Pánové já nad vašema výplodama žasnu.
Ne jako policajt, ale jako člověk.
Nikomu to nepřeju, ale někdo z vás by potřeboval zažít nehodu, aby zranil sám sebe a pár dní ležel v bezvědomí na áru ... to si fšichni potřebujete rozbít čumák, abyste to pochopili ??
A buzerace u nás na silnicích?? Proboha, že se nějakej polda blbě vyspí a dá vám tisícovku za překročení rychlosti, kterou tak jako tak dostat můžete? Tak když si myslíte, že je tohle taková buzerace, tak co to je potom v zahraničí? Tam s váma prásknou o auto pokud budete mít blbý kecy a už si tam nezajezdíte. Třeba ve Švýcarsku, kde pokud se řidič dopustí pěti přestupků v době DESETI let, odejmou trvale řidičák? Vzpamatujte se !
And :
Měření rychlosti na hovno? Tvůj názor, tvůj řidičák. Chtěl bych tě mít někdy při nehodě na dálnici jako viníka ..
Oceňuju tvoje řidičský schopnosti, když si seš tak jistej, že při vyšších než povolených rychlostech zareaguješ ještě líp se svým bawem, než někdo jinej, kterej tu rychlost dodržuje. OK, proč ne.
Souhlasím .. je jasný, že děda v troskovým favoritu nadělá větší škodu při stanovený rychlosti než mladej vyježděnej řidič v novým autě při vyšší rychlosti. Ale wod toho sou eSTéKáčka, aby tyhle auta na silnici nepouštěly. A fšichni víme, jak to pořád funguje ! Na silnici se dostane kdejakej vrak a policajti nic s takovýma autama nezmůžou. A mluvte potom pořád wo korupci jen u police ..
A Gross? Sice není svatej, ale pořád za něj, my někteří, můžeme bejt rádi ...
DC :
Jasně, proč nejezdit normálně? Určitě fšichni víte, že když to budete někde hnát, abyste přijeli někam dříf, stejně nic neušetříte. Max pár minut! Stejně dojedete nějakej návěsák a to, co ste ušetřili, okamžitě ztrácíte. Ve finále sice přijedete o pět minut dřív, ale s dvojnásobnou spotřebou a rizikem nehody jak blázen. Pokud někoho zmrzačíte, do zpěvu vám určitě nebude.
Díky za Tvůj názor.
Night.chimera :
Projeďte se, kde se to dá. I když i na tý Strakonický nevíte, kde se kdo objeví. Jak už někdo kdysi zmiňoval - určitě se mnoha lidem stalo, že sejmuli nějakou zvěř nebo psa. Nad touhle smrtí člověk mávne rukou. Ale děti sou nevyzpytatelný. Pořád pudou po chodníku rovně a najednou před vaším autem vám vlezou do cesty. A nejen dětska .. a už se vezete ..
Albert :
Tak především .. "švestky" tohle už dávno neřeší, to si dělaj městský úřady (magistráty). A nebude to dlouho trvat, ani maska na ksichtě nic nevyřeší. Za přestupek vozidla při nezjištění řidiče bude odpovídat vždycky provozovatel (držitel) vozidla. A vymlouvat se na právo, že nemusíte říct kdo seděl za volantem, bude v trapu .. Ať si to pak majitel s dotyčným řidičem vyřídí osobně.
petr e28 :
I tobě díky za názor. Přesně tak, pak každej čumí a nebo, jak se stalo Lukasovi-e21, pán se po nehodě necejtil být vinnej. Rozkopat držku by takoví potřebovali, aby cejtili ... !
Ale nějak si ve svých názorech protiřečích. Nejdřív si pro radary a pak naznačuješ, že si jednu kameru zlikvidoval ... nechápu a asi nikdy nepochopím ...
MADmaniac :
.. jak řidiče zase o něco oškubat? Jo, řidiče, kteří jezdí jak stále na všechny strany chrochtající prasata. S tím souhlasím, bohužel pro některý. Ale je to jen můj názor a pár dalších lidí. A rozbíjení radarů? Hmm, sqvělej způsob, no comment ..
And :
Ty auta, který předjedeš, už tě přece trápit nemusí. Co dělaj za tebou, ti může bejt jedno, ne? Proč pořád ta agrese na silnicích? Dyť tam nejste sami, tak proboha kde je nějaká vzájemná tolerance? Nikdo nikdy nebude jezdit tak, jak jezdíte zrovna vy, bez chyby, jak to tak z toho vyplývá ..
GeRoX :
... přední spz do "h" ... atd blá blá blá ... a můžou tě m.d.t jak chtěj, hmm, taky zajímavý.
ondra_m :
Škoda že ti onemocnělo auto, takový názory by měli mít fšichni řidiči. I když mě trošku zarazil tvůj názor na policajta ve feldě při spanilý jízdě v Lánově.
Night.chimera @ GeRoX :
... řekněte kdy a já du do toho taky s váma, se zátarasem na konci tunelu ...
Nóóó, asi mě teď budete mít fšichni ještě radši, ale je mi to fuk, každej si tu říká svoje názory, tak sem taky nějakej ten názor vyprodukoval