Novy tunel, ale...

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
ondra_m
Site admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondra_m » 26. 08. 2004 10:56

Možná by stálo za to říci, že tohle není radar, ale měří to dobu jízdy z bodu a do B, k čemu jsou asi ty čáry na zemi, že? :-)

Já jsem pro, alespoň začnou lidi jezdit normálně.

Jo a běžný radar, sice měří jen do 260ti, ale když jedete rychleji, tak to napíše, že rychlost byla vyšší než 260, takže si tím moc nepomůžete, ale je fakt, že je už jedno jestli jedete 261 nebo 320km/h :-)
Ondra ex.M-Fahrer

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 26. 08. 2004 11:19

GeRoX píše:jak rikam chci ten tunel testnout...predni spz do h...zaklopit slunecni clonu nebo si vzit nakou masku ... a muzou me mrdat jak chtej... :twisted: 8)

rekni kdy a kde jdu do toho s tebou hihi,ale aby nemeli kamery i na zadni spz
:lol: :lol:
520i E34 M50 pekne autoObrázek Obrázek
cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 26. 08. 2004 11:26

nekdy o vikendu v noci...to je snad jasny...

...ale radsi bych to delal sam pac:

1) kdyz se rozsekam tak aby to byla moje chyba a ne nekoho jinyho
2) sam dycky lip ukecam fizly ... popripade toho policajta povozim...:)
3) stejne bych ti ujel... :twisted: :P 8)

... :lol: 8)
Obrázek

Simir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simir » 26. 08. 2004 12:52

Pánové já nad vašema výplodama žasnu.
Ne jako policajt, ale jako člověk.
Nikomu to nepřeju, ale někdo z vás by potřeboval zažít nehodu, aby zranil sám sebe a pár dní ležel v bezvědomí na áru ... to si fšichni potřebujete rozbít čumák, abyste to pochopili ??

A buzerace u nás na silnicích?? Proboha, že se nějakej polda blbě vyspí a dá vám tisícovku za překročení rychlosti, kterou tak jako tak dostat můžete? Tak když si myslíte, že je tohle taková buzerace, tak co to je potom v zahraničí? Tam s váma prásknou o auto pokud budete mít blbý kecy a už si tam nezajezdíte. Třeba ve Švýcarsku, kde pokud se řidič dopustí pěti přestupků v době DESETI let, odejmou trvale řidičák? Vzpamatujte se !

And :

Měření rychlosti na hovno? Tvůj názor, tvůj řidičák. Chtěl bych tě mít někdy při nehodě na dálnici jako viníka ..
Oceňuju tvoje řidičský schopnosti, když si seš tak jistej, že při vyšších než povolených rychlostech zareaguješ ještě líp se svým bawem, než někdo jinej, kterej tu rychlost dodržuje. OK, proč ne.
Souhlasím .. je jasný, že děda v troskovým favoritu nadělá větší škodu při stanovený rychlosti než mladej vyježděnej řidič v novým autě při vyšší rychlosti. Ale wod toho sou eSTéKáčka, aby tyhle auta na silnici nepouštěly. A fšichni víme, jak to pořád funguje ! Na silnici se dostane kdejakej vrak a policajti nic s takovýma autama nezmůžou. A mluvte potom pořád wo korupci jen u police ..
A Gross? Sice není svatej, ale pořád za něj, my někteří, můžeme bejt rádi ...

DC :

Jasně, proč nejezdit normálně? Určitě fšichni víte, že když to budete někde hnát, abyste přijeli někam dříf, stejně nic neušetříte. Max pár minut! Stejně dojedete nějakej návěsák a to, co ste ušetřili, okamžitě ztrácíte. Ve finále sice přijedete o pět minut dřív, ale s dvojnásobnou spotřebou a rizikem nehody jak blázen. Pokud někoho zmrzačíte, do zpěvu vám určitě nebude.
Díky za Tvůj názor.

