silenbloky prednich ramen

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět
jarda325i

silenbloky prednich ramen

Příspěvek od jarda325i » 23. 09. 2004 19:53

cus ,tak jsem si nechal udelat silenbloky prednich ramen na zakazku ,cele zalite ,bez prolisu.porad me sralo kdyz jsem vzal za kolo a byla tam vule ,i nove silenbloky se hybaly.Mam znameho na sachte a ten mi rekl ,ze to zmaknou udelat ,at si prinesu vnitrni a vnejsi krouzek a bude to. :lol:

Venca.

Re: silenbloky prednich ramen

Příspěvek od Venca. » 24. 09. 2004 08:42

jarda325i píše:cus ,tak jsem si nechal udelat silenbloky prednich ramen na zakazku ,cele zalite ,bez prolisu.porad me sralo kdyz jsem vzal za kolo a byla tam vule ,i nove silenbloky se hybaly.Mam znameho na sachte a ten mi rekl ,ze to zmaknou udelat ,at si prinesu vnitrni a vnejsi krouzek a bude to. :lol:
Ještě je důležitý, aby ta guma byla dobrej materiál.
A taky to musí dělat v nějaký vulkanizační dílně, s vybavením a nějakou tou pecí.

Docela by mi zajímal výsledek, napiš až budou.

jarda325i

Re: silenbloky prednich ramen

Příspěvek od jarda325i » 24. 09. 2004 18:18

Venca. píše:
jarda325i píše:cus ,tak jsem si nechal udelat silenbloky prednich ramen na zakazku ,cele zalite ,bez prolisu.porad me sralo kdyz jsem vzal za kolo a byla tam vule ,i nove silenbloky se hybaly.Mam znameho na sachte a ten mi rekl ,ze to zmaknou udelat ,at si prinesu vnitrni a vnejsi krouzek a bude to. :lol:
Ještě je důležitý, aby ta guma byla dobrej materiál.
A taky to musí dělat v nějaký vulkanizační dílně, s vybavením a nějakou tou pecí.

Docela by mi zajímal výsledek, napiš až budou.
jasne ze se ozvu

Odpovědět