Náplň pro ostřikovače?
Náplň pro ostřikovače?
Právě mi dochází "vodička" do ostřikovačů a nějak se mi nechce kupovat směs za nějakých 40,- /litr... Tak mě tak napadlo, jestli by třeba směs vody, jaru, případně nějakého alkoholu nebo čističe na okna neudělala stejnou službu...? Má někdo nějaký tip?
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Takovou "radu" jsem přesně čekal...Kubajz von Odry píše:ja jsem sice porad bez penez ale nekdy mne fakt udivuje na cem vsem se lidi snazi usetrit... dyt tu kapalinu casto dostavam aj gratis u benzinky (ASPON V ZIMNE) no ja teda jsem ochotny si vyzdy radsi priplatit nez prolejvat motor takovou slataninou...

Můj plán je ten, že tam naliju čistou vodu nebo vodu s něčím, čím ji "vylepším", proto se tu ptám na zkušenosti ostatních, co není dobré do toho lít - viz Iron.
když už, tak doporučuju destilku - a pak si spočti kolik vlastně ušetříšGerchan píše: Můj plán je ten, že tam naliju čistou vodu nebo vodu s něčím

(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power
Proč destilku? Voda se tam přece neohřívá, tudíž se tam vodní kámen moc netvoří, ne? Jinak teda koupit směs a říznout ji...že mě to nenapadlo hned...Dymak píše:když už, tak doporučuju destilku - a pak si spočti kolik vlastně ušetříšGerchan píše: Můj plán je ten, že tam naliju čistou vodu nebo vodu s něčímLepší je koupit směs, a říznout to napůl destilkou - ušetříš a mouchy ze skla ti to sundá líp než JAR

- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
tak se hned necertiGerchan píše:Takovou "radu" jsem přesně čekal...Kubajz von Odry píše:ja jsem sice porad bez penez ale nekdy mne fakt udivuje na cem vsem se lidi snazi usetrit... dyt tu kapalinu casto dostavam aj gratis u benzinky (ASPON V ZIMNE) no ja teda jsem ochotny si vyzdy radsi priplatit nez prolejvat motor takovou slataninou...Tak pro ujasněnou: nejsem zrovna typ, kterej je pořad bez peněz, ale když můžu, tak proč neušetřit. Určitě bych se nesnažil namixovat třeba brzdovku, ale jestli mi přední sklo ostřikuje čistá voda nebo nějaká směs, na tom mi celkem nezáleží. A autu je to asi taky celkem jedno (motorem směs do ostřikovaču neprotýká...)
Můj plán je ten, že tam naliju čistou vodu nebo vodu s něčím, čím ji "vylepším", proto se tu ptám na zkušenosti ostatních, co není dobré do toho lít - viz Iron.

Když tam naleju vodu z kohoutku, tak přes to sklo vidim kulový - asi máme v Práglu ňákej sajrajt chlórovej, nebo coGerchan píše:Proč destilku? Voda se tam přece neohřívá, tudíž se tam vodní kámen moc netvoří, ne? Jinak teda koupit směs a říznout ji...že mě to nenapadlo hned...Dymak píše:když už, tak doporučuju destilku - a pak si spočti kolik vlastně ušetříšGerchan píše: Můj plán je ten, že tam naliju čistou vodu nebo vodu s něčímLepší je koupit směs, a říznout to napůl destilkou - ušetříš a mouchy ze skla ti to sundá líp než JAR
danke

(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power
- SniperJones
Tak to uz je moc. Kdyby tve BMW vedelo, co s nim zamyslis, koplo by te do prdele a uz by te nesvezlo. Asi si prestanu kupovat zbytecne drahy balzamy na kuzi a budu si mazat sedacky maslem
Jen tak mimochodem, je uzasny pocit kdyz tam lejes original BMW napln, ktera mimochodem neni vubec tak draha, jak by se dalo treba cekat.
Nicmene vyborne taky funguje ta do mercedesackejch autobusu...ta je vyborna.

Jen tak mimochodem, je uzasny pocit kdyz tam lejes original BMW napln, ktera mimochodem neni vubec tak draha, jak by se dalo treba cekat.
Jen ho klidně kopni šetřílka šetřivéhoJirka325 píše:Tak to uz je moc. Kdyby tve BMW vedelo, co s nim zamyslis, koplo by te do prdele a uz by te nesvezlo. Asi si prestanu kupovat zbytecne drahy balzamy na kuzi a budu si mazat sedacky maslem![]()

jak muzes srovnavat s lestenkou na kuzi vodu kterou nalijes do ostrikovacu u 20 let staryho auta za par korun je snad jedno eci tam koupis original nebo tam nalijes vodu s nakym pripravkem stejne to vsechno vystrikas na okno..to je jako by sis na umyvani auta koupil v BMW original 10 litru vody na umyvani autaJirka325 píše:Tak to uz je moc. Kdyby tve BMW vedelo, co s nim zamyslis, koplo by te do prdele a uz by te nesvezlo. Asi si prestanu kupovat zbytecne drahy balzamy na kuzi a budu si mazat sedacky maslem![]()

----------------------:)
Proc bych to nemohl srovnat. Kdyz muze 15 let stara kuze v 15 let starym aute dostavat dobrou peci, proc by ji nemel dostavat zbytek auta ?
Nejde jen o okno, ale o vsechno kolem. Primarni zalezitosti je to, ze pres to okno potrebuju co nejlip videt. Dalsi vec je, ze zrovna netouzim po rozezrani vseho moznyho kolem gumy, lak atd. Moji vizi nejsou orezliny kolem okna, ani nikde jinde, takze pokusy o nejakou alchymii vynechavam.
Samozrejme nemusi byt zrovna original smes BMW do ostrikovacu, ale proc ne ? Obdobnou funkci odvede i neco z benzinky nebo hypernovy.
Ale ve vsem plati, ze jsou horsi a lepsi vyrobky, plati to i u smesi do ostrikovacu. To uz je kazdeho prioritou, kazdopadne i to nejlevnejsi je porad lepsi, nez michanina co dum dal.
Nejde jen o okno, ale o vsechno kolem. Primarni zalezitosti je to, ze pres to okno potrebuju co nejlip videt. Dalsi vec je, ze zrovna netouzim po rozezrani vseho moznyho kolem gumy, lak atd. Moji vizi nejsou orezliny kolem okna, ani nikde jinde, takze pokusy o nejakou alchymii vynechavam.
Samozrejme nemusi byt zrovna original smes BMW do ostrikovacu, ale proc ne ? Obdobnou funkci odvede i neco z benzinky nebo hypernovy.
Ale ve vsem plati, ze jsou horsi a lepsi vyrobky, plati to i u smesi do ostrikovacu. To uz je kazdeho prioritou, kazdopadne i to nejlevnejsi je porad lepsi, nez michanina co dum dal.
Ty bys moh jít do reklamy
mmmmmmmmm.....voní hezky

mmmmmmmmm.....voní hezky

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...