Citroen Saxo VTS versus BMW M3

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 20. 07. 2004 22:23

SlimShady píše:
Ace píše:2SlimShady: tak to jo, už si rozumíme :wink:
A samozrejme som myslel vazne to, ze BMW nie je boh, of course :lol: 8)
Ja len som zvedavy, ako budes bit hlavu o mur, ked trafis na nejaku vylietanu vranu typu Celica. Motory do bawa su vsade haldy, ale Toyota, no neviem neviem. no ale vsak uvidime, ze? :lol:
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Ace

Příspěvek od Ace » 20. 07. 2004 22:24

2SlimShady: no................... :lol: BMW ONLY...btw. sorry za Offtopic, ale mam Swift GTi 1.3 a jede pěkně, točí mrcha ale jinak zlatý BMW, ještě že ho musím zítra vrátit. :wink:
8) ///M Power 8)

SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SlimShady » 20. 07. 2004 22:24

Max-Max píše:Ja len som zvedavy, ako budes bit hlavu o mur, ked trafis na nejaku vylietanu vranu typu Celica. Motory do bawa su vsade haldy, ale Toyota, no neviem neviem. no ale vsak uvidime, ze? :lol:
No ono to este nie je sichr ze do nej pojdem, len mi to napadlo a vaznejsie som nad nou pouvazoval. A podla slov niekoho kto s tym robi, su tie motory moc dobre a vydrzia toho docela dost, takze by som sa ani nebal... :wink:
Faszom a seggedbe verem te buzi :!:

Mao

Příspěvek od Mao » 21. 07. 2004 08:52

Max-Max píše:
SlimShady píše:
Ace píše:2SlimShady: tak to jo, už si rozumíme :wink:
A samozrejme som myslel vazne to, ze BMW nie je boh, of course :lol: 8)
Ja len som zvedavy, ako budes bit hlavu o mur, ked trafis na nejaku vylietanu vranu typu Celica. Motory do bawa su vsade haldy, ale Toyota, no neviem neviem. no ale vsak uvidime, ze? :lol:
To do něj můžeš hučet horem dolem, taky jsem mu k tomu řek svý ale asi nerozumí česky nebo co... :roll: :lol:
member of zewl crew

Raon

Příspěvek od Raon » 21. 07. 2004 09:11

vy ste asi nikdy nevideli preplnovany M3 (e30 i e36) na sprintech, sou jedny z nejrychlejsich, mam stazeny video M3 e30 turbo nitro a nechava za sebou Supru a to este tak ze na startu zaspi a stejne ji pak naklepe o nekolik delek
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28, Obrázek535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30

Ace

Příspěvek od Ace » 21. 07. 2004 09:32

Raon píše:vy ste asi nikdy nevideli preplnovany M3 (e30 i e36) na sprintech, sou jedny z nejrychlejsich, mam stazeny video M3 e30 turbo nitro a nechava za sebou Supru a to este tak ze na startu zaspi a stejne ji pak naklepe o nekolik delek
jj, to mám v compu taky, je to skvělý video...to turbo ve spojení s NX nebo NOS systémem (Venom:-) je úžasný - vystřelí jak raketa :shock:
8) ///M Power 8)

SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SlimShady » 21. 07. 2004 13:33

Raon píše:vy ste asi nikdy nevideli preplnovany M3 (e30 i e36) na sprintech, sou jedny z nejrychlejsich, mam stazeny video M3 e30 turbo nitro a nechava za sebou Supru a to este tak ze na startu zaspi a stejne ji pak naklepe o nekolik delek
Nechcem, fakt nechcem rypat, len porovnaj objem M3 a objem tohto Saxa trebars... :lol: 8)

SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SlimShady » 21. 07. 2004 13:37

Ace píše:jj, to mám v compu taky, je to skvělý video...to turbo ve spojení s NX nebo NOS systémem (Venom:-) je úžasný - vystřelí jak raketa :shock:
Do teba tiez nechcem rypat (mozno :lol: ) ale furt sa rozplyvas nad vsetkym moznym, hento tamto NOS luxus brutal turbo ty wooooeeee driftking majkldzekson, ale ked ta pozveme niekam na projizdku poriadnym autom, tak najprv povies ze prides, po chvilke ked sa dozvies kolko koni tam spi pod kapotou uz zacinas vymyslat a nakoniec cuvnes... ty si hovoris chlap? :roll: 8)

