ENERGY_BMW, KASNAR318I, TERRY, a spol.... ctete, pobavíte se
- MattyX
Myslel se o mě něco ?
tvl jak vietnamec tadyk z trznice 
Strongflex - E30,E36,E46,E90 a i jiné značky ! pro info o cenách a dodání SZ

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8
TERRY píše:Já s timhle nemám problém. Zeptám se bratra co dělá autodíly a ten mi řekne cenu. Jestli se vám ta cena líbit bude či nebude to už je vaše věc.1flip1 píše:zase kdyz tu nejsem tak se to tu rozjede....
....hlavne se tesim na ty nejlevnejsí ceny bosch....no ono to ladiku neni tak tezky zajdi na automedik tam to nanjdi a vymluv se ze ten kdo ti to dodava nemuze,marodi,vsak to uz znas
co mas ty moulo v podpisu????
NEJLEPŠÍ CENY - UKAŽ SE
Naposledy upravil(a) 1flip1 dne 14. 12. 2009 19:10, celkem upraveno 1 x.
E28 2,0 i
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX
kluci nechte toho...jen at prvni doda macovi lambdu za 1500....a pak kdyz to klapne tak zkousejte co da vam....
jak dlouho na ni budes maco cekat???je to predpokladam koncova cena pro tebe....
E28 2,0 i
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX
- TERRY
- Kontaktovat uživatele:
Hele zjišťuji ceny od bratra. A nebudu mu volat kdvůli tomu aby jsi si nico nadiktoval a pak by jsi pro ty díly jel do Kladna za honzou.Míšánek píše:Jenom jestli to neni nějaká spešl cena pro Tebe aby si tě omotal kolem prstu - to známe takové triky...maca píše:1500za lambdu, coz si myslim ze za novej dil original bosch neni vubec spatny!![]()
Tak schválně za kolik mně sežene lambdu na M21D24. A zapalovací kabely bych taky chtěl![]()
Prodám jákykoli díl od firmy BOSCH na BMW E30 za nejlepší CENY!!!!
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
ty vole tupej, ty myslis ze je problem si zjistit original Bosch cislo lambdy? 30 vterin a nemusim nikam volat.TERRY píše:Hele zjišťuji ceny od bratra. A nebudu mu volat kdvůli tomu aby jsi si nico nadiktoval a pak by jsi pro ty díly jel do Kladna za honzou.Míšánek píše:Jenom jestli to neni nějaká spešl cena pro Tebe aby si tě omotal kolem prstu - to známe takové triky...maca píše:1500za lambdu, coz si myslim ze za novej dil original bosch neni vubec spatny!![]()
Tak schválně za kolik mně sežene lambdu na M21D24. A zapalovací kabely bych taky chtěl![]()
schvalne, napis mi SEM, do tohohle tematu, BOSCH cislo spinace volnobezne klapky pro M20B25, jsem zvedavej jak budes rychlej!
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
myslis ty co inzeroval jako blatniky na kabro a poslal obycejne plechy z kramy na non-kabro? ale to se pletes, to byl prece ENERGYpasťa e30 píše:maca píše:1500za lambdu, coz si myslim ze za novej dil original bosch neni vubec spatny![/quote
aby to nedopadlo jak s těma blatníkama co tady pan kašnar rozesílal.... on ví sám o co jdeteď jich má plnej pokojík ,protože mu je v kelly nevzali zpátky
![]()
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
myslis ty co inzeroval jako blatniky na kabro a poslal obycejne plechy z kramy na non-kabro? ale to se pletes, to byl prece ENERGYMax-Max píše:pasťa e30 píše:maca píše:1500za lambdu, coz si myslim ze za novej dil original bosch neni vubec spatny![/quote
aby to nedopadlo jak s těma blatníkama co tady pan kašnar rozesílal.... on ví sám o co jdeteď jich má plnej pokojík ,protože mu je v kelly nevzali zpátky
![]()
no jasný ,v kelly mu volovi nakecaly,že to pásne na všechny Etříci jen aby měly kšeftík a on je vůl porozbaloval aby to nešlo poznat ,že je to z kelly a posílal je tady naivně věřícím lidem z fora