Co jste kdy pokousali??????

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 27. 07. 2004 08:29

Mao píše:
GeRoX píše:
Mao píše:GeRoxi a vy ostatní co tu vynášíte Fabku do nebes a srovnáváte ji s bawem.....jste na palici :roll:
co to zas mele zewle? kdo to psal ze ji vynasim do nebes...cti pozorne jsem psal ze ji nesnasim a nidky bych ji nechtel...ale pokud bych mel vsadit na RS-o proti 325 tak sazim na ni...nic vic nic min.. 8)
Ty woe, už jsi jel někdy E30 dvouapůlí, která by měla fungl novej komplet sportovní podvozek a motor ve stopro stavu???? já bych řekl že ne, tady asi málokdo ( ani já ne :oops: ) tak z čeho ve svym srovnání vycházíš???? vezmu - li v úvahu jak se chová bawec kterej má za sebou 15 let na silnicích a představim si ve stavu srovnatelnym se stavem tý Fabky tak nemám nejmenší důvod si myslet že by škodárna vyhrála.....a podle mě opravdu hodně záleží na trati kterou zvolíš.
mas pravdu nejel ... a neverim ze takove vubec existuje ...

...ctes to po sobe? sam jsi se priznal ze by skudka mohla vyhrat...zalezi na trati... :twisted: :lol: 8)

ps.: jinak celou dobu se tady bavime o technicke trati...s hodne zatacek...
Obrázek

And
Všechno vím, všechno znám... ;-)

Příspěvek od And » 27. 07. 2004 10:23

fabka vyhraje tak maximalne na spotrebu :D
----------------------:)

Mao

Příspěvek od Mao » 27. 07. 2004 10:31

mas pravdu nejel ... a neverim ze takove vubec existuje ...
já myslím že u našich západních sousedů by se jich našlo dost... 8)
member of zewl crew

sprinter

Fabia RS

Příspěvek od sprinter » 27. 07. 2004 18:47

Proti Fabii RS ať už s čipem nebo bez se žádná 20 let stará 325 nechytí.

:twisted: Fabia RS - pilka co kouše :twisted:

RedBaron
Kontaktovat uživatele:

Re: Fabia RS

Příspěvek od RedBaron » 27. 07. 2004 19:37

sprinter píše:Proti Fabii RS ať už s čipem nebo bez se žádná 20 let stará 325 nechytí.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Škoda Octavia kombi + Suzuki GSX-1300R Hayabusa
Ex: [E30] 325i Cpe [E24] 635CSi [E34] 540iA [E34] 524td [E34] 525i [E34] 525i 24V [E32] 735iA [E46] 330dT

Luka

Příspěvek od Luka » 27. 07. 2004 22:20

And píše:hele frajere ja mluvim o Fabii RS tak sem netahej nakou lahůdku na objednavku... a sice se vsude pise jak je podvozek ve fabii skvelej a vsude to chvali az na půudu ae ja ti rikam ze Fabia RS je jako auto pekne zmrveny a proti BMW 325 nema sanci.. samozjreme pokud uvazujeme ze ta 325 bude nova.. a to ze se ze zatacky vyvlni s rozhozenym zadkem nevim na co narazis. BMW je vzadukolka a tak se do zatacek pretaci a prave v tom je jeho kouzlo a kdyz se to zvladne tak projede zatacku na relativne malem prostoru zatimco Fabiu jeji predni nahon pekne vynese ke kraji a ten tezkej diesel tomu jen pomuze..proto horlivi fanousci oplakavaj a doufaj ze se do fabie podari narvat i 1.8T benzin kterej se tam proste nevesel.. a seriova 325i ma podvozek na urovni a pokud je v dobrym stavu tak je dobrej i na dnesni dobu.. ja osobni zkusenost a moznost porovnani nemam ae mluvil sem s lidma co ji maji a moc teda z fabky nadseny nebyli..
a divili byste se jakym zpusobem odflakli predni masku a celkovou aerodynamiku takze soucinitel odporu vzduchu u fabie je 0,34 coz je uplne stejny jako 22 let stara E30 a stejne laxně pristupovali ve skodovce ke vsemu... chudak clovek co si mysli ze Fabia RS a Octavia RS sou vlastne to samy v jiny kastli
a jeste neco: benzin voni - nafta smrdi :D
¨

neco jineho je vyjet ze zatacky driftem a neco jineho je se z ni vyvlnit... chápeš a nebo to mam nakreslit ?