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 21. 07. 2004 13:49

Ace píše:2SlimShady: no................... :lol: BMW ONLY...btw. sorry za Offtopic, ale mam Swift GTi 1.3 a jede pěkně, točí mrcha ale jinak zlatý BMW, ještě že ho musím zítra vrátit. :wink:
ace-u ace-u...ty nevis o cem mluvis..."jesteze ho musim vratit"...tywe i to je na tebe moc...jak "zlaty bmw?"...co je na tom zlatyho?...tlacis vsem do hlavy srouby o ostrych vackach a nos a nevimcojeste...a jak to brutal toci a jak to brutal brzdi.......a divis se? ze 40Km/h ti to zabrzdi i skudka ktere brzdi jen prave predni kolo...

anebo tady mluvis o udelani nevim koho a oktavka do hajzlu a nevimco...a kdyz te jednou svezu tak mi reknes, ze na ctyrproudovce v modranech pri 140 km/h "ty sloupy osvetleni byly na muj vkus moc blizko".... :shock: :shock: :shock: :shock: .... bych chtel videt kde by ti to na tvuj vkus vyhovovalo? nevim jestli existuje takovy misto...

...nechci te nejak urazit nebo tak neco ale......zkus se nad sebou a hlavne nad tvymi rozplyvacnymi prispevky (typu Schrick je hukot anebo KW je brutal anebo nevimco) trochu zamyslet a vnest do nich trochu reality...nic ve zlym ale takhle se total zbytecne ztrapnujes...kor pred lidma co te znaji...

...BMW ONLY...jo ale tobe pouze klicenku...

...neustale resis ET a rozmer kol a snizit to nebo zvysit...naco? aby sis to rozstrelil na kruhaci ve 20km/h-i????

ach jo...asi se urazis ale uz to fakt neslo dal vydrzet...
Obrázek

Ace

Příspěvek od Ace » 21. 07. 2004 21:26

Ač s velkou nelibostí, ale musím reagovat na tuto spršku urážek, napadání a překrucování skutečnosti...

ad 1.)
To, že na fóru reším AL kola, podvozkový kity, čtyřklapkové sání, vačky Schrick aj. je POUZE a JENOM MÁ osobní věc a ty nemáš žádný právo mi do toho kecat, tudíž absolutně nechápu oč ti jde. Z toho čiší snad jedině závist.
Až dáš svýmu auto to, co jsem dal já (a je úplně jedno, jestli se jedná o karburátorovou 316 nebo silnější 325i) pak mi něco vyčítej. Já ti za to nemůžu, že si socka a nedáš do auta nic novýho, máš vylágrovanej motor a imrvére přemejšlíš o turbu, kompresoru apod. Každýho věc. Holt každej máme jiný priority, někdo hulí, chlastá, baví se, platí drahej nájem a tak mu prostě nezbývá na nákup litých kol Ronal a pneu Michelin apod. A takhle bych mohl pokračovat.

ad 2.)
Když jsem se dozvěděl, že chcete, abych vyfotil půjčené Mitsubishi Evo z bazaru, zpočátku jsem byl nadšený. To trvalo až do chvíle, než jsi mi řekl, že chceš abych vám přidal na benzín a ještě pro vás dojel služební Suzuki. No to je vážně vrchol, co si vůbec myslíte ??? POkud nemáte na benzín do takovýhle káry, tak si ji snad ani nepůjčujte!

ad 3.) a doufám poslední, opět nechápu co sleduješ tím, že nelogicky reaguješ na moji odpověď na video "M3 vs. Supra".....Snad můžu projevit svůj názor, ne?! Jinak nevím co máš pořád s těma lampama. Když někdo jezdí jak hovado v provozu bokem, v místě kde choděj DĚTI a vůbec ostatní lidi, není se čemu divit, že člověk, co sedí na místě spolujezdce a ještě k tomu nezná schopnosti řidiče je mírně řečeno vyděšen. Při stavu té kompresorem posílené ety se není čemu divit, ale to je jenom můj názor, nikdo se s ním nemusí ztotožnovat.

