Anonym

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Marosh

Příspěvek od Marosh » 09. 07. 2004 23:01

Akorat nevim jestli sem neudelal nejakej prusvih, pac Mr.Masat je jeste skolak:
martinmasat píše: ...
A mnoho dalšího stačí si napsat nebo zavolat ale raději volat nebo sms na net moc nelezu tel.č. 737 815 915 MARTIN JSEM Z PRAHY Upřednostnuji osobní odběr v praze nebo okolí.Když se mi nedovoláte tak to nevzdávejte protože sem asi ve škole a nemůžu to zvedat dík za pochopení.
Tak Martine: letosni vysvedceni nic moc. Ze neumis cesky - no budiz. Z anglictiny jsi nam predvedl maximalne f**k you - lepsi nez nic... ale proboha co ta trojka z mravu? Az se to dozvi mama, tak to bude sekec-mazec. My vsichni ti budem drzet palce aby jsi se zlepsil a s tim ucnakem ti to pristi rok vyslo!

A ja uz se jdu konecne venovat nejaky kloudny praci, pac za tohle placenej nejsem. :D

Marosh

Příspěvek od Marosh » 09. 07. 2004 23:37

Z http://www.bmwfans.tk/ ...

Miloševič 3. 7. 2004 (17:03) X O čau lidi kdyby jste náhodou narazili na ten manuál E32 750iL tak zde prosím uvedˇte kde by se dal sehnat Dík

Miloševič 29. 6. 2004 (23:20) X O ještě něco moje tel. 605531099,prosím pište jen SMS já zavolám (skryté číslo)

Miloševič 29. 6. 2004 (23:16) X O čau všichni,sháním manuál v českém jazyce na moje BMW 750iL E32

Shani Martin Masat manual na svou 750iL E32 nebo se jedna o shodu nahod? :wink:

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 09. 07. 2004 23:46

Marosh píše:Z http://www.bmwfans.tk/ ...

Miloševič 3. 7. 2004 (17:03) X O čau lidi kdyby jste náhodou narazili na ten manuál E32 750iL tak zde prosím uvedˇte kde by se dal sehnat Dík

Miloševič 29. 6. 2004 (23:20) X O ještě něco moje tel. 605531099,prosím pište jen SMS já zavolám (skryté číslo)

Miloševič 29. 6. 2004 (23:16) X O čau všichni,sháním manuál v českém jazyce na moje BMW 750iL E32

No ked zavolas a oslovis ho Martin a on nebude osloveniu odporovat , toz je to on, neee? :lol: :lol: :lol: Svet je niekedy hrooozne maly. 8)
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Marosh

Příspěvek od Marosh » 09. 07. 2004 23:51

Este abych mu volal. :lol: Kdo vi co je MM vlastne zac. na http://www.gayseznamka.cz/ si podava pochybne inzeraty. :lol:

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 10. 07. 2004 00:26

Marosh píše:Este abych mu volal. :lol: Kdo vi co je MM vlastne zac. na http://www.gayseznamka.cz/ si podava pochybne inzeraty. :lol:
:lol: :lol: :lol:
A zajtra mozno zacne predavat iL za 30tis :lol:
show and dance is starting now 8)
Naposledy upravil(a) Max-Max dne 10. 07. 2004 01:14, celkem upraveno 1 x.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Marosh

Příspěvek od Marosh » 10. 07. 2004 00:38

Ja uz se dneska bavim celej vecer. :D

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 10. 07. 2004 03:05

Me je divna jedna vec: stejne jako tusim WeNTyll jsem si byl u MartinaMasata pro nejaky dily. Takze jsem ho osobne videl a kecal jsem s nim docela dlouho. Neprislo mi ze by to byl on. Nezapada mi taky souvislost s tim, ze vim, ze bydli v rodinnym domku. A IP ktery Ondra zverejnil u loginu honza256 je mistralovsky. A kabelovka bejva v panelakovy sidlistni zastavbe, ne v RD...i kdyz samozrejme moznosti je hodne. No radsi snad neresit. Kazdopadne kdyz vznikne dalsi sekce, tak co. Stejne jich za chvili budem mit milion. Je to jako kdyz se par lidi chytlo, pohadalo a rozkuchalo se pokec / technika na nynejsi stav. Zbytecny klikani navic :lol:

