc to nejdriv nezkusit kazdy s vlastni karou jestli to ma cenu a pak se rozhodnout zda-li se dat dohromady jako "zavodni tym" a slozit prachy...

jen pro info: A-kova felda na rally s doprovodem, gumami a benzinem by vysla na rallysprint za 25.000 ... to jen pro srovnani cena/zazitek/adrenalin... :twisted:
[/quote]
Obrázek

Filip
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip » 03. 06. 2003 11:59

2 GEROX: ty si snad myslis, ze ucelem tohoto zavodu nebo jak to nazvat roztrlit auto na cucky???? Opravte me vsici co to ctou a pisou,ale myslim, ze jde o zabavu a ne o to se zabit. Za dalsi jak jsi psal s tim, ze komu vydrzi auto 30 nebo 60 minut tak musim rict, ze kdyz jsem delal Sosnovou na podzim tak jsme tam byli celej den a vsem auta VYDRZELA krom PETova, kterj utrhl hadici olejoveho chladice kdyz vyletel z trate.. Auto pokud je dobre pripravene tak vydrzi,ale podle to pises tak to vypada, ze tomu autu neveris nebo jo?????
A ja musim rict, ze nejezdim pri zdi a auto vzdy vydrzelo potechnicke strance i takove nase rychlovky v patek v 16:00 na okruhu tam litat hodunu a jeste domu. Kdo jel s BMW na lane ze sosny???? co vim tak Ondra_m,ale proc???? Vysekla hadice k olejovemu chladici,ale jinak jeho auto vydrzelo vzdy az do konce a moc se s tim take neparal. Takze bych to zase nevidel tak cerne.

PET77
Turbo mužík

for Francis

Příspěvek od PET77 » 03. 06. 2003 12:00

asi jsem to nenapsal dost pochopitelne...mel jsem na mysli zaplatit si v Moste kurs zavodni jizdy...je to cca na 4 dny a za cca 15000tkc...mozna levnejs s vlastnim vozem a urcite levnejc ve skupine...pak by mozna nebyl problem davat most, brno nebo sosnovku se svymi vozy...
ale pokud se vse nejak rozumne upravi, mohly by fungövat i tymy...to chce dohodnout u kulateho stolu..co treba nekdy od vykendu do vykendu...tento tyden tu jeste nejsem....
no ale i tymy maj jeden problem...LIDI...zatim to vypada na 2 auta...coz je desne malounko...a s ohledem na zbytek fora to nevidim ani na 3 tym:-(
Sosnová, Most, Brno, Spa, Brands Hatch, Millbrook, Zolder, tbc...:-)

Francis
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Francis » 03. 06. 2003 12:09

Kombinace dvou řešení: Kdo se bojí, sestaví si tým s ostatními přizdisráči :-( Kdo se nebojí, jede sólo s hodobóžovým autem :-) Všichi najednou. A chci vidět odvážlivce, který hodinu-dvě udrží tempo s těma, co se budou v týmu střídat.

Už mám lidi to týmu první varianty 8)
323ti stock condition

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 03. 06. 2003 12:27

Filip píše:2 GEROX: ty si snad myslis, ze ucelem tohoto zavodu nebo jak to nazvat roztrlit auto na cucky???? Opravte me vsici co to ctou a pisou,ale myslim, ze jde o zabavu a ne o to se zabit.
ne rozhodne si nemyslim ze ucelem zavodu je se zabit...ale v tom pripade proc nejezdit kazdy vlastni karou na vlastni triko?
Filip píše:Za dalsi jak jsi psal s tim, ze komu vydrzi auto 30 nebo 60 minut tak musim rict, ze kdyz jsem delal Sosnovou na podzim tak jsme tam byli celej den a vsem auta VYDRZELA krom PETova, kterj utrhl hadici olejoveho chladice kdyz vyletel z trate.. Auto pokud je dobre pripravene tak vydrzi,ale podle to pises tak to vypada, ze tomu autu neveris nebo jo?????
...sve kare verim, jinak bych mohl vratit ridicak...ale zas si nedelam iluze o vydrzi a kvalite auta ktere ma 16 let...jsem taky realista...

...mam pocit ze stojim sam proti Vam...(co chteji tymy) ... ok nikdo vam v tom nebrani...ja bych jen rad uvedl sve nazory na vec...je to zdrava diskuze...jak jsem jiz rikal...drzim vam palce a pomuzu jestli bude treba ale me to takhle nesedi...nic vic nic min...

...na to aby to melo smysl by chtelo mit minimalne pet az sest aut (potazmo pet az sest tymu) a to neverim se da dohromady tolik lidi...resp. tolik penez...

