silenbloky prednich ramen
silenbloky prednich ramen
cus ,tak jsem si nechal udelat silenbloky prednich ramen na zakazku ,cele zalite ,bez prolisu.porad me sralo kdyz jsem vzal za kolo a byla tam vule ,i nove silenbloky se hybaly.Mam znameho na sachte a ten mi rekl ,ze to zmaknou udelat ,at si prinesu vnitrni a vnejsi krouzek a bude to. 

Re: silenbloky prednich ramen
Ještě je důležitý, aby ta guma byla dobrej materiál.jarda325i píše:cus ,tak jsem si nechal udelat silenbloky prednich ramen na zakazku ,cele zalite ,bez prolisu.porad me sralo kdyz jsem vzal za kolo a byla tam vule ,i nove silenbloky se hybaly.Mam znameho na sachte a ten mi rekl ,ze to zmaknou udelat ,at si prinesu vnitrni a vnejsi krouzek a bude to.
A taky to musí dělat v nějaký vulkanizační dílně, s vybavením a nějakou tou pecí.
Docela by mi zajímal výsledek, napiš až budou.
Re: silenbloky prednich ramen
jasne ze se ozvuVenca. píše:Ještě je důležitý, aby ta guma byla dobrej materiál.jarda325i píše:cus ,tak jsem si nechal udelat silenbloky prednich ramen na zakazku ,cele zalite ,bez prolisu.porad me sralo kdyz jsem vzal za kolo a byla tam vule ,i nove silenbloky se hybaly.Mam znameho na sachte a ten mi rekl ,ze to zmaknou udelat ,at si prinesu vnitrni a vnejsi krouzek a bude to.
A taky to musí dělat v nějaký vulkanizační dílně, s vybavením a nějakou tou pecí.
Docela by mi zajímal výsledek, napiš až budou.