Matthes píše:Jelikož si na xenony nemůžu stěžovat, mám je asi půl roku, kupoval jsem je zde na fóru, tak mě totálně dostala technická

, xenony být nemůžou! Moje první otázka proč má to lepší svítivost. Jenomže chybí atest, oslnuje, nemám tam ostřikovače na světla a nemá to automatické seřízení. To byla na mě silná káva proč by to mělo být pro boha je to 20 let staré auto, takže zvažuju jestli to tam potom hodit a čekat střet s policajtem a čekat hlašku

bud to na místě odstraníte nebo dáme blokovou pokutu. Jak jste na tom vy? Co vaše zkušenosti? za odpovědi předem DIK
¨
Nemuzou byt pochopitelne proto, ze nekteri curaci si je neumeji seridit a arogantne osvetluji ostatni ridice. Parlament na to samozrejme okamzite zareagoval kokotskou vyhlaskou, ktera (dle zavedene koncepce - tuna prevence na gram problemu) usoudila, ze vsichni co maji xenony jsou curaci, ktery osvetluji ostatni ridice, misto toho aby proste a jednoduse dali policistum pravo na miste posoudit (je to velice jednoduche - stacio se postavit autem proti autu s xenony) jestli dany vuz osvetluje protijedouci ridise nebo ne.
Dle me skusenosti a nazoru, obycejna svetla nastavena blbe osvetlujou plus-minu stejne.
Kazdopadne kvuli tomu, ze kokoti, co delaji zakony maji v hlave nasrano se xenonu nehodlam vzdat. Za rok, co je mam na aute mi ani jednou nikdo nebliknul. Premyslim jestli by to castecne nevyresili xenony nizsi nez 4300K. Vim, ze 4300 jsou optimum ale 6000 se take daji. Tak neco nizsiho nez 4300 by mozna slo. Mate nekdo skusenost?
Matthes píše:Já mám čočkové světlomety BOSCH bez úsměvu čistě jenom čočka a takhle to dopadlo

tak nevím, na co se to potom všude tak hojně prodává když to většina mýt nemůže - paradox

Protoze je stejne lidi na aute maji.