Ja to pochopil. Jen jsem prachsproste vyuzil tvuj prispevek.PÁREK píše:pipe, to bylo na Vencu. Ja s tebou souhlasim

Kladno?pip píše: Nejsem z CR, tudiz nevim co "Kladno" obnasi a nejsem natolik paranoidni abych si zjistoval spolecenske pomery mesta, ze ktereho mi maji neco poslat.
Skladal jsem si auto. Dily, ktere jsem potreboval (na vyjimky, ktere bylo pro me nutne videt predem) jsem resil dobirkou.
Pokud jses milionar a muzes si tim padem dovolit litat napric Ceskoslovenskem obden z jednoho mista na druhe kvuli vecem jako stredovy panel do E30, tapce a podobne, ktere maji hodnotu od 0 do 2000 KC, tak...
Mimo to, hodne veci, ktere jsem bral prevazne odsud z fora mi dorazili v poradku a kdybych si spocetl, co by me stalo si pro ne zajet osobne, bylo by to hodne predrazene, coz znamena, ze se mi to vyplatilo. To primo vyvraci tvoje "Velmi naivní tah!" - primy dukaz.
Uheheh, ...PÁREK píše:prestan tady do lidi uz rejt. Lidi, kterejch na ktery tady utocis vubec neznas. Jestli mas s nekym problem, prijed. Rad te pozvu na pivo a muzeme si to vyrikat. Ale tohle co tu zkousis uz hranici opravdu se smesnosti:-)
Che, che, a copak mi píšou?PÁREK píše:jeste neco chytryho? Doporucuj si co chces, ale me z toho vynech oukej? Znas me sotva pres tohle forum, jediny co te zjevne bavi je prudit lidi takhle na dalku. Aby jsi sebral odvahu a prijel to rict osobne, to uz jsi ale nedorostl co:-) Myslim, ze naopak, spis by jsi se mel podivat jak jednas a pak by ti docvaklo proc ti lidi pisou zpravy takovy jako pisou:-)
O aku formu obchodu jde je irelevantni, jelikoz se zde stavi hlavne na tom, ze @honza@ je clenem fora od roku 2008, okolnosti nasvedcuji tomu, ze dily prodava ve vetsim mnozstvi a nikdy na nej nebyli zadne stiznosti, naopak prave par pochval. Tedy pokud se bavime o prodeji na dalku nejde o faktor rizikovy, nybrz riziko snizujici.Venca píše: Vrakáče a bazary jsou poněkud jiná forma obchodu, než třeba autosalon či zavedená kamenná prodejna, velký e-shop s delší tradicí a podobně.
To, ze vychod Slovenska je dira plna cikanu je obecne rozsirene povedomi v cele CR a SR (a neni nic jednodussiho nez si na mapy.cz najit prvni vesnici na vychode pro vhodny argument, zeVenca píše: Paranoidní?
Ale no tak...
Ověřovat společenské poměry?
Nu, chápu, že jsi až ze Zámoraví. Ale když mi někdo poví třeba "Smižany", už tuším, nač bacha.
Situaci jsem vyhodnotil velice spravne. Nejak jsi pozapomel na onu otazku nakladu a to co bylo z me strany v souvislosti s ni receno. Riziko jsem znal velice dobre, v tomto pripade se totiz nejednalo o vyssi riziko, ale o nutne riziko v zajmu ziskani autodilu. Jestli mi ovsem chces sdelit alternativu dobirky s porovnatelnymi naklady a soucasne osobnou predbeznou kontrolou daneho dilu, jsem same ucho.Venca píše:Takže vedle, panáčku. Nic nevyráceno.
Jen se ti vedlo kupovat dobře, než jsi narazil - prostě jsi neznal situaci. Nevyhodnotils to jako vyšší riziko - to se stává méně připraveným.
Ne.pip píše: O aku formu obchodu jde je irelevantni, jelikoz se zde stavi hlavne na tom, ze @honza@ je clenem fora od roku 2008, okolnosti nasvedcuji tomu, ze dily prodava ve vetsim mnozstvi a nikdy na nej nebyli zadne stiznosti, naopak prave par pochval. Tedy pokud se bavime o prodeji na dalku nejde o faktor rizikovy, nybrz riziko snizujici.
Jo první vesnici? Že bych jako střelil náhodou, hej?pip píše:To, ze vychod Slovenska je dira plna cikanu je obecne rozsirene povedomi v cele CR a SR (a neni nic jednodussiho nez si na mapy.cz najit prvni vesnici na vychode pro vhodny argument, ze), povedomi jehoz rozsirenost je naprosto neporovnatelna s rozsirenosti povedomi o Kladne na stejnem uzemi, tudiz argument vedle.
