256E1
Re: 256E1
no 256E1 znamena, ze kat dle papiru nemášjarda325i píše:chtel jsem se zeptat ,kdyz mam v technicaku ZMENA 256 E1 ,u motoru,co to znamena ?mel bych mit kat. ,ale nemam ...................projdu STK?
kdybys tam měl 256K1, tak ho musíš na STK mít...
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
mno ono kat/nekat imho enzalezi jen na typu motoru ale taky na predpisu ohk/osn..aspon me to tvrdili....
http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
Lithophane a noční světla
Lithophane a noční světla
- Spooky-0987
Re: 256E1
super ,tak na stk ho nemusim mitDC píše:no 256E1 znamena, ze kat dle papiru nemášjarda325i píše:chtel jsem se zeptat ,kdyz mam v technicaku ZMENA 256 E1 ,u motoru,co to znamena ?mel bych mit kat. ,ale nemam ...................projdu STK?
kdybys tam měl 256K1, tak ho musíš na STK mít...
mě když teď dělali evidenčku při přepisu na Bohdalci, tak číslo motoru ani typ nikdo nehledalMao píše:V rámci STK ti typ motoru nekontrolujou, je důležitý mít to v pohodě kdybys chtěl káru přepsat a dělali ti evidenčku, jinak je to jedno...měl jsem podobnej problém
koukali jen na číslo kastle...
bez žádné protekce, protože tu moje kára nepotřebuje

Docent Chocholoušek BMW světa...
Jak kde a jak kdo ale spoléhat se na to nedá, já jsem s tím měl naopak při přestavbě dost běhání a starostíDC píše:mě když teď dělali evidenčku při přepisu na Bohdalci, tak číslo motoru ani typ nikdo nehledalMao píše:V rámci STK ti typ motoru nekontrolujou, je důležitý mít to v pohodě kdybys chtěl káru přepsat a dělali ti evidenčku, jinak je to jedno...měl jsem podobnej problém
koukali jen na číslo kastle...
bez žádné protekce, protože tu moje kára nepotřebuje
member of zewl crew
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem teď byl na tom POSR.. Bohdalci. Ještě NIKDY mi tam nekontrolovali typ motoru, vždycky jen číslo kastle a motor, jestli to je 2,0 DOHC. Teď jsem narazil na nějákýho kreténa a ten vyštrachal na čele motoru, že mám N9E /ford/, tak mi to napsal do evidenčky a technici mi řekli, že mi to prostě nepřihlásí, říkám pojďte ven, na štítku karoserie, je jasně napsáno N9?... Ale oni, že je to nezájímá a už jsem jel do prd*le Nesnáším úředníky, v normální životě to jsou jen močky, lidi, kterým ani neflusnu do tlamy a jak jsou ve svém úřadě, musíš dělat blbečka a ponižovat se, aby ti to udělali, smějdi..
Uf, to jsem se rozjel, jsem ještě pln emocí, sorry..
Uf, to jsem se rozjel, jsem ještě pln emocí, sorry..
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
To samozřejmě vim taky, ale důležitý je, že tam je N9, ostatní už je jedno, je to jen podělaná evidenčka.. Pak-li, že máš Sierra 2,0DOHC, tak je to vždy N9?, Buď A C nebo E.. Jen nechápu proč na konci výroby začli dávat N9E když má o pět koní míň.. No??? Pane Ford, proč? 
Jaký je rozdíl mezí řízeným a neřízeným katalyzátorem?

- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Výkon není důležitej, důležitý jsou emise.bmwm3 píše:To samozřejmě vim taky, ale důležitý je, že tam je N9, ostatní už je jedno, je to jen podělaná evidenčka.. Pak-li, že máš Sierra 2,0DOHC, tak je to vždy N9?, Buď A C nebo E.. Jen nechápu proč na konci výroby začli dávat N9E když má o pět koní míň.. No??? Pane Ford, proč?
U motorů s řízeným katalizátorem je poměr vzduch/palivo elektronicky řízen pomocí snímače HEGO (lambda sonda). U neřízeného katalizátoru tato sonda není a obsah CO je nastaven již od výrobce, ale dá se dodatečně regulovat.
Na výrobním stítku je sice N9 , ale znamená to, že toto vozidlo může být vybaveno jakýmkoliv ze systémů řízení (podle země vývozu) na motoru je pak přesný kód podle použitého systému.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Nic je mi to jedno. Napsal jsem ti co tam má podle Fordu být a jestli tam máš něco jinýho tak je asi někde chyba.bmwm3 píše:Já nevím, ale můj motor N9E má 85KW, ale lambdu mám.. Před tím jsem měl taky N9E.. Brácha má N9C a taky ji tam má.. Motor mi dělá hovadiny, tak jsem to dal na diagnostiku a ta hlási lambda sonda..
Co ty ta no?
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou