Radek_750iA píše:pls na co si dat pozor pri koupi e34 M5? Konkretne mi jde o motor na co se zamerit? prohledaval jsem to jak tu tak na bmwklubu a zatim jsem nic nedohledal...a zitra bych se chtel jet na jednu do rise podivit....diky
Samozrejme hlavne pouzit sluch, nic moc jinyho ti nezbyva
Asi nejvetsi problem u 3,6 (pro tu jedes?) jsou cca po 200tis/km jsou saly na ojnicih. To bys ale urcite poznal (zretelne klepani, zmena sily dle pridani plynu tedy podle komprese, tobe nemusim asi rikat)
To je ale vec, ktera prichazi nenadale, takze pak jedine po koupi si je urcite nechat zkontrolovat a pripaden vymenit.
Podobne se projevuje (klepani je mozna o neco malo slabsi, vse ostatni je stejne jak u kliky) pistni cep, repektive vymlacene pouzdro.
Co se tyce hlavy, ta je pomerne stabilni, narozdil od 3,8.
Volnobeh 950ot/min
Podle chladneho motoru nemusis moc resit, protoze 3,6 motor zni jak kdyby se mel za chvili rozsypat...dulezite jak zni po zahrati, proste nesmi tam byt zadny nepatricny zvuk, reakce na plyn okamzite, jak nahoru tak dolu.
Jedna vizualni kontrola, otevri kapotu a pri otoceni klicku do druhe (myslim) polohy se kontrolne otevre a zavre podtlakovy ventil na sani, uvidis jasny pohyb. (ten co meni v sani prutok vzduchu, pri jizde potom motor citelne meni zvuk v cca 4000ot/m)
Ted me nic vic nenapada...samozrejme poradne projet, kontroluj teplotu oleje, ja mam treba teplotu nizsi nez je bezne, takze nemuzu psat svoje poznatky, ale vseobecne by ses pri normalni jizde nemel dostat pres 100C a pri ostre pres 110. Ale treba ja osobne mam pouze na okruhu cca 100C, jinak bezne 80-85C.