vysvětlím to jinak teď nechci aby se to dotklo někoho z vás, ale ruku na srdce i já jsem byl vlastníkem bawka v ne moc dobrem stavu zatáčky driftem ... o tom se nedá mluvit jenak bych schodil desítky drifterů ... jednalo se spíše opravdu o vyvlnění,na našich silnicích najezdím docela hodně kilometrů a všímám si E30.. většina jich je orezlá a se sériovým podvozkem a nebo s uřezanými pružinamy a standartním tlumičem .. za následek má to první to že se bawko fakt něco jako vyvlní, druhý příklad že bavko na nerovnostech ze zatáčky vyskáče, vím to z vlastní zkušenosti, jezdil jsem s bawem závody do vrchu, pravdou je že jsem jel pro diváky (tím jsem získal sponzory protože 100vky stejnejch favoritů si nikdo nevšimne, ale baworáka bez výfuku vlnícího se po silnici ze strany na stranu skoro každý ps:výfuk tam nebyl protože jsem se řídil heslem když už to nejede tak ať to alespoň řve -))))) ale pokračujme podle mne je drift rozhození auta před zatáčkou a v úhlu které svírá s tečnou k zakřivení zatáčky setrvá až do výjezdu ze zatáčky. alespoň tak to hodnotí ve všech drift závodech, samo že se hodnotí ten úhel a rychlost.kdo máte doma satelit tak se tam dají na některých programech čas od času takové závody chtnout, a upřímně mysleme si o sobě co chceme, ale jsme většinou uplné nuly proti těm klukům co tam lítají driftují...
jinak o nedotáčivosti fábie.. dá se to předpohládat když je to předohrab. -)

Já bych byl pro, sehnat někoho s RS fábií, najít nějaký kus silnice, třeba i u nás, ten se dá zavřít a zkusit to -) to by umlčelo obě strany, udělat 10 průjezdů u obou, zprůmněrovat to a vyjde nám jak to teda je, ale ještě se zeptám na něco, když je prdelhrab tak rychlej v zatáčkovitém terénu proč nejezdí nikdo rally z prdelhrabem ? je sidce pravda že ve vrchách je to právě naopak, ale tam je šíře silnice oproti rally dvojnásobná.
prostě já osobně pokud bych si mněl představit jak závodí na naší silnici u baráku fabia rs a bavorák (netahejte sem Mka bavili jsme se o 325 a 320) vyhraje fábka pokud ten kdo bude řídit nebude úplné poleno.

jo a pro toho klučinu co si ho honí když závodí s fábií ( mám perfektní leštěnku na interiéry a šampon na sedadla, vzhledem k frekventovanosti potkávání fabie, musí tvé auto připomínat krápníkové jeskyně -))))
BMW LIVE STYLE
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+

Luka

lukas

Příspěvek od Luka » 27. 07. 2004 22:47

a co ten golf VR6 furt si myslíte že ho 320 pojede ?
BMW LIVE STYLE
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+

tomashv
Kontaktovat uživatele:

Re: Fabia RS

Příspěvek od tomashv » 28. 07. 2004 01:25

sprinter píše:Proti Fabii RS ať už s čipem nebo bez se žádná 20 let stará 325 nechytí.

Muhehe.)
318iS

Raon

Příspěvek od Raon » 28. 07. 2004 08:46

tak sem si to cely precetl a muzu rict, ze sem pokousal tak max obed, pac sem na takovy veci nemel karu a od Fobie RS sem taky dostal na cerveny, ale s 318i e36 ale ani tak si nemyslym, ze by Fabie stala za neco. Ja osobne ridil asi tri Fobie 2x ruzne 1.4, 1x 1,9tdi a muj dojem z toho auta je divnej ( jel sem i v RS, neridil) naprvni svezeni je podvozek super spis az moc tvrdej (kdyz si vezmes ze si to maj kupovat ruzny duchodci, rodiny a zensky atd.. zadnej komfort), ale kdyz s tim jezdis dyl a sportovneji zjistis, ze to takovej med taky neni, kdyz to faktriznes zacnou naprosto nekompromisne odskakovat predni kola, kdyz mas na silnici nerovnosti zacne poskakovat, je z ni spatnej vyhled quli tlustejm pr. sloupkum a vysoko posazenejm bocnim oknum. RS mozna jede, ale sedeli ste nekdy uvnitr porad jen radis pac je furt v cervenym coz u diesela nic moc, kratky rychlosti diky mizernemu 6tikvaltu. Kdybych mel hodnotit Fabii tak ode me moc bodu neziska, myslimze Felda byla v mnoha vecech o moc lepsi. Kdyz si mama kupovala auto doporucil sem ji Peugeot 206- to je asi muj nazor na Fobii ikdyz urcite subjektivni...
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28, Obrázek535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30

Raon

Příspěvek od Raon » 28. 07. 2004 08:51

... ted sem si vzpomel jak sem se svoji e21 318i bez uprav udelal Oktavku 1.8 sice bez turba, ale s mensima upravama 8)
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28, Obrázek535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30

And
Všechno vím, všechno znám... ;-)

Příspěvek od And » 28. 07. 2004 09:53

ja trvam porad na svym nazoru :twisted:
jeli ste v dobry 325? nejeli
jeli ste ve fabii RS? nejeli
tak moc nekecejte :lol:

ad drifty: no dit presne takle ja driftuju 8)
----------------------:)