Night.chimera :

Projeďte se, kde se to dá. I když i na tý Strakonický nevíte, kde se kdo objeví. Jak už někdo kdysi zmiňoval - určitě se mnoha lidem stalo, že sejmuli nějakou zvěř nebo psa. Nad touhle smrtí člověk mávne rukou. Ale děti sou nevyzpytatelný. Pořád pudou po chodníku rovně a najednou před vaším autem vám vlezou do cesty. A nejen dětska .. a už se vezete ..

Albert :

Tak především .. "švestky" tohle už dávno neřeší, to si dělaj městský úřady (magistráty). A nebude to dlouho trvat, ani maska na ksichtě nic nevyřeší. Za přestupek vozidla při nezjištění řidiče bude odpovídat vždycky provozovatel (držitel) vozidla. A vymlouvat se na právo, že nemusíte říct kdo seděl za volantem, bude v trapu .. Ať si to pak majitel s dotyčným řidičem vyřídí osobně.

petr e28 :

I tobě díky za názor. Přesně tak, pak každej čumí a nebo, jak se stalo Lukasovi-e21, pán se po nehodě necejtil být vinnej. Rozkopat držku by takoví potřebovali, aby cejtili ... !
Ale nějak si ve svých názorech protiřečích. Nejdřív si pro radary a pak naznačuješ, že si jednu kameru zlikvidoval ... nechápu a asi nikdy nepochopím ...

MADmaniac :

.. jak řidiče zase o něco oškubat? Jo, řidiče, kteří jezdí jak stále na všechny strany chrochtající prasata. S tím souhlasím, bohužel pro některý. Ale je to jen můj názor a pár dalších lidí. A rozbíjení radarů? Hmm, sqvělej způsob, no comment ..

And :

Ty auta, který předjedeš, už tě přece trápit nemusí. Co dělaj za tebou, ti může bejt jedno, ne? Proč pořád ta agrese na silnicích? Dyť tam nejste sami, tak proboha kde je nějaká vzájemná tolerance? Nikdo nikdy nebude jezdit tak, jak jezdíte zrovna vy, bez chyby, jak to tak z toho vyplývá ..

GeRoX :

... přední spz do "h" ... atd blá blá blá ... a můžou tě m.d.t jak chtěj, hmm, taky zajímavý.

ondra_m :

Škoda že ti onemocnělo auto, takový názory by měli mít fšichni řidiči. I když mě trošku zarazil tvůj názor na policajta ve feldě při spanilý jízdě v Lánově.

Night.chimera @ GeRoX :

... řekněte kdy a já du do toho taky s váma, se zátarasem na konci tunelu ...

Nóóó, asi mě teď budete mít fšichni ještě radši, ale je mi to fuk, každej si tu říká svoje názory, tak sem taky nějakej ten názor vyprodukoval 8)
Naposledy upravil(a) Simir dne 26. 08. 2004 13:06, celkem upraveno 1 x.

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 26. 08. 2004 13:04

v poradku ... beru tvuj nazor a plne s tim souhlasim ...

...sorac ale v noci pri nulovem provozu v rovnem tunelu nevidim duvod jet 50-ou...ver mi ze jakmile bych uvidel jakykoliv auto pred sebou v tom okamihu bych ubral plyn ... ostatne proto jsem psal i Night.Chimerovi, ze kdyz tak si to zkusim sam ... nemam zapotrebi si zavodit s nikym ... pouze sam se svym strachem ...

...litam rychle ... obcas hodne rychle ale nejsem magor ...

...co se majitele auta tyce si nemyslim ze bys mel pravdu...pokud nezjisti kdo ej majitelem a i kdyby tak za prestupek muzou potrestat toho kdo ten prestupek spachal...u nakladaku nebo firemnich aut to mozna takhle funguje ale v soukrome sfere pochybuju...
Obrázek

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 26. 08. 2004 13:11

jo a k buzeraci:

...v sobotu me na 3 kilometrovem useku zastavili tri hlidky...pouze obyc pesak (vzdycky zenska s chlapem)...nedelal jsem nic jel jsem 50 zastavil pred prechodem, atd...a pokazde me zastavili (ve dvou pripadech takovym zpusobem ze ohrozil sam sebe i celkovy provoz)...ten XX vyslovene mi skocil (opakuji pri rychlosti cca 45km/h) do silnice a velice hnusnym spusobem me odkazal na stranu...to je Vase prace?

a o kompletnosti uniformy a slusneho chovani ani nemluvim...(jako pozdrav nebo alespon buuuuu.....to nehrozi)...cigarko v puse a tak...ale na to jsem uz zvyklej...

