pitrisek píše:Jedinou možností bude už jen defenestrace,nikoliv demonstrace. Takhle se nám jen smějou a budou smát dál,dokud nebudou mít kudlu na krku nebo zapíchlý vidle v prdeli. Tohle už se vážně nedá.
Všechno prodali,všechno rozkradli.+ty jejich symbolický platy,výhody a odměny. Sami si neškrtnou ani hovno a nás,co na jejich valení u koryt dělám,nás chtěj svlíknout z kůže.
Je to banda vandráků,která žije úplně mimo realitu. Brát dvě kila měsíčně a jednou ročně si dát odměnu 400,za to,co jsem odsouhlasil píčovin,mít služebák i s řidičem? No komu by se to nelíbilo.
Ale nabízí se otázka,jestli ti,co přijdou po nich,nebudou krást ještě 2x víc?
Za komačů se kradlo,ale pořád všechno bylo. Nepracovals? Zavřeli tě. Dneska tady dělá kdejaká verbež a všichni se divěj,že neni práce. Tohle tu dříve nebylo. Ale dneska už ani ty třešně s tim nic nesvedou.
Takže za mě verdikt zní,že tenhle stát pujde brzo do prdele a slavná EU dopadne jako kdysi SSSR.
Hauk

Sice to kapku zavání politikou, ale vezměme náhled na to, co se nám změnilo kolem silničního provozu po změně režimu:
1. Zrušení absolutního práva přednostní jízdy
- to je bez výhrad správně a těžko to bude někdo obhajovat.
2. Zavedení povinné přílby do 50 ccm
- zpočátku jsem trochu prskal, ale zvykl jsem si, za současné situace už bych to nechal.
3. Povinné svícení všech motocyklů
- taktéž jsem to nebral jako přínos, ale budiž, motocykl je díky malému čelnímu profilu hůř vidět a jeho možnosti zrychlení jsou poměrně velké.
4. Povinné svícení tramvají
- to už za smysluplné nepovažuju, tramvaj má čelní profil velký.
5. Povinné svícení všech vozidel
- nesmysl. Např. v SRN dodnes nezavedeno.
6. Používání bezpečnostních pásů v obci
- to mi vcelku nevadí.
7. Změny ve skupinách řidičských průkazů a posouvání věkových hranic
- nesmysl, snůšky hovadin. Mimochodem - kdokoli s B může najednou frčet na bzíkadle s variátorem o 11 kW s nevyzpytatelnými reakcemi, ovšem na vražedného Mustanga s tříkvaltem sednout nesmí.
Hranice 24 let na nejvyšší skupinu A - snaha sejmout odpovědnost ze řidiče.
8. Možnost cyklisty "podjíždět" ostatní vozidla zprava, povinnost řidiče při vytvoření takto souběžně jedoucích kolon sledovat poměr vlastní rychlosti k cyklistovi a dle toho zapínat či vypínat levý blinkr
- výplod chorých mozků...
9. Zavedené a následně zrušené stříbrné evidenční nálepky
- typická ukázka, jak zesměšnit samotný úřad. Trestat ovšem nikdo nikoho nebude...
10. Zakotvení výslovného zákazu držení v ruce mobilních telefonů a jiných komunikačních prostředků řidičem za jízdy
- hloupý flastr. Řidič je povinen se věnovat řízení atd..., to již bylo ve vyhláškách stanoveno. Nebo tam snad ještě chybí, že se nesmí drbat za uchem? Už jsem měl konflikt s PČR, kdy jsem jim musel vyhrozit kriminální službou.
11. Cokoliv s nimi souvisejícího se zimní pneumatikami ve vyhlášce
- pitomost, flastr rádoby snímající odpovědnost z řidiče.
12. Zavádění nesmyslných rozměrů RZ na motocykly, zavedení a opětné zrušení RZ na mopedy
- vzorová ukázka stupidnosti, opět příklad sebezesměšnění úřadů.
(A ještě trochu dál od předpisů - zabavení ŘP těm, co neplatí alimenty.
Doporučuju se podívat, jak kdo hlasoval - ale to už jen opravdu na okraj).
* * * * *
Shrnuto - svobodemo volené orgány se v tomto dopouští hloupých chyb a prokazují své diletantství.
Málokdo z těch, co je volí, ovšem jejich počínání sleduje - takže ať si kdo chce nadává, ovšem ať se taky zeptá sám sebe, jak rozhoduje sám a zda vyžaduje něco přímo po těch figurkách, co tam sebí a které případně volil.
.