Luka

Příspěvek od Luka » 28. 07. 2004 12:17

And píše:ja trvam porad na svym nazoru :twisted:
jeli ste v dobry 325? nejeli
jeli ste ve fabii RS? nejeli
tak moc nekecejte :lol:

ad drifty: no dit presne takle ja driftuju 8)
-ano jel sem ve vic nez dobre 325
-ano fabii RS má soused jako služební nejen že jsem v ni jel ale i s ni jsem jel

jo a to by mně zaimalo s čím takhle driftuješ ??- :lol:

jinak co někdy uspořádat drift race třeba v té sosnové, ustavíme porotu, vodou nebo křídou udělame uprostřed silnice zakřivení zatáčky, aby jsme to nemuseli malovat barvou a lépe se nám hodnotilo a budeme driftovat.
BMW LIVE STYLE
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 28. 07. 2004 12:35

Luka píše:jinak co někdy uspořádat drift race třeba v té sosnové, ustavíme porotu, vodou nebo křídou udělame uprostřed silnice zakřivení zatáčky, aby jsme to nemuseli malovat barvou a lépe se nám hodnotilo a budeme driftovat.
to uz tady bylo ... zeptej se ondry v jakem je to stadiu...jinak sosna nejpis nehrozi...
Obrázek

Luka

lukas

Příspěvek od Luka » 28. 07. 2004 12:50

Taqk pánové jestli chcete mohu do lánova pozvar klucinu s golfem ve kterém je nainstalovaná VR6 a můžete sei to tam s ním rozdat, to se uvidí já sázím že většinu , asi spíš všechny tam roznese.
_Jinak domlouvám i fabii RS ale to ještě není jisté.
BMW LIVE STYLE
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 28. 07. 2004 13:27

Mao píše:GeRoxi a vy ostatní co tu vynášíte Fabku do nebes a srovnáváte ji s bawem.....jste na palici :roll:

Mě osobně se Fabie RS líbí a do města si neumím představit lepší auto při poměru kvalita:cena:výkon:užitná hodnota....ale srovnávat ji s bawem který je o patnáct let starší může fakt jenom magor. Každýmu autu sedí něco jinýho, když budu mít bawo ve srovnatelnym stavu jako ta Fabie ( a to tu asi nikdo nemá že??? ) a dám si s ní závod třeba na trase Mělník - Dubá, tak nemá (při stejných kvalitách řidiče ) fabka šanci. Jenže všichni tu jezdíme na podvozcích, který maj nalítáno 300 Tkm a víc, motory jsou to samý v bledě modrym, investice minimální - kdo z nás koupil jak říkal Max KOMPLET nový podvozek aby to mohl opravdu porovnat???? Melete o ničem a srovnáváte nesrovnatelný... :? :roll:
:-) az na par drobnustek :-)

a upřimně, sedí to jak kráva, to dřív mam pocit že se nadlehči předni kolo, než by se to utrhlo :-)
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 28. 07. 2004 13:34

upřimně, jel sem s fobii kombi 2.0 i v plny nalozi, a musim řict, že podvozek ma opravdu na předohrab dobrej, ale to auto mělo natočeno cca: 10 tis, až bude mít 200tis tak bude nahovno jako bawo se stjnejma kilometrama.

ja sem ted delal upgrade, novej sportovni podvozek+brzdy, a mužu řict, že to auto se chova o 200% lip než předtim.

V praci jezdim denně s novejma bawama, a pokud to porovnam s fobii, tak bawo je opet jinde.

Nelez srovnavat jizdni vlastnosti novy fobie s 15 let starym baworem. je jasny ze tech 15 let ve vyvoji udelalo sve.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

GeRoX

Re: lukas

Příspěvek od GeRoX » 28. 07. 2004 13:36

Luka píše:rozdat, to se uvidí já sázím že většinu , asi spíš všechny tam roznese.
no VR6 taky neni 8 div sveta ale nebyl bych prekvapen kdyby par aut to udelalo...treba me... 8)
Obrázek

Mao

Příspěvek od Mao » 28. 07. 2004 14:15

GeRoX píše:
Luka píše:rozdat, to se uvidí já sázím že většinu , asi spíš všechny tam roznese.
no VR6 taky neni 8 div sveta ale nebyl bych prekvapen kdyby par aut to udelalo...treba me... 8)
proti tobě můžu v Lánově třeba i běžet :lol: :lol:

ani Stephen Hawking by s tebou moc práce neměl....
member of zewl crew

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 28. 07. 2004 14:19

Mao píše:
GeRoX píše:

vzdyt proto jsem to tam napsal...kdo je S.H.?
Obrázek

Mao

Příspěvek od Mao » 28. 07. 2004 15:21

GeRoX píše:
Mao píše:
GeRoX píše: no VR6 taky neni 8 div sveta ale nebyl bych prekvapen kdyby par aut to udelalo...treba me... 8)

vzdyt proto jsem to tam napsal...kdo je S.H.?
Stephen Hawking je geniální fyzik trpící celkovou paralýzou.....může hýbat pouze jedním prstem a komunikuje přes comp :idea:
member of zewl crew

Odpovědět