čidlo venkovní teploty
čidlo venkovní teploty
ATA mi přestala ukazovat venkovní teplotu - mám furt 30 pod nulou /brrrr/ Poradíte mi někdo, kde mám hledat to čidlo ??? Popř. čím vším to může být..
Díky

(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power
mě napadá jen ta násoska vedle mlhovky.... jenže mám m-tech a ta násoska je dost mělká a nejni v ní nic 

Naposledy upravil(a) Dymak dne 17. 08. 2004 12:03, celkem upraveno 1 x.
(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power
fakt je, že v tomdle státě se krade jak straka
ale takovýhle věci ??? já si myslim, že to čidlo bude zašitý někde jinde, neboť sem si nevšim že by tam bylo ani před tim - kdyz to ještě fachalo

To je prave to, jaka hodnota aby to ukazovalo spravne
termistory se vyrabej v rade E6 (sest do desitky = 1, 1.5, 2.2, 3.3, 6.8, 8.2)
Muzou byt positivni a negativni, tedy roste teplota roste odpor, nebo opacne.
ale pro BMW to muze byt od Siemense i nejaka pusvejcova hodnota jako 7.34856k @20C a co s tim?
Asi nekdy najdu cas a zmerim to. Pomuze mi nekdo najit ve schematu, ktere piny na kterem konektoru, at se to nemusi strihat

termistory se vyrabej v rade E6 (sest do desitky = 1, 1.5, 2.2, 3.3, 6.8, 8.2)
Muzou byt positivni a negativni, tedy roste teplota roste odpor, nebo opacne.
ale pro BMW to muze byt od Siemense i nejaka pusvejcova hodnota jako 7.34856k @20C a co s tim?
Asi nekdy najdu cas a zmerim to. Pomuze mi nekdo najit ve schematu, ktere piny na kterem konektoru, at se to nemusi strihat

Vubec bych se tomu nedivil....to BMW umi moc dobre i co se ruznych lozisek a sroubku tycesamiq píše:ale pro BMW to muze byt od Siemense i nejaka pusvejcova hodnota jako 7.34856k @20C a co s tim?

Nemusis nic strihat, konektor je hned na cidle, takze staci zmerit hned u zdroje.samiq píše:Asi nekdy najdu cas a zmerim to. Pomuze mi nekdo najit ve schematu, ktere piny na kterem konektoru, at se to nemusi strihat