...a to vsechno proc? ja rikam ze proto ze mam modry znacky...si myslej ze jsem naky uk-cko nebo cing-cong, kteryho muzou zmrdat i zato ze ma divnou klicenku na klicich od auta...

...no ale kdyz zjistil kdo jsem tak nasrane mi hodil zpet papiry at tahnu do hazjlu...

...tohle neni buzerace? jak to ze zkurveny modrak pesak ti muze skakat do slinice jen tak s plackou...od ceho je dopravka? anebo stary dobry argument typu "bylo duvodne podezreni na nevimco ..." vzdycky ustoji?
Obrázek

voTon

Příspěvek od voTon » 26. 08. 2004 13:11

jo jasne woe, radsi zavedem policejni stat a hned jak nekdo pojede vic jak muze tak ho poslem do praconiho tabora dys ma tolik energie co? a kam to dojde? budem mit pod kuzi cipy a jakmile se na hajzlu useres vic nez je povolenej limit tak pridou panove v cernych kabatech?
v tunelech sou naky skoly? s detma neboco? dyby ta kamera byla v centru pred skolou tak nereknu, ale proc tady? protoze je to snadnej cil a neda se nikam odbocit? :)
pravdepodobne bude bud ucpanej a nebo uplne prazdnej v obou pripadech blba kamera ztraci smysl.
a kdo mluvil o rozbijeni?
DIAGNOSTIKA, DILY, SERVIS v Ceskych Budejovicich
HTTP://WWW.VOTON.CZ
e36 323Ti

Simir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simir » 26. 08. 2004 13:15

GeRoX
Vzal si to líp, než sem čekal :)
V tom tunelu je myslím sedmdesátka někdo psal .. ale to je detail proti rychlosti, kterou tam cheš proletět :wink:
Je to tvoje auto, tvůj řidičák, jak sem psal a každej svého štěstí strojvůdce 8)
Co se týče toho majitele auta ... jo, zatím za přestupek odpovídá ten, kdo ho spáchal a je blbá možnost využít práva odepřít výpověď, kdy tím můžeš způsobit své(mu) ... újmu, kterou by si pociťoval jako újmu vlastní atd. Ale psal sem, že se to chystá, kdy za přestupek vozidla bude odpovídat při nezjištění pachatele majitel. To bude o něčem jiným ..
Naposledy upravil(a) Simir dne 26. 08. 2004 13:22, celkem upraveno 1 x.

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 26. 08. 2004 13:19

a kdyz uz jsem se tak rozepsal...

k tem bourackam...

videl jsi uz nekdy naky rychly auto rozstreleny na dalnici? teda krome ferrari toho kokota leose???

...ja co jsem videl bouracky ... bohuzel i fotografie od policie ... tak v 99% jsou to total mrdky...fava, feldy, plus minus naky opel, peugeot, atd...ani jednoho bavce ani medveda natoz supru nebo porsaka (cili kary co rozhodne litaji vic nez 200 jsem jeste rozstrelenyho nevidel)...

...to asi o necem svedci zejo? jak jsem pochopil ty jezdis na dalnici tak ti asi nemusim vysvetlovat chovani ridicu, ktery na zahradku nalozej cely byt a na prives jeste 50 kol a nevimco, a plato vajec za zadni sklo a vali to 60-ou po dalnici...zpetaky a blinkry nehrozi...zato prejezd z jednoho pruhu do druheho na useku dvou metru to jo...nekdy se sam divim ze jim ty auta to pretizeni vydrzeji...

ty jsou nejvetsi hrozba pro nas...borec co leti 260 je pryc driv nez se ta felda staci dostat do odstavnyho natoz do skarpy...
Obrázek