A tímto doufám končí naše debata, pokud se ti nelíběj moje thready, NEČTI JE! A nepiš tady takový blbosti, co stejně nikoho nezajímají a jsou spíš k smíchu, jak se někdo může žrát.

Čau a nezlob se, že jsem tady zaplácnul půl stránky touto NUTNOU odpovědí na Tvé připomínky, které nebyly zrovna "košer"

p.s. a nezáviď mi prosím ty zkušební jízdy :lol:
8) ///M Power 8)

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 22. 07. 2004 00:35

Uz seee perrou, uz seee perrou :lol: :lol: :lol: 8)

Ace

Příspěvek od Ace » 22. 07. 2004 05:59

Max-Max píše:Uz seee perrou, uz seee perrou :lol: :lol: :lol: 8)
:D ne, inzultace :lol:
8) ///M Power 8)

paca

Příspěvek od paca » 22. 07. 2004 07:39

Hoši, v klidu :evil: To kdybych věděl, co z mého příspěvku vznikne, tak to sem ani nedám.

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 22. 07. 2004 08:49

Ace píše:Ač s velkou nelibostí, ale musím reagovat na tuto spršku urážek, napadání a překrucování skutečnosti...
o prekrucovani skutecnosti bychom se fakt mohli bavit... 8)
Ace píše: ad 1.)
To, že na fóru reším AL kola, podvozkový kity, čtyřklapkové sání, vačky Schrick aj. je POUZE a JENOM MÁ osobní věc a ty nemáš žádný právo mi do toho kecat, tudíž absolutně nechápu oč ti jde. Z toho čiší snad jedině závist.
jasne...neskutecne ti zavidim to ze menis obmesic kola kvuly ruznemu ET-ku...mas pravdu...priznavam se... :oops: 8)
Ace píše: Až dáš svýmu auto to, co jsem dal já (a je úplně jedno, jestli se jedná o karburátorovou 316 nebo silnější 325i) pak mi něco vyčítej. Já ti za to nemůžu, že si socka a nedáš do auta nic novýho, máš vylágrovanej motor a imrvére přemejšlíš o turbu, kompresoru apod. Každýho věc. Holt každej máme jiný priority, někdo hulí, chlastá, baví se, platí drahej nájem a tak mu prostě nezbývá na nákup litých kol Ronal a pneu Michelin apod. A takhle bych mohl pokračovat.
:shock: :shock: :shock: premejslim...hm...nevim kdo tady basni o tom co by bylo fajn mit v kare atd....viz muj predchozi prispevek...

jojo lita kola RONAL a pneu MICHELIN jsou ty veci ktery mi nedaj spat...tywe to jsou argumenty...jsi to snad vycetl ze SPY-e... 8)
Ace píše: Když jsem se dozvěděl, že chcete, abych vyfotil půjčené Mitsubishi Evo z bazaru, zpočátku jsem byl nadšený. To trvalo až do chvíle, než jsi mi řekl, že chceš abych vám přidal na benzín a ještě pro vás dojel služební Suzuki. No to je vážně vrchol, co si vůbec myslíte ??? POkud nemáte na benzín do takovýhle káry, tak si ji snad ani nepůjčujte!
tahle pasaz ja tak prekroucena ze snad na ni nebudu ani reagovat... :roll: :shock:

ad 1) Misak v te dobe nebyl v bazaru....cili nebyl pujcenej z bazaru...ale to je jedno...

ad 2) pokud se nepletu byla to pouze nabidka pro tebe prave z toho duvodu ze vim ze mas rad takovy auta...a ne aby pro nas prijel vyfotil a odvezl domu...

...co se tyce benzinu...NECHTEL jsem po tobe abys pridal na benzin...rikal jsem pouze ze se muze stat ze v pripade ze s tim autem budeme litat vic tak mozna budeme muset dat na benal...

