myslím, že mi kecá ukazatel v přístrojovce - ukazuje málo - 1. dílek
moc se mi nechce otevírat expanzku při ohřátém motůrku a vkládat tam teploměr -- sem přesvědčenej, že to na mě vychrstne horkou vodu

de to zjistit nějak jinak

jo, kdysi na 320 - ale kecala opačným směrem, když sem zezhora poklepal na palubku, tak se vrátilaDAN píše:už jste se někdo setkal s tím, že by kecala jen ta rafička v přístrojovce![]()
No po prdeli byt taky nemusiDAN píše:Já teda nic měřit nebudu vyměním, čidlo i termostat a musí bejt po prdeli.
Hůř se maže, díly neběhají při stanovených provozních teplotách, řídící jednotka pracuje v režimu obohacování směsi a uchlastává zbytečně motor, což má špatný vliv na zapalovací a měřící komponenty ve spalovací soustavě a také na běh motoru, jeho výkon a spotřebu. Déle se zahřívá i na začátku a moc netopí. Na druhou stranu, teplota vody je jenom podružný a zprostředkovaný ukazazatel toho, co se děje uvnitř motoru.DAN píše:Já teda nic měřit nebudu vyměním, čidlo i termostat a musí bejt po prdeli.
Pro odborníky: co se děje s motorem, kterej pracuje při nižší teplotě než při optimální -- jak negativně se to může na motůrku podepsat![]()
ARO 243, r.v. 1996, zážehový motor 2,5 l.DAN píše:...co se děje s motorem, kterej pracuje při nižší teplotě než při optimální -- jak negativně se to může na motůrku podepsat![]()
DAN píše:Tak jsem provedl výměnu termostatu ( zatím ) - protáhl jsem ho kuka a moc se to nezměnilo - ukazuje za 5 minut 12 - někdy lehce nad, ale ke 12 se to ještě nepřipblížilo -- tak teď babo raď.
ten termostat mi fachčil v M-techu bez problémů![]()
a je to vůbec málo nebo je to gut - těch za 5 min 12![]()
![]()
![]()
jsem tady odpovídal že mezi za 5 12 a 12 je optimální a teď si sám nejsem jist![]()
za 5 12 je u mě čárka před půlkou - je tam modrý políčko, čárka( mých za 5 12), půlka, čárka, červený políčko
Jasne takhle nejak to mam ja.RedBaron píše:Nechci tady sejčkovat, vím že z toho dělám vědu, ale každý tu zřejmě máte něco blbě buď s měřením nebo s údržbou chladící soustavy. Moje auto po zahřátí léto-zima, horko-kláda, noc-den, pojíždění v koloně nebo z svištění kopce na neutrál, klima-neklima, prostě na pravým budíku je furt 11:59 - 12:01. Těch 12:01 je tam po dvaceti minutách v koloně a těch 11:59 je tam když sjedu u Příbrami z dálnice a dva kilometry dojíždím setrvačností bez plynu ze 180 km/h až na šedesátku k motorestu Halda. 99% času je tam 12:00 a basta.
83°C na čidle = rafička na 12.DAN píše:To mě čecko sere, nechci si kurvit motůrek![]()
Tyto 2 věci pokopu, vyměním ještě pro jistotu chladící kapalinu a pak nevim.
Pak změřím jakýmkoli způsobem teplotu - naopadlo mě, že vezmu kteroukoli starou hadici "ohřeju" motor, probodnu hadici a vsunu do díry teploměr![]()
Kolik má mít - 80 - 95 stupňů