Už mě někdo chápe, proč jsem se tak bál cest do Ostravy?

prej dostal rozum... vole jednou jsme ho vzali do hospody tam jsme mu ukazali co to je samice a uz jsme ho nevideliWilD píše:Joo, tak nevím, jak tohle pomůže panu Pee, ale Gaylordi OV kraje, zase jste se předvedli![]()
![]()
Už mě někdo chápe, proč jsem se tak bál cest do Ostravy?Vždycky tam na mě byl nachystán hlídač Georgij.D ... aspoň, že ten dostal rozum...a péro do myčky konečně
![]()
Pokud jsi na těch strojích jezdil hodně, jistě víš, že potřebujou udržovat a opravovat.Pee píše:Venca píše:Měl jsi motorový vozidlo, provozoval ho a udržoval?
Představi si, že ne vzhledem k mýmu věku. Vlastně jo, fichtla jednadvacítku a jawetu....
to mas naprostou pravdu alberte, jen se toto opakuje defuckto u kazdeho pripevku takze se nema moc cenu nad tim pozastavovat. To by se asi musela zacit zeme tocit na druhou stranu, nebo by se musely vymenit poly aby se to zmeniloAlbert píše:Já nechápu, proč když se tu zeptá 17letej kluk na koupi e30 a kupodivu se ptá docela normálně a nepůsobí jako idiot, kterýho akorát zajímá jestli se na e30 vlezou 18ky kola, tak stejně ve finále se do něj začne rejt že akorát bude tahat peníze z rodičů, že si koupí otuzenou mrdku se kterou bude king, že se o auto neumí postarat atd..![]()
Až jí pujdeš kupovat tak vem s sebou člověka co ví na co se zaměřit a máš o pár starostí do budoucna míň.Pár pěknejch kousků se tu už taky mihlo.Já měl od r98 E30 s motorem M40 na denní používání a max spokojenost.Běžné opravy jako na každém autě.Jen možná tou spotřebou bys byl u jinejch značek jinde.Ale to je na zvážení každého.Je těžký říct to kup nebo tomu se vyhni.Co člověk to názor.Hlavně pozor na vytuněný na pohled pěkný auta.Tuny kytu a laminát dělaj divy.Pee píše:Zdravím pánové, předem díky za tohle fórum a vůbec stránky zasvěcený E30 , dokonalýmu autu. Ještě zatím nemám ani řidičák, ale letos budu dělat a už dlouho uvažuju o E30 (je to asi jediný starší auto, v záloze mám i jiný kandidáty). No do oka mi padla E30, ideálně 1.6 či 1.8 ( větší kubatura by doma neprošla..). Zajímá mě, jestli je tohle auto možný koupit v dobrým stavu třeba do 50 tisíc, abych už do něj nemusel moc vrážet a kolik stojí běžná údržba a opravy? Nemám na mysli tuning nebo sportovní úpravy a podobně.... Díky moc za každý tipy, mějte se
a co kdyz to nebude jen tesneni mmm?Scrat píše:když jsme u toho...síce je to sociál, ale vypadá udržovaně...
http://auto.bazos.cz/inzerat/13897385/B ... coupe-.php
Pro lepšího kutila výměna těsnění není nic složitého..akorát pracné. Navíc za té prachy mi to přijde, jako supr auto
Tak staci koupit za 1500 jinej motor i s prevodovkouDzitro píše:a co kdyz to nebude jen tesneni mmm?
to iso nesezenu za tyhle prachy : )NEMO E30 píše:Tak staci koupit za 1500 jinej motor i s prevodovkouDzitro píše:a co kdyz to nebude jen tesneni mmm?![]()
Zalezi co kdo od auta ocekava a na co si ho kupuje. Taky mam uz nekolik tricitek a ve vysledku jezdim feldou nebo pesky, protoze chci mit ty auta v top stavu, i kdyz tu peci jeste nepotrebujou. Kazdej na to ma asi jinej nazor ...