Moje iso nabourali popeláři
Moje iso nabourali popeláři
Zdravím kluci musím Vámříct že moje auto e30 318 is m42 kupé v barvě diamant schwartz metalic mi ve čtvrtek při vývozu odpadků nabourali popeláři s Renaultem. Když mi sem někdo vloží foto budu moc rádaby ste to viděli, není to nic hrozného (promáčklej pravej zadní lem a trochu zkřivený plech nad prahem před zadním kolem) Tohle auto nemám prozatím v klubovkách tak nevíte jak vypadá. Kdo z vás zná Eriku s Plzně ¨Riky¨ tak bude vědět,bylo to její iso. Auto tam stálo celou zimu a nic. Ted mi volá táta na intr že bmw je nabouraný nejspíš od popelářů(když do něj nabourali,tak ještě vyprázdniliza isem,nikomu nic neřekli a odjeli. Vzhledem k tomu že iso stojí v obci kde je cca 250 obyvatel(ani ne) a na autě sme našli stopy zelené barvy firmy SITO. Po telefonátu majiteli SITA jsme se dověděli že tam chlapy jezdili(popeláři) a že vědí o starém černém Bmw bez značek ale že nevědí o tom že by ho nabourali. Jenže tam jsou stopy od nákláďáků a do téhle prdele jezdí s náklaďákem jen popeláři,navíc dle stop ve sněhu jde vidět že bourali předkem(dle jedné stopy-vzadu dvojmontáž) a jde krásně vidět jak do něj vrazili vycouvali a odjeli
je to prkotina,nejde mi o pojistku ani peníze,byla to i moje chyba(auto už tam stát nemělo) jde mi o to že mohli zastavit a říct to někomu,ale oni jen odjeli
pak tvrdili že do něj nevrazili,v pondělí přijede majitel Sita a bude to kontrolovat dle stop atd. tak uvidím,napíšuinfo. iso hned putuje do nové garáže 
---------------------------------------------------------------------
je to svinstvo
PHOTOS:
Naposledy upravil(a) curich dne 06. 02. 2010 15:14, celkem upraveno 1 x.
Škoda Fabia 1.2TSI 12'
ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00'
Suzuki Swift 1.0 98'
BMW E30 318i M10 85'
///MHD Power
ex:
Suzuki Swift 1.0 98'
BMW E30 318i M10 85'
///MHD Power
..
ahoj fotky sem ti odeslal na email
tak je nějak zmenši a vlož ať se na to můžete mrknout,říkám není to nic hrozného,jde spíš o tu drzot odjet beze slova!!! Samozřejmně tohle iso je moe srdeční záležitost a mám ho moc rád,doteď mám blbej pocit když to vidím : 
..
Scratchy máš recht a je to tak samozřejmně je nikdo neviděl,protože tam projdou tak 2 lidi za rok
fakt malinká vesnička,ještě po tom nárazu vysypali jednu popelnici a pak v klidu odjeli, jenže mám ty fotky se stopama náklaďáku.hned by zde mněli být jak je sem Curich vložím,čimž mu také děkuji
Isa je mi samozřejmě líto ale když ho necháš stát na tak uzké ulici tak jsi s tím měl bohužel počítat navíc pokud tam stálo bez značek 
http://bmw.hotentot.com
BMW E39 540i Tour
BMW E39 540i Tour
bran se!!!nedava nikomu pravo ze kdyz nekde stojis ....kdyz se mu treba nelibi nabourat ti auto....vím to z vlastní zkusenosti....parkoval sem na zakazu zastaveni, nekomu pred autem.....nacouval do me....ale nakonec to byla samo jeho chyba...pac on jel a ja stal
takze dostal pokutu,a opravu zaplatila jeho pojistka...takze bych se branil
E28 2,0 i
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX
Asi by mě taky nasralo, kdyby nějakej frajer zastavil na zákazu zastavení, zablokoval mi tak auto a já nemohl odjet1flip1 píše:bran se!!!nedava nikomu pravo ze kdyz nekde stojis ....kdyz se mu treba nelibi nabourat ti auto....vím to z vlastní zkusenosti....parkoval sem na zakazu zastaveni, nekomu pred autem.....nacouval do me....ale nakonec to byla samo jeho chyba...pac on jel a ja staltakze dostal pokutu,a opravu zaplatila jeho pojistka...takze bych se branil