...sluzebni suzuki???? to sand nemyslis vazne...sam jsi se ptal kde to bude...ja ti rekl a tys rikal pruser pac mam auto v garazi...ale neva pujcim si z firmy...a jediny pro koho jsi mel/mohl prijet byl slim pac bydli 200m od tebe...takze laskave takovy kecy vynech...
Ace píše: ad 3.) a doufám poslední, opět nechápu co sleduješ tím, že nelogicky reaguješ na moji odpověď na video "M3 vs. Supra".....Snad můžu projevit svůj názor, ne?! Jinak nevím co máš pořád s těma lampama. Když někdo jezdí jak hovado v provozu bokem, v místě kde choděj DĚTI a vůbec ostatní lidi, není se čemu divit, že člověk, co sedí na místě spolujezdce a ještě k tomu nezná schopnosti řidiče je mírně řečeno vyděšen. Při stavu té kompresorem posílené ety se není čemu divit, ale to je jenom můj názor, nikdo se s ním nemusí ztotožnovat.
...no comment... :twisted: 8)
Ace píše: Čau a nezlob se, že jsem tady zaplácnul půl stránky touto NUTNOU odpovědí na Tvé připomínky, které nebyly zrovna "košer"
nezlobim se alespon konecne po dlouhe dobe je zivo na foru... :twisted: :twisted: :twisted: 8)
Ace píše: p.s. a nezáviď mi prosím ty zkušební jízdy :lol:
nevim o jakych zkusebnich jizdach mluvis...ale ver mi rozhodne ti je nezavidim... 8)
Obrázek

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 22. 07. 2004 08:50

paca píše:Hoši, v klidu :evil: To kdybych věděl, co z mého příspěvku vznikne, tak to sem ani nedám.

v pohode...zadna krec...Ace me zna takze vi jak to v realu je... 8)

uz to chtelo tady trochu rozvirit vodu... :twisted: 8)
Obrázek

Ace

Příspěvek od Ace » 22. 07. 2004 08:58

:lol: :lol: :twisted:
GeRoXi, někdy mě ale fakt točíš :x :twisted:
Tohle už nemá cenu řešit :roll:
Naposledy upravil(a) Ace dne 22. 07. 2004 09:05, celkem upraveno 1 x.
8) ///M Power 8)

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 22. 07. 2004 09:01

Ace píše::lol: :lol: :twisted:
GeRoXi, někdy mě ale fakt točíš :x :twisted:
jaaa vim Bohousi, jaaa vim... :lol: 8)
Obrázek

SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SlimShady » 22. 07. 2004 13:05

Ajs Ajsz Bejbi :lol: wole Ace-i, mal by som chut prebrat tvoju odpoved, ale zdravy rozum a rozosmiata branica mi to nepovoluje... consult your local medical instructor :lol:

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 23. 07. 2004 00:29

SlimShady píše:Ajs Ajsz Bejbi :lol: wole Ace-i, mal by som chut prebrat tvoju odpoved, ale zdravy rozum a rozosmiata branica mi to nepovoluje... consult your local medical instructor :lol:
Ty pipiku jeden, to "....consult your local medical instructor..." plati pre teba, Ty Mr. Toyota. Ty sa tu fakt mas co ohanat zdravim, no to je teda pecka :roll: :lol: :lol: :lol:

Prox

Příspěvek od Prox » 23. 07. 2004 00:33

Max-Max píše:
SlimShady píše:Ajs Ajsz Bejbi :lol: wole Ace-i, mal by som chut prebrat tvoju odpoved, ale zdravy rozum a rozosmiata branica mi to nepovoluje... consult your local medical instructor :lol:
Ty pipiku jeden, to "....consult your local medical instructor..." plati pre teba, Ty Mr. Toyota. Ty sa tu fakt mas co ohanat zdravim, no to je teda pecka :roll: :lol: :lol: :lol:
Joo to mas recht :lol: :lol: Mr.Toyota :lol: :lol: :lol:
5er

Odpovědět