Zdravím kluci musím Vámříct že moje auto e30 318 is m42 kupé v barvě diamant schwartz metalic mi ve čtvrtek při vývozu odpadků nabourali popeláři s Renaultem. Když mi sem někdo vloží foto budu moc rádaby ste to viděli, není to nic hrozného (promáčklej pravej zadní lem a trochu zkřivený plech nad prahem před zadním kolem) Tohle auto nemám prozatím v klubovkách tak nevíte jak vypadá. Kdo z vás zná Eriku s Plzně ¨Riky¨ tak bude vědět,bylo to její iso. Auto tam stálo celou zimu a nic. Ted mi volá táta na intr že bmw je nabouraný nejspíš od popelářů(když do něj nabourali,tak ještě vyprázdniliza isem,nikomu nic neřekli a odjeli. Vzhledem k tomu že iso stojí v obci kde je cca 250 obyvatel(ani ne) a na autě sme našli stopy zelené barvy firmy SITO. Po telefonátu majiteli SITA jsme se dověděli že tam chlapy jezdili(popeláři) a že vědí o starém černém Bmw bez značek ale že nevědí o tom že by ho nabourali. Jenže tam jsou stopy od nákláďáků a do téhle prdele jezdí s náklaďákem jen popeláři,navíc dle stop ve sněhu jde vidět že bourali předkem(dle jedné stopy-vzadu dvojmontáž) a jde krásně vidět jak do něj vrazili vycouvali a odjeli

je to prkotina,nejde mi o pojistku ani peníze,byla to i moje chyba(auto už tam stát nemělo) jde mi o to že mohli zastavit a říct to někomu,ale oni jen odjeli

pak tvrdili že do něj nevrazili,v pondělí přijede majitel Sita a bude to kontrolovat dle stop atd. tak uvidím,napíšuinfo. iso hned putuje do nové garáže