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 26. 08. 2004 13:19

to Simir ve dve rano dite :shock: :shock: no nevim
520i E34 M50 pekne autoObrázek Obrázek
cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

voTon

Příspěvek od voTon » 26. 08. 2004 13:22

jo to sem taky slysel..doufam ze stihnu kradez vozu uznamit driv nez s tim ten zlodej nekoho sejme..to je zas vynalez, nebo radsi napraskam mamu ze sem ji to pujcil na nakupy a ona jela na cervou ..doufam ze to neprojde..
DIAGNOSTIKA, DILY, SERVIS v Ceskych Budejovicich
HTTP://WWW.VOTON.CZ
e36 323Ti

petr e28

Příspěvek od petr e28 » 26. 08. 2004 13:27

Simir píše: petr e28 :

I tobě díky za názor. Přesně tak, pak každej čumí a nebo, jak se stalo Lukasovi-e21, pán se po nehodě necejtil být vinnej. Rozkopat držku by takoví potřebovali, aby cejtili ... !
Ale nějak si ve svých názorech protiřečích. Nejdřív si pro radary a pak naznačuješ, že si jednu kameru zlikvidoval ... nechápu a asi nikdy nepochopím ...

8)
já jí nezlikvidoval, jen sem jí přikryl hadrem, byla namířená na jeden přechod pro chodce na nejm. místě, jezdím tam každej den nejmíň 4x a nemám zájem kvůli každýmu kdo se chce přeploužit zastavovat, já vím musel bych zakrejt všechny, ale na tenhle přechod jsem vysazenej
EX e28-525e

Simir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simir » 26. 08. 2004 13:35

GeRoX
K tomu zastavování ... teď už má pravomoc i celník tě zastavit kdekoli a kdykoli.
To, že Tě takhle často zastavili v takovým intervalu .. můžeš to brát jako smůlu a jako štěstí to můžou brát ti, co je zastaví jednou za rok. K tomu způsobu zastavování. Tak, jak si to popsal, by to byli volové. Od toho mají služební čísla, který si můžeš opsat a na jejich způsob chovíní si jednoduše písemně stěžovat. Tohle u nás nikdy nezůstane bez odezvy.
Jo, to se nedivím, že to jako buzeraci bereš a asi by to tak bral každej. Co s tím ale? Říkám, zavést takový sankce, aby nemuseli policajti na silnicích bejt a nemuseli si hrát na Kryšoty. To by se ale zase nelíbilo MADmaniacovi .. ty vysoký sankce. Ten by nejradši jezdil tak, jak chce, jak kde uzná za vhodný.

MADmaniac
Nadávám já Tobě? 8) Taky pouze ventiluju svoje názory. Trošku to přeháníš, nezdá se ti? Šlo jenom o to, kdo si co myslí o používání radarů :) A školy v tunelech? Tam, stejně tomu nebudeš věřit a vysvětlovat ti to rozhodně nebudu, je ještě větší nebezpečí než "venku". Jo, stejně to bude furt ucpaný .. a představ si tam třeba hořící auto. Statiskticky je dokázáno, že rychlost 50 km/hod. při průjezdu městem je při provozu nejoptimálnější na nejrychleší průjezd města. I když se to nezdá a nedá pochopit.
A kdo mluvil o rozbíjení? Já ne :) Co třeba tohle? ... "aby ty blbecky nenapadlo dat to po cely republice, myslim ze bych se vydal na trestnou vypravu a zacal bych bych si na tech kamerach vybirat zpet svoje dane" 8)
všechno vysvětlím .. a když ne, tak to okecám :-)

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 26. 08. 2004 13:49

Simir píše:Od toho mají služební čísla, který si můžeš opsat a na jejich způsob chovíní si jednoduše písemně stěžovat. Tohle u nás nikdy nezůstane bez odezvy.
...jsem pravnik...delam takovy veci...dokonce jsem psal i sam pro sebe...co myslis ze mi napsali?....