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 10. 07. 2004 09:49

Hele a co když je teď třeba "Martin Masat" někde na dovolený a z jeho compu píše nějakej jeho třeba kámoš, co tam zalejvá kytky a krmí piraňi :roll:
Nebo nějakej brácha, bráchanec, segroš,...... .
V každý rodině může bejt nějakej krypliček :twisted: a rodina za to pak trpí :!:

Takže si myslím - dávat na někoho telefon,......, je dost ošidný a jak píše Jirka 325, třeba to vůbec nejni "Martin Masat".

Z našeho domácího compu bratr s kámošem taky sem na forum párkrát napsali, je to naštěstí už cca rok co to bylo naposled, ale za krypla jsem byl já, tak vím, jak se "Martin Masat" může cejtit, teda pokud je "nevinen".

Jen spekulace, hypotéza, ale, myslím si že je to docela vážná věc, někoho obvinit -- musej bejt důkazy,....., klidně to nějakej "MM" může žalovat -( nikdo nemá právo zveřejňovat moje tel. číslo,....., bez mýho souhlasu :idea:)
Pokud je "vinen", pak by se věc samozřejmě dala jednoduše u soudu :roll: dokázat, vhledem k počtu příspěvků - známého, neznámého :roll:

Nevim, nevim, mám z toho špatnej pocit.
Mělo by to tady bejt spíš většinou wo prdeli, když se sem někdo nasere a napíše nějakou pičovinu, tak mu přece nebudu psát, že mu pojedu někam rozbít držku :twisted: -- nejlepším lékem je podle mě ignorovat, každá restrikce, cenzura,..., je myslím dvojsečná - nemyslím moc dobrá. A aby sem mohli jen "dlouhodobě prověření členové", nebo tak něco :twisted: , tak to je ta největší zhovadilost, co by se snad dala udělat, to bych se na to určitě vysral, nechtěl bych bejt ( i když bych byl asi určitě taky mezi vyřazenými) členem nějakýho úzkýho "klubečku" kámošů kámošů e30.

Hoši žvaňme radši o tom co by nás mohlo spojovat - BMW, serme na nějaký rádoby prudiče = NEREAGOVAT- občas jsou to docela dobrý keci :roll: :twisted:, bohužel často je to jen trapný a zabírá to zbytečně místo, ale tak to prostě ve světě chodí, fšude je nějakej plevel. :all coholic:
BMW The Ultimate Driving Machine

Tomáš Rada

Příspěvek od Tomáš Rada » 10. 07. 2004 10:10

s tim co napsal Dan naprosto souhlasim.Taky sem chtel neco od Martina koupit a kdyz sem s nim mluvil ( po telefonu) tak mi taky prisel normalne v poho.S tim cislem se nic moc podle me nestalo pac je ho plny forum v prodeji.Na srazi nejezdim pac tam nikoho neznam a delat si vlastni sraz s kamosema na nejakym srazu je zatah.Tagze by me zajimalo jak by treba me nekdo proveroval.Proste forum je tu pro to aby pomahalo a kdyz tu chce nekdo prudit tak at prudi.Moc nechapu proc vas to tak rozciluje.Proste sou to dementi tak se s nima nebavte a ono je to prejde,tagze jakikokiv restrikce sou podle me nesmyslny.Podle me tu lidi pribejvaj a stezovat jim to by byla shade

Venca.

