Jak vlastně ten ventil funguje a co se skrývá uvnitř

Když už do toho budu lejt volej...

BlackM....W
Nedostali, jede to i bez nej. Je pouze pro diagnostiku. Nebo se tam i dostat da, ale nechat si kuchat novy kabely kvuli takovy veci se nechce asi ani detailistum.Lukáš325e píše:Jsem až doteď netušil, že WD40 je olej...No nic. Máš pravdu, ve ventilu se natáčí takový bazmek, co žene kolem klapky víc nebo míň vzduchu. Chlapíííí, už konečně dojděte někdo na to, proč ty otáčky furt kolísají... Mě to taky hrozně sere, dělám co můžu a furt nic... Do konce týdne mi mají dojít VN kabely, už asi poslední možnost(před koupí nové vzduchováhy...
)... Jo, když jsem u těch káblů, jezdí tady hodně aut na teslu, co vim. Jak jste dostali na 6. kabel to čidlo?
Jo, jsem si tim stoprocentne jistej. Neb jsem kabely menil cca. pred mesicem. Predem jsem se na to optal a zkusil i rozpojit konektor kam vede ten snimac impulsu a tak to i vyndal, abych to nestrihal jako barbar.Lukáš325e píše:Počkej, to chceš říct, že to FAKT jede i bez něj? A nevíš ještě jednu věc: proč já BLBEC jsem to nevyzkoušel a teď se tím zbytečně zabývám???Jako né že by mě to nenapadlo, ale když mi kamoš řekl, že to tam musí být, protože si podle toho jednotka kontroluje, který válec pálí, dál jsem to nezkoumal...
![]()
Tak dííík!!!
Ten kabel, na kterej patří čidlo ti pošlou bez našroubovaný koncovky. Provlékneš skrz čidlo, našroubuješ koncovku na kabel, zapojíš, a je to.Lukáš325e píše:Do konce týdne mi mají dojít VN kabely, už asi poslední možnost(před koupí nové vzduchováhy...)... Jo, když jsem u těch káblů, jezdí tady hodně aut na teslu, co vim. Jak jste dostali na 6. kabel to čidlo?
Kdepak, kabely prisly vsechny se vsema koncovkama. A ze by byly sroubovaci, to se mi tedy nezdalo. Zdaly se mi zality.Dan td píše:Ten kabel, na kterej patří čidlo ti pošlou bez našroubovaný koncovky. Provlékneš skrz čidlo, našroubuješ koncovku na kabel, zapojíš, a je to.