And píše:hele frajere ja mluvim o Fabii RS tak sem netahej nakou lahůdku na objednavku... a sice se vsude pise jak je podvozek ve fabii skvelej a vsude to chvali az na půudu ae ja ti rikam ze Fabia RS je jako auto pekne zmrveny a proti BMW 325 nema sanci.. samozjreme pokud uvazujeme ze ta 325 bude nova.. a to ze se ze zatacky vyvlni s rozhozenym zadkem nevim na co narazis. BMW je vzadukolka a tak se do zatacek pretaci a prave v tom je jeho kouzlo a kdyz se to zvladne tak projede zatacku na relativne malem prostoru zatimco Fabiu jeji predni nahon pekne vynese ke kraji a ten tezkej diesel tomu jen pomuze..proto horlivi fanousci oplakavaj a doufaj ze se do fabie podari narvat i 1.8T benzin kterej se tam proste nevesel.. a seriova 325i ma podvozek na urovni a pokud je v dobrym stavu tak je dobrej i na dnesni dobu.. ja osobni zkusenost a moznost porovnani nemam ae mluvil sem s lidma co ji maji a moc teda z fabky nadseny nebyli..
a divili byste se jakym zpusobem odflakli predni masku a celkovou aerodynamiku takze soucinitel odporu vzduchu u fabie je 0,34 coz je uplne stejny jako 22 let stara E30 a stejne laxně pristupovali ve skodovce ke vsemu... chudak clovek co si mysli ze Fabia RS a Octavia RS sou vlastne to samy v jiny kastli
a jeste neco: benzin voni - nafta smrdi

¨
neco jineho je vyjet ze zatacky driftem a neco jineho je se z ni vyvlnit... chápeš a nebo to mam nakreslit ?
vysvětlím to jinak teď nechci aby se to dotklo někoho z vás, ale ruku na srdce i já jsem byl vlastníkem bawka v ne moc dobrem stavu zatáčky driftem ... o tom se nedá mluvit jenak bych schodil desítky drifterů ... jednalo se spíše opravdu o vyvlnění,na našich silnicích najezdím docela hodně kilometrů a všímám si E30.. většina jich je orezlá a se sériovým podvozkem a nebo s uřezanými pružinamy a standartním tlumičem .. za následek má to první to že se bawko fakt něco jako vyvlní, druhý příklad že bavko na nerovnostech ze zatáčky vyskáče, vím to z vlastní zkušenosti, jezdil jsem s bawem závody do vrchu, pravdou je že jsem jel pro diváky (tím jsem získal sponzory protože 100vky stejnejch favoritů si nikdo nevšimne, ale baworáka bez výfuku vlnícího se po silnici ze strany na stranu skoro každý ps:výfuk tam nebyl protože jsem se řídil heslem když už to nejede tak ať to alespoň řve -))))) ale pokračujme podle mne je drift rozhození auta před zatáčkou a v úhlu které svírá s tečnou k zakřivení zatáčky setrvá až do výjezdu ze zatáčky. alespoň tak to hodnotí ve všech drift závodech, samo že se hodnotí ten úhel a rychlost.kdo máte doma satelit tak se tam dají na některých programech čas od času takové závody chtnout, a upřímně mysleme si o sobě co chceme, ale jsme většinou uplné nuly proti těm klukům co tam lítají driftují...
jinak o nedotáčivosti fábie.. dá se to předpohládat když je to předohrab. -)
Já bych byl pro, sehnat někoho s RS fábií, najít nějaký kus silnice, třeba i u nás, ten se dá zavřít a zkusit to -) to by umlčelo obě strany, udělat 10 průjezdů u obou, zprůmněrovat to a vyjde nám jak to teda je, ale ještě se zeptám na něco, když je prdelhrab tak rychlej v zatáčkovitém terénu proč nejezdí nikdo rally z prdelhrabem ? je sidce pravda že ve vrchách je to právě naopak, ale tam je šíře silnice oproti rally dvojnásobná.
prostě já osobně pokud bych si mněl představit jak závodí na naší silnici u baráku fabia rs a bavorák (netahejte sem Mka bavili jsme se o 325 a 320) vyhraje fábka pokud ten kdo bude řídit nebude úplné poleno.
jo a pro toho klučinu co si ho honí když závodí s fábií ( mám perfektní leštěnku na interiéry a šampon na sedadla, vzhledem k frekventovanosti potkávání fabie, musí tvé auto připomínat krápníkové jeskyně -))))