Ano, velká část obchodníků obecně jsou zmrdi.pip píše:Mimo to, jak jsem rekl, skusenosti rikaji, ze naprosta vetsina obchodniku (nebo jen prostych prodavajicich) v oblasti autodilu jsou zmrdi. Tudiz nevim co by me melo vest k presvedceni, ze (spolu s vyse uvedenym) z Kladna dostanu neco horsiho, nez z Prahy, kde je takovych obchodniku jeste mnohonasobne vic. Nehlede na to, ze u tech-kterejch jetych dilu na E30 si clovek zrovna moc vybirat nemuze.
Panáčku, to je možný, že se ti kšeft jevil výhodnej.pip píše:Situaci jsem vyhodnotil velice spravne. Nejak jsi pozapomel na onu otazku nakladu a to co bylo z me strany v souvislosti s ni receno. Riziko jsem znal velice dobre, v tomto pripade se totiz nejednalo o vyssi riziko, ale o nutne riziko v zajmu ziskani autodilu. Jestli mi ovsem chces sdelit alternativu dobirky s porovnatelnymi naklady a soucasne osobnou predbeznou kontrolou daneho dilu, jsem same ucho.
-------------------------------------------------------------------------------------
A mel bys neco delat s tou svou povysenosti a s temi vyrazy, ktere z ni plynou. Schopny diskuter s nalezitymi argumentacnimi schopnostmi si vystaci i bez nich.
Vyssi riziko, nez nakup osobne v obchode? Pochopitelne, o tom se snad nemusime bavitVenca píše: Ne.
Vždy je vyšší riziko tam, kde nejde o prodej nového zboží, nejde o zavedenou kamennou prodejnu či zásilkový obchod zavedené sítě prodejen.
Tento případ určitě uvedené znaky nevykazuje => vyšší riziko.
V tom pripade slo o tvoji osobni zkusenost pramenici z praxe (prace nebo buhvi ceho), tedy se nejedna o vseobecne povedomi o okolnostech, tudiz zase srovnani s mym povedomim o Kladne, ktere ma pouze vseobecny charakter je zcestne.Venca píše: Jo první vesnici? Že bych jako střelil náhodou, hej?
Ne.
Smižany - Žiga, Komoča - Halász, .. zbytečný, mohl bych dál a dál, žádná první vesnice, jenom zkušenosti za x-let od velkýho podniku, ale to je fuk.
A zrovna tak třeba Česká Lípa a další jména...
Žádnej argument vedle, jenom kus reality.
O ne, ja to zaregistroval. Pouze jsem to vypustil, jelikoz nevidim souvis mezi kvalifikaci jedince a jeho osobni cti. Spis bych videl spojitost mezi nenazranosti prumerneho obchodnika, ktery cim vic ma, tim vic chce. Tedy u nej profit prevysuje nad zakladnimi pravidly slusnosti a zminenou osobni cti.Venca píše: Ovšem Praha není na rozdíl od Kladna tou oblastí, jak už jsem naznačil - prudký pokles pracovních příležitostí, kde byl poměrně vysoký výdělek a zároveň malá kvalifikační náročnost.....
To jsi jaksi neráčil zaregistrovat.
Nijak zvlast vyhodnej se mi nejevil, pouze jsem shanel dil za primerenou cenu.Venca píše:Panáčku, to je možný, že se ti kšeft jevil výhodnej.
Asi proto, že Kladno byl prázdnej pojem a nějaký jméno na fóru na tebe moc působilo.
Já bych ovšem na tvým místě prolezl třeba vrakáč tam v uhelným rohu na pomezí, aspoň bych to měl v ruce před zaplacením.
To klidne muzes, ale myslim, ze budes sklamanejVenca píše:Uheheh, jo povýšenost a tak... a schopný diskutér - jo....
Mordyje, eště jsem tě ani neprohlížel, ale už tuším, že seš asi taky pubert..
Už to zkrátím:pip píše:
No, nemyslim, ze bys vymyslel jeste neco konstruktivniho...nebo spis bez toho "jeste" (ovsem jestli ano, rad si to zase prectu), tudiz zustavam s pozdravem a zaverem bych dodal jen: *"Je nezvratitelnym narokem kazde lidske bytosti udelat ze sebe vola" Evidentne.
*Charles Emerson Winchester III
Kladno OK.budha píše:nééé pi*o....co máš proti Kladnu...?
jinak debata o ničem...
ber to s klidem. zensky prochazi prechodem a chlapi krizi stredniho veku. a jak to tak vidim tak tu jednoho takovyho clena klubu mamePÁREK píše:cela tahle debata je o tom, ze se jeden clen jmenem Vasa usmyslel, ze me bude prudit. Tot vse.