...standardni kecy typu nedoslo k po ruseni niceho...nepodarilo se to prokazat..blablabla...a to ani nechci rikat co mi rekli na inspekci... :!:

takze o stezovani si asi tolik...
Obrázek

Simir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simir » 26. 08. 2004 13:51

GeRoX
Ty auta při nehodách ... kolik jich jezdí a kolik jezdí těch ostatních paštik? Nezdá se mi, že by to bylo zrovna tímhle. A chování některých řidičů, to víme všichni, co sme každej den za volantem. Tihle dostanou pokutu, taky si zanadávají a příště ji dostanou zas .. protože ty tresty nejsou tak vysoký, aby si to neriskli příště znova.

Night.chimera
Já byl třeba nezbedný dítě :D a v dnešní době to není o nic lepší. Dítě je i 12-ti letej parchant a v dnešní době v tuhle hodinu třeba zfetlej :x

MADmaniac
Čekal jsem od někoho tuhletu reakci :idea:
Ale jak píšeme, akorát se zatím o tom přemejšlí. Ty doufáš, že to neprojde. Já doufám, že to projde, ale samozřejmě s dodatkama, aby šlo těmhle situacím předejít.

Petr e28
:D
No jo no, jezdit přes město .. musí se počítat i s tímhle. Je plno ustanovení paragrafů, který by si mohli protiřečit a je třeba vyhodnocovat konkrétní situace každou zvlášť. Kdyby tam byl semafor, tak se zase bude klasicky projíždět přes přechod na červenou, když tam žádný lidi nebudou ... člověk si nevybere.

Simir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simir » 26. 08. 2004 13:57

GeRoX píše:
Simir píše:Od toho mají služební čísla, který si můžeš opsat a na jejich způsob chování si jednoduše písemně stěžovat. Tohle u nás nikdy nezůstane bez odezvy.
...jsem pravnik...delam takovy veci...dokonce jsem psal i sam pro sebe...co myslis ze mi napsali?....

...standardni kecy typu nedoslo k po ruseni niceho...nepodarilo se to prokazat..blablabla...a to ani nechci rikat co mi rekli na inspekci... :!:

takze o stezovani si asi tolik...
Tak to určitě víš, jak je těžký něco někomu dokázat. Vždycky se musí prokázat vina, nikoli dotyčnej neprokazuje nevinu. A je jasný, že pouštět se do takových věcí bez svědka, je složitý a skoro beznadějný. A je ještě složitější, když si někdo na prokázání něčí viny svědka "vytvoří" z nějakýho známýho. Čemu má pak člověk věřit?
všechno vysvětlím .. a když ne, tak to okecám :-)

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 26. 08. 2004 14:00

tak nejak....ale vis sam jak to u PČR chodi...kdo potopi koho zejo? a dva činitelé budou vzdycky vic nez dva civilove...to musis uznat sam...divna matika ale je to tak...
Obrázek

Simir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simir » 26. 08. 2004 14:10

Policajt policajta ve většině případu nepotopí a taky se to tak bere. Dva civilové, kteří jsou nezávisle na sobě, jsou víc, než dva policajti. Pokud sou civilové jakkoli navzájem známý, tak bohužel, je to jako případ, kdy policajt nepotopí policajta = civil nepotopí civila. Bere se to jako účelová výpověď je svým způsobem k ničemu. Nejlepší je si v jakýmkoli případě sehnat nezávislýho svědka z lidí okolo, aby danou výpověď potvrdili. Tohle všechno je na dlouhý diskuze, třeba někdy v klidu bez emocí pokecáme u pivka na nějakým srazu 8)

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 26. 08. 2004 14:17

zajímavý že ani přestupkáč ani TZ a Tř nezná pojem účelová výpověď...a nevim ani o žádnym jiným prováděcím předpisu který by tento pojem definoval...pokud ovšem to není interní předpis nějaké "velké ryby"... 8)

ja píšu bez emocí i když to tak asi nevypadá... 8)

ale pokec proč ne?
Obrázek

Fikux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fikux » 26. 08. 2004 14:33

Nechápu proč bych se měl psát s nějakou stížností, když podle Geroxe je to stejně k ničemu a ten dotyčnej příslušník se tomu akorát zasměje :evil:
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"

Odpovědět