V Plzni jedna je, ale dobre ochranena pred vnejsim svetemAlois píše:Themu 8.32 by Ferrari

tak sorry, ale neni to jen muj nazor. ale jeden vysokoskolak ze sumperka bude urcite chytrejsi nez x dalsich zasvecenych lidi (mimo jine i redaktori autocaru). a jak pise vasa s tema platformama, to nevim, ale je to jejich problem a lidi to stejne kupujou. a exeo proste kvalitni auto je, stejne jako i blba nova kokta treba. samozrejme je to nesrovnatelne s bmw, merglem atd. ale na poli lidovych aut asi koncern kralujeWilD píše:Ale Chrysler 300 se mi zrovna líbí...A má to mít i pohon zadních kol a zajímavou motorizaci, tak fajn, ne?
![]()
Jen odbočka k té A4ce...ano, já tvrdím opak![]()
- nemá to nic společnýho s vychytaností a kvalitním zpracováním, materiálama apod., je to klasická koncern jebka... Jedno z mých prvních zklamání tehda v nové práci z Audiny... Trochu napravila až A8ma...
Tak to má být.. Jedna žlutá byla, možná ještě je v ostravě a ještě vím o pár, z česka, bohužel jen z internetu..Vasa píše:V Plzni jedna je, ale dobre ochranena pred vnejsim svetemAlois píše:Themu 8.32 by Ferrari
jo je. tak mi ukaz, co je v teto cenove relaci lepsi. kia? fiat? nejakej zabozrout? se vsema koktama mam neco najeto, spise jako spolujezdec teda, ale to e jedno proste se mi nezdaji jako mrdky. a to sem taky zaujatej proti koncernu a pro bmw..Zavarenec píše:Exeo nemá s audi moc společného... kvalitu už vůbec ne. A nová kokta je kvalitní auto ? vážně jo ?
Stejně asi jako TDS od BMW v Opelu
To je jako kdybych tvrdil, že ta čínská X5 je kvalitní protože je to starý BMW za pár kaček![]()
prechytracelej sem nerekl. a kdyz nemas naladu psat tak nepis. beru v pomeru stredni vrstvy, pochopitelne, ze mergl. lexus, bmw a podobne znacky jsou na jine vlne. a co z te stredni vrstvy je teda lepsi, kdyz se tak vyznas. doporuc mi necoWilD píše:Petulka: Jéééžíííš už zasKdo řekl, že jsem chytřejší... Pokud chceš probrat detailněji důvody a argumenty, proč mám o A4 takový mínění, nemám s tím problém, pokud máš jen problém se Šumperkem (že je to tam mrtvý a o ničem, vím i sám, proto tam nehodlám pobývat
), tak je to tvůj boj a narážky jako "jeden přechytračelej vysokoškolák ze Šumperka" si nech od cesty. Dík.
Co říkají redaktoři, to je mi jedno. Já se s tím autem prostě krátce seznámil a z mého hlediska, co se týče zpracování, spíš neuspokující průměr, pokud jde o materiály, tak čisté zklamání prostě. Stejně tak jako se z těchto hledisek neshodneme na tom, že Exeo je kvalitní, či nová kokta je kvalitní...kvalita podle mě vypadá prostě jinak... Možná se v tom jen moc šťourám a to ve víceméně pro provoz nedůležitých věcech, což je prostě asi můj osobní problém v chápání automobilu.
A koncern kraluje, páč lidi jsou ovce, což nehodlám víc rozvádět...nemám náladu tu psát román. Kdo ví, ví...
ale neberu ho vazne, koncern taky rad nemam, a taky se bavim.. nad ti, jak je nekdo extremni detailista, musi byt nejchytrejsi a mysli si, ze ma pravdu a za kazdou cenu ji musi prosadit. koncern je mi u prdelearistoloser píše:tohle je téma pro zasmání,neber ten svatej boj za koncern tak vážně....
Myslim, ze jses jedinej, kdo tu nekoho pochopil tak, ze musi byt nejchytrejsi a musi prosazovat svoji pravdu za kazdou cenu. Nevim proc mas potrebu furt do nekoho osobne rejt. Soude nejen dle tohohle tematu.Petulka píše: ale neberu ho vazne, koncern taky rad nemam, a taky se bavim.. nad ti, jak je nekdo extremni detailista, musi byt nejchytrejsi a mysli si, ze ma pravdu a za kazdou cenu ji musi prosadit. koncern je mi u prdele
RR nebude muset, neb patří do BMW Group a prumerny emise zvládnou v rámci koncernu.....ale Aston Martin začíná vyrábět přeci Toyotu IQVasa píše:Myslim, ze videt toto Vincenzo Lancia tak by radeji v roce 1906 nic nezalozil
http://www.novinky.cz/auto/225206-lanci ... thema.html
PS:uz pouze zbyva, aby RR zacalo vyrabet neco ve stylu Toyoty AYGO a ja zacnu sledovat radeji ULICI a "Šeherezádu" (nebo jak se ta pikacovina vlastne jmenuje) nez deni kolem aut...
Vasa píše:Chrysler 300 je typicka US kara co je zvenku "samej sval", desne namachrovana a technicky ji "pobije" E21 a to dost mozna i kvalitou materialu uvnitr pouzitych.