Ač s velkou nelibostí, ale musím reagovat na tuto spršku urážek, napadání a překrucování skutečnosti...
ad 1.)
To, že na fóru reším AL kola, podvozkový kity, čtyřklapkové sání, vačky Schrick aj. je POUZE a JENOM MÁ osobní věc a ty nemáš žádný právo mi do toho kecat, tudíž absolutně nechápu oč ti jde. Z toho čiší snad jedině závist.
Až dáš svýmu auto to, co jsem dal já (a je úplně jedno, jestli se jedná o karburátorovou 316 nebo silnější 325i) pak mi něco vyčítej. Já ti za to nemůžu, že si socka a nedáš do auta nic novýho, máš vylágrovanej motor a imrvére přemejšlíš o turbu, kompresoru apod. Každýho věc. Holt každej máme jiný priority, někdo hulí, chlastá, baví se, platí drahej nájem a tak mu prostě nezbývá na nákup litých kol Ronal a pneu Michelin apod. A takhle bych mohl pokračovat.
ad 2.)
Když jsem se dozvěděl, že chcete, abych vyfotil půjčené Mitsubishi Evo z bazaru, zpočátku jsem byl nadšený. To trvalo až do chvíle, než jsi mi řekl, že chceš abych vám přidal na benzín a ještě pro vás dojel služební Suzuki. No to je vážně vrchol, co si vůbec myslíte ??? POkud nemáte na benzín do takovýhle káry, tak si ji snad ani nepůjčujte!
ad 3.) a doufám poslední, opět nechápu co sleduješ tím, že nelogicky reaguješ na moji odpověď na video "M3 vs. Supra".....Snad můžu projevit svůj názor, ne?! Jinak nevím co máš pořád s těma lampama. Když někdo jezdí jak hovado v provozu bokem, v místě kde choděj DĚTI a vůbec ostatní lidi, není se čemu divit, že člověk, co sedí na místě spolujezdce a ještě k tomu nezná schopnosti řidiče je mírně řečeno vyděšen. Při stavu té kompresorem posílené ety se není čemu divit, ale to je jenom můj názor, nikdo se s ním nemusí ztotožnovat.
A tímto doufám končí naše debata, pokud se ti nelíběj moje thready, NEČTI JE! A nepiš tady takový blbosti, co stejně nikoho nezajímají a jsou spíš k smíchu, jak se někdo může žrát.
Čau a nezlob se, že jsem tady zaplácnul půl stránky touto NUTNOU odpovědí na Tvé připomínky, které nebyly zrovna "košer"
p.s. a nezáviď mi prosím ty zkušební jízdy