:twisted: JA JSEM ZA ELIMINACE NA SOSNE S POWERSLIDOVOU VLOZKOU!!! :twisted:

...zazitek by to asi byl emotivnejsi nez cekat "v boxech" az na tebe pride rada... :?

...ale to je JEN MUJ NAZOR...

a na citace si davam © GEROX 2003.... :twisted: :lol: :twisted:

...takze citovat me nesmite.... :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázek

Filip
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip » 03. 06. 2003 13:19

2 GEROX: Jak psal Francis. Jsem zvedavej jak dlouho vydrzis tahat za ten volant. Jak dlouho jsi mel moznost jezdit v aute na okruhu???? Myslim, ze po hodine intentizivniho jezdeni mas toho plne zuby a po dvou????ani nemluve. A zadalsi neni to o ridicaku,ale o aute a nevim proc by to nemelo vydrzet???? To teda pak znamena, ze se ti to auto muze kdekoliv a kdykoliv zastavit?????
Neber to ve zlem,ale pak bych radeji nikam nejezdil.
Po akci v Sosnove jsem vzdy dosti unaven. A vy vsici co jezdite s nama na okruhu jste unaveni????

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 03. 06. 2003 13:44

Filip píše: To teda pak znamena, ze se ti to auto muze kdekoliv a kdykoliv zastavit?????
...jo...nemohu zarucit opak...ostatne jak to nemuze zarucit nikdo z vas u zadnyho auta...neexistuje 100% jistota, ze auto vydrzi a ze nemuze kleknout at uz kvuly jakekoliv "picovine" nebo z duvodu toho ze je to vrak ...
Filip píše:Po akci v Sosnove jsem vzdy dosti unaven. A vy vsici co jezdite s nama na okruhu jste unaveni????
...po sosne jsem byl taky unaven...ale pokud se nepletu puvodni zamer byl 60 minut...a pokud jsem to dobre cetl, tak jste vydrzeli jezdit cely den pod plnym kotlem :shock: ... vydrzela to jak kara tak i vy ... takze nechapu proc bych nemohl vydrzet hodinu ... 8)

... nicmene to co jsem navrhoval ja by rozhodne nebylo na hodinu jezdeni bez preruseni ...
Obrázek

Francis
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Francis » 03. 06. 2003 13:55

GeRoX píše:... nicmene to co jsem navrhoval ja by rozhodne nebylo na hodinu jezdeni bez preruseni ...
A to jako jezdit 10 minut a pul hodiny pauza, pak zase 10 minut a pul hodiny pauza? To mam na kazde Sosnove.
Tamni okruh je dost kratky, cca 1km. Kdyz mam dojet nekoho o pul kola vpredu, trva to 7-10 kol, coz je zhruba deset minut. Abych si zavod vychutnal a s nekym se pomeril, potrebuju jezdit min. 20 minut, optimalnich bych videl 30 minut.
323ti stock condition

Francis
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Francis » 03. 06. 2003 14:07

GeRoX píše:...po sosne jsem byl taky unaven...ale pokud se nepletu puvodni zamer byl 60 minut...a pokud jsem to dobre cetl, tak jste vydrzeli jezdit cely den pod plnym kotlem :shock: ... vydrzela to jak kara tak i vy ... takze nechapu proc bych nemohl vydrzet hodinu ... 8)
Heleďte, zanechme osobních invektiv a chytání za slovo. Padnul návrh, buď jsem pro a přijímám a přizpůsobím se, nebo nejsem pro a pak si můžu leda tak trhnout nohou a slintat nad reportem a videem z uskutečněného závodu.
Já už mám vybráno.

A zase se budu opakovat: Nikdo nikoho nenutí sestavovat tým a bastlit auto. Vítán je každý účastník, klidně může přijet s E30 na 20" kolech s perleťovým lakem za xxxxxx tisíc. Na vlastní nebezpečí :aaa:
323ti stock condition

Filip
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip » 03. 06. 2003 14:10

Ja bych to videl na 2-3 hodiny v kuse. ano sice to bude stat cca 1200-18000 na kazde auto,ale zase se ty lidi vyblbnou a vyradi.
2 GEROX: nemohu zarucit na 100%, ze me auto nelehne,ale pokud si clovek auto trosku hycka tak vydrzi. A mam takovy pocit, ze se tu na toto tema bavi pouze lidi co si ty auta hyckaji (po technicke strance-esteticka mozna ne,ale o tu tady nejde).
Po hodine jezdeni v kuse je clovek unavenej taky a dost.Ale to si musi kazdy zkusit a co ja vim tak ty jsi na sosnove moc kolecek v plnem trapu neobjel, nebo se snad pletu???? A ted si vem te jak by to vypadalo na velkem okruhu. Sosnova se jezdi max do 110-120 Km/h(to uz je na hrane),ale MOST, BRNO se jezdi u tehcsilnech aut tak cca 150-200. trochu rozdil,ne??? ja osobne sve auto nevystavym nejakemu nadsenci,aby me z toho udelal paratka na zuby. Jsem pro variantu tymu.Ale samozrejme, ze se podle me nikomu nebrani nastavi vlstni karu.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 03. 06. 2003 14:14

