Ekonomer
ja kdyz stojim a mam volnobeh tak je rucicka uplne vpravo..a tak to ma byt 

http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
Lithophane a noční světla
Lithophane a noční světla
Re: Ekonomer
máš to v poho, ručička se pohybuje podle pedálu plynu, přidáváš jde rafička nahoru, ubíráš jde doluMartinfly píše:Je mozny, aby ekonomer ukazoval s vetsima otackama cim dal mensi spotrebu a naopak?
Mam e30 318is, USA model (kdyz je vyplej motor ukazuje nejvetsi spotrebu, pri volnobehu je na nule)
Mam to rozbity?

EX e28-525e
Re: Ekonomer
Rychlost vozidla (skutečná), délka vstřikovacího impulsu, počet otáček motoru.Martinfly píše:Je mozny, aby ekonomer ukazoval s vetsima otackama cim dal mensi spotrebu a naopak?
Mam e30 318is, USA model (kdyz je vyplej motor ukazuje nejvetsi spotrebu, pri volnobehu je na nule)
Mam to rozbity?
Tohle se vyhodnocuje a výsledek je na budíku.
Myslim, že jsem pochopil, v čem je problém. Při vypnutém motoru je ručička VLEVO, při volnoběhu VPRAVO. Přečti si, co máš na ciferníku. US model nemá spotřebu v km/h, ale v MÍLÍCH na GALON! Proto ti to, když stojíš, ukazuje, že ujedeš 0 mílí na galon, protože když stojíš, vyjedeš třeba celou nádrž a přitom neujedeš ani metr...
Ale není to 0 galonů na míli. Takže je v pořádku, když se zároveň s plynem ručička pohybuje vpravo...

To je blbost neee? To tam neteče ani trošičku? To by teda znamenalo, že když z kopce vypnu zapalování, a necham zařazenou rychlost,tak jedu v pohodě dálVenca. píše:Taky tam žádnej benzín netečekarlík píše:...když jedu z kopečka na pětku bez plynu tak lehne na nulu...

Ne, v tom režimu tam nic neteče. Vstřiky jsou na 1200 ot/min. zavřený.YXOman píše:To je blbost neee? To tam neteče ani trošičku? To by teda znamenalo, že když z kopce vypnu zapalování, a necham zařazenou rychlost,tak jedu v pohodě dálVenca. píše:Taky tam žádnej benzín netečekarlík píše:...když jedu z kopečka na pětku bez plynu tak lehne na nulu...( teda kromě toho že pojedu bez posilovače) , což se mi nezdá. Proto to zkoušet nebudu
Jsem technickej antitalent, takže nevim
Kdybys vypnul zapalování, tak pojedeš dál, samozřejmě s fungujícím posilovačem, protože motor se točí.
Vstřiky jsou nad 1200 ot/min. zavřený. - oprava-Venca. píše:Ne, v tom režimu tam nic neteče. Vstřiky jsou na 1200 ot/min. zavřený.YXOman píše:To je blbost neee? To tam neteče ani trošičku? To by teda znamenalo, že když z kopce vypnu zapalování, a necham zařazenou rychlost,tak jedu v pohodě dálVenca. píše: Taky tam žádnej benzín neteče( teda kromě toho že pojedu bez posilovače) , což se mi nezdá. Proto to zkoušet nebudu
Kdybys vypnul zapalování, tak pojedeš dál, samozřejmě s fungujícím posilovačem, protože motor se točí.
Venca. píše:Ne, v tom režimu tam nic neteče. Vstřiky jsou na 1200 ot/min. zavřený.YXOman píše:To je blbost neee? To tam neteče ani trošičku? To by teda znamenalo, že když z kopce vypnu zapalování, a necham zařazenou rychlost,tak jedu v pohodě dálVenca. píše: Taky tam žádnej benzín neteče( teda kromě toho že pojedu bez posilovače) , což se mi nezdá. Proto to zkoušet nebudu