Nerad se zapojuji do takových rozhovorů..Tady mi to ale nějak nedá.. Každopádně bych poradil si najít ve slovníku slovo "parazit"
To je podle mne někdo, kdo se na úkor někoho obohacuje.
Zaplatit zde blbé kilo, či pokud někdo není držgešle a socka i víc, si myslím, je jen o tom gestu, "jo díky že se sem můžu sem tam vysrat, sem tam pomachrovat, občas něco prodat"..
Provoz není zadarmo, vlastně nic dneska není zadarmo, je to k pláči
Navíc, jsem přesvědčen že práce moderátorů, by měla být placena. Pokud si někdo myslí, že jsem spadl z višně, ať to jde minimálně na měsíc dělat. Ne každý je takové povahy jako Max-Max, kterému je svým způsobem jedno, kdo se do něj obuje, určitě mu to nezkazí náladu. Já jsem takový že mě třeba to přímo mrzí. A můžu se vysrat na to, se nechat každým sráčem přes klávesnici nechat brát do huby a urážet.. Takových zakomplexovaných chudáků, je nejen na tomto fóru víc než hodně.
Takže jebat se s něčím, když si to člověk spočítá několik hodin denně, navíc ve svém volném času a zadarmo, kdy jedinou odměnou, je si o sobě přečíst, že jsem piča, čurák, debil, gestapák a nevím co ještě, to mi fakt za to nestojí..
Přitom by si měl člověk uvědomit, že když zakročí moderátor, je asi chyba v něm, z 99 procent to není ani trochu o osobní zášti, ale práce - jen není placená - takže vlastně otravuji (a dost často i urážím) člověka který to dělá zadarmo - kdo tady z Vás dělá nějakou práci zadarmo a pro jiné??

A nevím kdo se jak v životě snaží, ale když já něco dělám, tak to dělám pořádně, ne napůl, to bych se na to radši vysral..
Nechci se do toho motat, ale svůj názor mám a za názor jsem se nikdy nestyděl:
Max-Max je možná někdy trochu ostřejší, ale ve výsledku je to férový člověk se smyslem pro spravedlnost který rád pomůže, nemyslím si, že tady někdy někomu nějak křivdil, či někomu něco špatného udělal..
Každý jsme nějaký, i já, ale některé exempláře zde jsou přímo na výstavku a napsat někomu že je breberka ze Slovenska

Je úplně jedno kdo je odkud, breberek je tady kupa které tady parazitují na fóru a jsou odtud, z ČR.
P.S: Ano, lezu Max-Maxovi do zadku, dělám mu děvku a ano jsem debílek..

Sám jsem v minulosti s pár věcma nesouhlasil, které třeba napsal, ale třeba na BMWklubu je takové hezké pravidlo, že takovéto napadání MODa znamená okamžitý BAN
Klidně se do mne obujte, já si z toho nic nedělám a nejsem zakomplexovaná nula která tím žije - baví jí se hádat a honit si triko tady a jinde. Ale myslím že ani není důvod na mne reagovat, na všechno jsem odpověděl projistotu dopředu, na začátku tohoto odstavce.....