E30 325 IX nedotáčivost
-
E30 325 IX nedotáčivost
kluci koupil jsem si ted IXso a nechce se mu do smyku... je to normální nebo nějakej zádrhel....
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Re: E30 325 IX nedotáčivost
V názvu píšeš o nedotáčivosti a tady zas o neochotě dostat se do smyku. To jsou dvě úplně odlišné věci.ComonRailD píše:kluci koupil jsem si ted IXso a nechce se mu do smyku... je to normální nebo nějakej zádrhel....
325iC: LSD, StarTec, semi M-Technic I, Smoked Hella
-
Re: E30 325 IX nedotáčivost
Zatoc do leva a hned na to zatahni za rucni brzdu jestli nechytnes smyk tak budes muset do servisu a nebo mas nazuto 550 na 17ComonRailD píše:kluci koupil jsem si ted IXso a nechce se mu do smyku... je to normální nebo nějakej zádrhel....

pojed někdy s M-technikem do lesa nebo na pole.Pů píše:Je to normální... a tudíž nudný
dobře, radši vezmem iX a garantuju ti že nebudeš moct smíchy dejchat ty nudo

mám taky trochu problém s "nedotáčivostí" a zdá se že to je opravdu normální jev. i když na netu píšou že iX má poměr 37:63 (víc hnacího momentu pro zadní kola) kvůli zachování typických BMW vlastností.
Delphin-Metallic e30 M42 b18 1895 cm3
Tak tohle bych svému ixu neudělal, přední poloosy a mezinápravák tohle opravdu milují...kouBaMW píše:musim to sem dathttp://www.youtube.com/watch?v=jLh5z5ep ... r_embedded
Šotolina nebo sních a bokem jezdí jedna radost, na sucho je málo koní...
P.S. Kdo s ixem nejezdí, ať si to natrénuje v místech s dostatečným prostorem, vodí se to jinak než zadohrab...
Les a pole je pro zvířátka a zeleninu... ne pro BMW...Rom3l píše:pojed někdy s M-technikem do lesa nebo na pole.Pů píše:Je to normální... a tudíž nudný
dobře, radši vezmem iX a garantuju ti že nebudeš moct smíchy dejchat ty nudo![]()
mám taky trochu problém s "nedotáčivostí" a zdá se že to je opravdu normální jev. i když na netu píšou že iX má poměr 37:63 (víc hnacího momentu pro zadní kola) kvůli zachování typických BMW vlastností.

Ten poměr 37:63 a s ním spojené typické vlastnosti pro BMW (zadokolka) se samozřejmě myslí v případě plné trakce. Jakmile to utrhnete tak je jasný, že to musí bejt nedotáčivý jaxviňa (stejně nebo ještě víc, jak když se utrhne předohrab).
Jinak souhlas s Půem. Na štěrku a poli je imo větší sranda s klasikou. O asfaltu nemluvě. Preferuji přetáčivost vozu.
Jinak souhlas s Půem. Na štěrku a poli je imo větší sranda s klasikou. O asfaltu nemluvě. Preferuji přetáčivost vozu.
325iC: LSD, StarTec, semi M-Technic I, Smoked Hella
aula píše:Ten poměr 37:63 a s ním spojené typické vlastnosti pro BMW (zadokolka) se samozřejmě myslí v případě plné trakce. Jakmile to utrhnete tak je jasný, že to musí bejt nedotáčivý jaxviňa (stejně nebo ještě víc, jak když se utrhne předohrab).