Hele a co když je teď třeba "Martin Masat" někde na dovolený a z jeho compu píše nějakej jeho třeba kámoš, co tam zalejvá kytky a krmí piraňi
Nebo nějakej brácha, bráchanec, segroš,...... .
V každý rodině může bejt nějakej krypliček

a rodina za to pak trpí
Takže si myslím - dávat na někoho telefon,......, je dost ošidný a jak píše Jirka 325, třeba to vůbec nejni "Martin Masat".
Z našeho domácího compu bratr s kámošem taky sem na forum párkrát napsali, je to naštěstí už cca rok co to bylo naposled, ale za krypla jsem byl já, tak vím, jak se "Martin Masat" může cejtit, teda pokud je "nevinen".
Jen spekulace, hypotéza, ale, myslím si že je to docela vážná věc, někoho obvinit -- musej bejt důkazy,....., klidně to nějakej "MM" může žalovat -( nikdo nemá právo zveřejňovat moje tel. číslo,....., bez mýho souhlasu

)
Pokud je "vinen", pak by se věc samozřejmě dala jednoduše u soudu

dokázat, vhledem k počtu příspěvků - známého, neznámého
Nevim, nevim, mám z toho špatnej pocit.
Mělo by to tady bejt spíš většinou wo prdeli, když se sem někdo nasere a napíše nějakou pičovinu, tak mu přece nebudu psát, že mu pojedu někam rozbít držku

-- nejlepším lékem je podle mě ignorovat, každá restrikce, cenzura,..., je myslím dvojsečná - nemyslím moc dobrá. A aby sem mohli jen "dlouhodobě prověření členové", nebo tak něco

, tak to je ta největší zhovadilost, co by se snad dala udělat, to bych se na to určitě vysral, nechtěl bych bejt ( i když bych byl asi určitě taky mezi vyřazenými) členem nějakýho úzkýho "klubečku" kámošů kámošů e30.
Hoši žvaňme radši o tom co by nás mohlo spojovat - BMW, serme na nějaký rádoby prudiče = NEREAGOVAT- občas jsou to docela dobrý keci

, bohužel často je to jen trapný a zabírá to zbytečně místo, ale tak to prostě ve světě chodí, fšude je nějakej plevel. :all coholic: