TERRY píše:Já s timhle nemám problém. Zeptám se bratra co dělá autodíly a ten mi řekne cenu. Jestli se vám ta cena líbit bude či nebude to už je vaše věc.1flip1 píše:zase kdyz tu nejsem tak se to tu rozjede....
....hlavne se tesim na ty nejlevnejsí ceny bosch....no ono to ladiku neni tak tezky zajdi na automedik tam to nanjdi a vymluv se ze ten kdo ti to dodava nemuze,marodi,vsak to uz znas
Hele zjišťuji ceny od bratra. A nebudu mu volat kdvůli tomu aby jsi si nico nadiktoval a pak by jsi pro ty díly jel do Kladna za honzou.Míšánek píše:Jenom jestli to neni nějaká spešl cena pro Tebe aby si tě omotal kolem prstu - to známe takové triky...maca píše:1500za lambdu, coz si myslim ze za novej dil original bosch neni vubec spatny!![]()
Tak schválně za kolik mně sežene lambdu na M21D24. A zapalovací kabely bych taky chtěl![]()
ty vole tupej, ty myslis ze je problem si zjistit original Bosch cislo lambdy? 30 vterin a nemusim nikam volat.TERRY píše:Hele zjišťuji ceny od bratra. A nebudu mu volat kdvůli tomu aby jsi si nico nadiktoval a pak by jsi pro ty díly jel do Kladna za honzou.Míšánek píše:Jenom jestli to neni nějaká spešl cena pro Tebe aby si tě omotal kolem prstu - to známe takové triky...maca píše:1500za lambdu, coz si myslim ze za novej dil original bosch neni vubec spatny!![]()
Tak schválně za kolik mně sežene lambdu na M21D24. A zapalovací kabely bych taky chtěl![]()
myslis ty co inzeroval jako blatniky na kabro a poslal obycejne plechy z kramy na non-kabro? ale to se pletes, to byl prece ENERGYpasťa e30 píše:maca píše:1500za lambdu, coz si myslim ze za novej dil original bosch neni vubec spatny![/quote
aby to nedopadlo jak s těma blatníkama co tady pan kašnar rozesílal.... on ví sám o co jdeteď jich má plnej pokojík ,protože mu je v kelly nevzali zpátky
![]()
myslis ty co inzeroval jako blatniky na kabro a poslal obycejne plechy z kramy na non-kabro? ale to se pletes, to byl prece ENERGYMax-Max píše:pasťa e30 píše:maca píše:1500za lambdu, coz si myslim ze za novej dil original bosch neni vubec spatny![/quote
aby to nedopadlo jak s těma blatníkama co tady pan kašnar rozesílal.... on ví sám o co jdeteď jich má plnej pokojík ,protože mu je v kelly nevzali zpátky
![]()