325 e30 - pro chudého studenta nejrychlejší cesta k bankrotu
http://www.youtube.com/watch?v=X04-aa9FyF0
http://www.youtube.com/watch?v=-yfgi8U0TDM
http://www.youtube.com/watch?v=X04-aa9FyF0
http://www.youtube.com/watch?v=-yfgi8U0TDM
j mel by kliku kdyby ta silnice byla jehoBMWHanz píše:podle me ti to neprojde, protoze auto bez znacek nema na verejne komunikaci co delat. kdyby to bylo na soukromem pozemku, tak jo, ale tady se muzou ohanet zakonama a nic z nich nevytriskas
ex e30 318i cupe => ex e30 318i cupe => ex e30 318i sedan =>ex e30 320i => ex e30 325i => schanim kastli cupe plast r6 nejlip cerny 
pokud vím tak kdo nemá pojistku a je účastníkem dopravní nehody tak platí vše i kdyby za to nemohl ne?(něco takového se stalo kamarádovi) takže pokud by to začal řešit tak by se i mohlo stát že by platil škodu na popelářském autě..... vyřešil by to svaz pojistitelů(česká pojištovna? ) nebo jaký spolek to dělá a předložili by pak zajímavý účet na proplacení s hrozbou exekutora....
takže být tebou to neřeším a vykašlu se na to. a spíš bych sám sobě sypal popel na hlavu jaký jsem trouba že nechávám auto bez pojistky a značek někde kde nemá co dělat.
takže být tebou to neřeším a vykašlu se na to. a spíš bych sám sobě sypal popel na hlavu jaký jsem trouba že nechávám auto bez pojistky a značek někde kde nemá co dělat.
e36 2.0
no nevim nevim...at je to jakkoliv¨...auto stalo..... a je jedno jesli ma znacky nebo ne....ci pojistku....nikomu nedava pravo do toho nabourat...takze lidicky...kdyz pujdu sdelam vam znacky...muzu vam rostriskat auta kladivama??? 
E28 2,0 i
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX
Když jsou značky v depozitu, zrušíš povinný ručení a auto bude stát na pozemní komunikaci, tak máš logicky problém.1flip1 píše:no nevim nevim...at je to jakkoliv¨...auto stalo..... a je jedno jesli ma znacky nebo ne....ci pojistku....nikomu nedava pravo do toho nabourat...takze lidicky...kdyz pujdu sdelam vam znacky...muzu vam rostriskat auta kladivama???
E39 535i sedan
..
Ahoj auto má zaplacenou pojistku, značky jsou doma páč už jednou jednu ukradli. Nechci peníze ani nic řešit,dopad bych blbě- auto je v protisměru bez značek atd atd. zítra se na to jedou podívat a vyřeší se to tak že se nic řešit nebude a já si to sám opravím a iso hned v pátek odvezu pryč do garáže,jinak všem díky, šlo mi jen o omluvu za to drzé odjetí 
cože? tak to je teda hafo mazecpaca píše:Jak píše Fx, podle mě auto bez RZ nemá co dělat na pozemní komunikaci. Kamoš jel s autem, když neměl umístněnou RZ na předním nárazníku (nárazník po laku a RZ za čelním sklem) a dostal flastra a půl roku bez řidičáku.
Škoda Fabia 1.2TSI 12'
ex:
Suzuki Swift 1.0 98'
BMW E30 318i M10 85'
///MHD Power
ex:
Suzuki Swift 1.0 98'
BMW E30 318i M10 85'
///MHD Power
To teda jo. Mně by v tom případě za ty přidrátované blinkry a chladiče venku asi sebrali i rodný list, jak jsem s tím tak jezdil cca před rokem s E28curich píše:cože? tak to je teda hafo mazecpaca píše:Jak píše Fx, podle mě auto bez RZ nemá co dělat na pozemní komunikaci. Kamoš jel s autem, když neměl umístněnou RZ na předním nárazníku (nárazník po laku a RZ za čelním sklem) a dostal flastra a půl roku bez řidičáku.![]()
![]()
![]()
No smoke, no fun...