Tááákže Víťo, moc se omluvám, myslel jsem na to, že se musim stavit, když sem vyrazil, tak začalo brutálně pršet, pak bylo předání cen a pak se tam hrabalo jedno auto za druhym ven tim blátem a tak sem se akorát rozloučil s Pájou a jel dom.
Jinak Emko jsem jednou myl dokonce teplou vodou a pak sem ho ještě utíral jelenicí. Dodám nějaký průkazný foto
Sluboxi, předem díky za půjčení kýblu

a k hodnocení muziky, naschvál jsem si počkal, protože mě to zajímalo, jelikož jsem se chtěl taky zúčastnit, ale pak se mi nechtělo hrabat se tim bahnem, tak sem se na to vykašlal, ale každý ze soutěžících aut jsem si poslechl a musim souhlasit, že např. ta sedma hrála naprosto brutálně a totálně čistě, u tebe mi to přišlo děsně, že ses snažil, aby to hrálo co nejvíc nahlas, ale přitom ty repráky to totálně nepobíraly. Jinak pokud by se hodnotil hlavně design, tak zpracování máš moc pěkný, ale ten kvalitní zvuk mi tam chyběl. To jen, kdyby tě zajímal můj názor nezaujatého diváka

Příště snad budu bez antibiotik, tak vezmu spacák a stan a zůstanu určitě přes noc. Měl jsem tak neskutečnou chuť zapít ty poháry, ale místo toho jsem se musel vydat na cestu skrz zaplavenou Opavu
Jinak styl muziky mi plně vyhovoval a div, že sem neskončil na "parketu" při pár setících
No uzavírám svojí řeč s tim, že sraz byl super a mám radost, že se Emko líbilo a slibuji, že do BIGu doplnim dekl pod volant