Jaká je vaše robota?? fotky atd....pochlubte se :)

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Albert

Příspěvek od Albert » 07. 06. 2011 11:31

Kubajz von Odry píše: tohle je myslím zcela zásadní - přístup jakým "nováčci" vlítnou na tohle forum.
E30 forum je prostě něco jako vesnická hospoda - když si chceš v klidu pít pivo a pokecat, tak nepruď a neměj blbý řeči, jinak dostaneš přes čuni a vylítneš ven :lol: A u stolu štamgastů sedíme my, starý jádro e30, a MaxMax je výčepák :twisted:
e28 525i, e83 X3

EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i

Alois

Příspěvek od Alois » 07. 06. 2011 11:35

Nerad se zapojuji do takových rozhovorů..Tady mi to ale nějak nedá.. Každopádně bych poradil si najít ve slovníku slovo "parazit" :?

To je podle mne někdo, kdo se na úkor někoho obohacuje.

Zaplatit zde blbé kilo, či pokud někdo není držgešle a socka i víc, si myslím, je jen o tom gestu, "jo díky že se sem můžu sem tam vysrat, sem tam pomachrovat, občas něco prodat".. :wink:

Provoz není zadarmo, vlastně nic dneska není zadarmo, je to k pláči :)

Navíc, jsem přesvědčen že práce moderátorů, by měla být placena. Pokud si někdo myslí, že jsem spadl z višně, ať to jde minimálně na měsíc dělat. Ne každý je takové povahy jako Max-Max, kterému je svým způsobem jedno, kdo se do něj obuje, určitě mu to nezkazí náladu. Já jsem takový že mě třeba to přímo mrzí. A můžu se vysrat na to, se nechat každým sráčem přes klávesnici nechat brát do huby a urážet.. Takových zakomplexovaných chudáků, je nejen na tomto fóru víc než hodně.

Takže jebat se s něčím, když si to člověk spočítá několik hodin denně, navíc ve svém volném času a zadarmo, kdy jedinou odměnou, je si o sobě přečíst, že jsem piča, čurák, debil, gestapák a nevím co ještě, to mi fakt za to nestojí.. :D

Přitom by si měl člověk uvědomit, že když zakročí moderátor, je asi chyba v něm, z 99 procent to není ani trochu o osobní zášti, ale práce - jen není placená - takže vlastně otravuji (a dost často i urážím) člověka který to dělá zadarmo - kdo tady z Vás dělá nějakou práci zadarmo a pro jiné?? :lol: A nevím kdo se jak v životě snaží, ale když já něco dělám, tak to dělám pořádně, ne napůl, to bych se na to radši vysral..

Nechci se do toho motat, ale svůj názor mám a za názor jsem se nikdy nestyděl:

Max-Max je možná někdy trochu ostřejší, ale ve výsledku je to férový člověk se smyslem pro spravedlnost který rád pomůže, nemyslím si, že tady někdy někomu nějak křivdil, či někomu něco špatného udělal..

Každý jsme nějaký, i já, ale některé exempláře zde jsou přímo na výstavku a napsat někomu že je breberka ze Slovenska :roll: Je úplně jedno kdo je odkud, breberek je tady kupa které tady parazitují na fóru a jsou odtud, z ČR.

P.S: Ano, lezu Max-Maxovi do zadku, dělám mu děvku a ano jsem debílek.. :D Sám jsem v minulosti s pár věcma nesouhlasil, které třeba napsal, ale třeba na BMWklubu je takové hezké pravidlo, že takovéto napadání MODa znamená okamžitý BAN :D
Klidně se do mne obujte, já si z toho nic nedělám a nejsem zakomplexovaná nula která tím žije - baví jí se hádat a honit si triko tady a jinde. Ale myslím že ani není důvod na mne reagovat, na všechno jsem odpověděl projistotu dopředu, na začátku tohoto odstavce..... :wink:
Naposledy upravil(a) Alois dne 07. 06. 2011 11:41, celkem upraveno 1 x.

aula
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aula » 07. 06. 2011 11:37

Pravidla jsou pravidla a platí pro každého, ač třeba jen spí a souloží či nikoliv :-).
325iC: LSD, StarTec, semi M-Technic I, Smoked Hella

ARMAN
člen E30.cz

Příspěvek od ARMAN » 07. 06. 2011 11:50

Obrázek

Obrázek

btw stojim za Maxem, ja nevim kolik plati prodejci(ja platim kilo ročně jako člen) za inzerci tady ale placat něco o tom že se maš dělit je trochu mimo Tomiku to musiš uznat
Obrázek

Zavarenec
Brázdim Škarpovič

Příspěvek od Zavarenec » 07. 06. 2011 12:05

Však Tomík není žádnej prodejce... Občas sem nahodí krám a odmítá sdílet informace (pouze telefonem atp...)

Pokud by byl prodejce, zaplatí si za 4 000kč Tipcars, sauto atd...
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé

Fido
Velký bratr ..... Hartge
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fido » 07. 06. 2011 15:49

Při čtení těchto úmyslně vyvolaných hádek se vážně nedivím, proč už tolik členů naše fórum vůbec nenavštěvuje :-(

Pravidla inzerce jsou jasná, jakékoliv osobní útoky či duchaplné výlevy, ať už na moderátora nebo na kohokoliv jiného, na tom nic nezmění - spíš si díky nim udělá širší veřejnost obrázek o autorovi.

Takže LOCK.

P.S. díky těm, co měli smysluplné komentáře k věci
sanguis non est aqua
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li

Zamčeno