:321: bohatí Pražáci si to můžou dovolit co? :321:

Fido
Velký bratr ..... Hartge
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fido » 03. 06. 2003 14:24

2 Anonym: nezáviď :-)

Tak co ostatní bohatí Pražáci (promiň Francisi, ty jsi bohatý seveřan), postavíme si něco pořádnýho, ať ostatní socky záviděj.

Anonyme, jsi normální ubožák a nemá to s tebou cenu vůbec řešit. Tady se normálně diskutuje, každej má svůj názor a cílem je se někde sejít, celý to do detailu probrat a dohodnout se, jestli to teda cenu má nebo ne. Mimo jiné se taky budou probírat náklady, který nejsou malý a tudíž se o nich bude jednat dvojnásob. Ale to samozřejmě pro nás Pražáky není problém, my se v různobarevných papírkách koupeme :-)

Do očí by jsi mi to neřekl, když se neumíš ani podepsat, co?

Lidská závist je úžasná vlastnost, zvlášť u určitých jedinců.
sanguis non est aqua
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li

Hory

Příspěvek od Hory » 03. 06. 2003 14:34

2anonym, ja teda z Prahy nejsem a ještě k tomu studuju, a sem jednoznačně PRO. Nemáš na to protože seš taková lemra, která pro to nic neudělá.

Dál k závodu, myslim, že by bylo dobrý dát dohromady nákej seznam potencionálních pilotů, který by se pak na nákym tom zminovanym srazu dohodli, jak na týmech, tak na podmínkách atd.....

No a pak už jen dát do kupy a jezdit. :twisted:
e30 325iT, e30 320i, e30 320i, e30 325i, e30 318is, e34 535i, e30 335i, e30 318isT, e30 320iTM50, e30 327iT, e36 318is, e30 316iT, e30 327i, e39 528i, e36 320iT

SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Add. GeRoX

Příspěvek od SlimShady » 03. 06. 2003 14:40

Ale to si musi kazdy zkusit a co ja vim tak ty jsi na sosnove moc kolecek v plnem trapu neobjel, nebo se snad pletu????
Som na neutralnej zone, a nechcem ti kazit den, ale... GeRoX jazdil kratko, ale len kvoli financnej situacii... auto nemal uplne v poriadku, ale ked si ho pustil na drahu, tak tam mnohym ukazal co to je jazdit... je to moj subjektivny nazor, mozno vy mate o jazdeni trochu ine predstavy, ale stojim si za tym, ze ked niekto siel na plny kotel, tak to bol GeRoX, i ked mal spojku v prdeli... tak a podte, pustte sa do mna, ukamenujte ma 8)

P.S.: Toto nebolo pisane za ucelom zvysenia popularity GeRoXa, ani preto ze sa pozname. Je to ciste len nazor jedinca :D
Faszom a seggedbe verem te buzi :!:

Filip
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip » 03. 06. 2003 14:47

Aha tak pak mam nejaky divny plyn ja. asi ho spatne slapu. A vlastne kde se ten plyn nachazi????? Je pravda, ze nepoznam plyn od pedalu na kole.

Francis
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Re: Add. GeRoX

Příspěvek od Francis » 03. 06. 2003 14:48

SlimShady píše:Som na neutralnej zone, a nechcem ti kazit den, ale... ... ... Je to ciste len nazor jedinca :D
No tak, pánové. Už jednou jsem žádal o zdržení se osobních výpadů. Pište sem, prosím, je ti, kdo CHCETE JET ZÁVOD nebo chcete k jeho uskutečnění KLADNĚ PŘISPĚT. Připadá mi, že někteří přispěvatelé do tohoto tématu už teď vědí, že nepojedou a že jet nikdy nechtěli, ale navíc chtějí, aby nejeli ani jiní. Jděte do pr...odejny cukrovinek a kupte si lízátko. Sladké uklidňuje nervy.
323ti stock condition

Filip
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip » 03. 06. 2003 14:55

Spravne FRANCIs. Mas pravdu-cukrarna. :D

Odpovědět