Příspěvek od Venca. » 10. 07. 2004 10:39

DAN píše:
...serme na nějaký rádoby prudiče = NEREAGOVAT- občas jsou to docela dobrý keci :roll: :twisted: ....,
Tak, tak, občas je třeba nějaký ten prudič. :twisted:

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 18. 07. 2004 12:30

Dymak píše:
Marosh píše:Chudackovi nejde bluetooth spojeni... http://mobil.idnes.cz/vypis.html?cislo=2881&akce=vypis

Boží mlýny prej.... :lol: :lol: :lol:
sehr gut..
Ten bluetooth mi nesel nekdy pred rokek. takze nic moc novyho.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 18. 07. 2004 12:33

Marosh píše:Z http://www.bmwfans.tk/ ...

Ja to nebyl ja manual ke sve 750iL mam a nejsem milosevic ale martinmasat.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 18. 07. 2004 12:52

martinmasat:Tak jdu po dlouhe dobe na net kounu sem a nemuzu se sem dostat no nic tak menim ip adresu a koukam na ty moc hezke prizpevky chvily pred tim me porad nekdo prozvani a pise ale to mi nevadi mam na mobilu filtr takze mi to na anonymi ani nereaguje a sms si moc nectu. Zjistuju proc mam zablokovanej pristup a po chvily je mi to jasny.Na internet se pripojuju z domova a od kamaradu a to je chyba protoze tam vzdy odkliknu polozku ulozit jmeno a heslo a oni toho pak zneuzivaj ne ze by mi chteli ublizit ale jsou to vtipalci a maji z toho prdel. Zjistil sem ze ode mne psali maily atd. Takze ten mail daniel2@centrum.cz je muj ne jak tu max max psal ze jsem nejsem blbej a nedal bych sem svuj mail. to ze tu pisete inzeraty na moje cislo mi nevadi jelikoz mam kamarady vtipalky a ty to delaj taky (no je to oboustrane) takze to nebylo nic moc novyho. Timto prispevem bych se chtel vsem co se to dotklo omluvit ne za moje kamarady ale za me ze si nedavam pozor na sva hesla a chci vas ujistit ze se to uz nebude opakovat aspon ne z te mistral ip adresy o to se postaram.Akorat me mrzi ze se ted musim pripojovat prez Rusko protoze bych se sem jinak nedostal mam totiz zablokovane vsechny ip adresy ze kterych sem se pripojoval na e30.cz. Moc se omlouvam martinmasat.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 23. 07. 2004 03:01

Me je divna jedna vec: stejne jako tusim WeNTyll jsem si byl u MartinaMasata pro nejaky dily. Takze jsem ho osobne videl a kecal jsem s nim docela dlouho. Neprislo mi ze by to byl on. Nezapada mi taky souvislost s tim, ze vim, ze bydli v rodinnym domku. A IP ktery Ondra zverejnil u loginu honza256 je mistralovsky. A kabelovka bejva v panelakovy sidlistni zastavbe, ne v RD...i kdyz samozrejme moznosti je hodne. No radsi snad neresit. Kazdopadne kdyz vznikne dalsi sekce, tak co. Stejne jich za chvili budem mit milion. Je to jako kdyz se par lidi chytlo, pohadalo a rozkuchalo se pokec / technika na nynejsi stav. Zbytecny klikani navic

Naprostý souhlas, taky jsem bral od Martina nějaké věci a připadal mi naprosto v pohodě. Ani se mi nechce věřit, že to byl on. Za to pánové co se něj vrhli se vážně předvedli.

k tomu pouhému čtení pro neregistrované, není to špatný nápad, ale myslím, že není problém se zaregistrovat. Potom by asi nastal problém, že by bylo milon zaregistrovaných, kteří by jednou, dvakrát zaprudili a konec.

já bych to asi nechal tak, jako je to dosud a nějaký annonymní prudiče neřešil.

Toť pouze můj názor................ :oops:

luissa

Příspěvek od luissa » 23. 07. 2004 03:03

Sakra, tenhle annonym jsem byl já. Sorry

Odpovědět