BMWCULT 2009 25-26.7 Dolní benešov u Opavy

Info o všemožných akcích a srazech - hlavně BMW
Odpovědět
slubox
sponzor E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Re: nic

Příspěvek od slubox » 26. 07. 2009 20:53

nyklman píše:
A memu Absinthu jestli si to slovacisko byl ty:-)
:oops: sem odhalen , joo Absinth pomohol , lepsie sa dychalo :lol:
E39 530dat Individual
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"

Kubis

Příspěvek od Kubis » 26. 07. 2009 21:02

Jj, Pája má pravdu, taky jsem zjistil že porotování není tak jednoduché jak se zdá, ale nějak sme to zvládly. A myslím si , že všichni co dostali poháry, si je právem zasloužili.
M10 prodána, civic VTI prodáno, E39 530D

nyklman

sraz

Příspěvek od nyklman » 26. 07. 2009 21:04

jinak srazik byl fajn, i kdyz jsem tam prijel uz pozde a jeste bez auta, coz me stvalo, ale nedalo se nic delat. Kdyz je dobra parta tak je sranda i v destu, auta krasne, holky sikovne, dobra nalada, co vic si prat.
BMW E30 318i M10, BMW E39 535i M62

Paja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja » 26. 07. 2009 21:07

http://www.youtube.com/watch?v=MmcTBYpZYRw

tak tohle je jen tak první video jak jsme srazík chystali v pátek - koukejte na počasí !!!

no a za chvíli zkusím dodat druhé o které téměř všichni přišli - zmíněná nádherná Fireshowww

Víťa
sponzor E30.cz

Příspěvek od Víťa » 26. 07. 2009 21:24

Všechno super až na to počasí, ale to nikdo neovlivní.
Prakticky celou dobu srazu jsem vybíral vstupné, takže sprinty, drifty atd jsem neviděl, ale fotky (od všech zůčastněných fotografů) jsou super a jde vidět, že nuda nebyla :twisted:

Fikuxi ty si mě nasral nejvíc - nestavil ses na pokec na bránu :twisted:
Příště musíme dát auta dokupy a AC řízek je nám blejske když mu to tak hezky jde :wink:

K pohárům: Konkurence byla veliká a to ve všech kategoriích. Je hodně složité porovnávat nejrůznější styly úprav, sám nevím jak bych přistupoval k porovnání aut Sluboxe např. s mým nebo Fikuxové s Méďovým (škoda, že jsi Méďo nedorazil), kde zařadit cabro od Ericsona (bývalé Pájové cabrio) atd
Já si osobně myslím, že by se měla hodnotit spíše klasika = mělo by jít vidět, že jde o BMW v super stavu a to buď továrním (v případě starých modelů) a nebo provedené úpravy např. instalace motoru S38 do kastle Baura. Každopádně na BMW srazu by neměly být hodnocené tuningové úpravy, které jsou vidět na jakémkoliv autu kterékoliv značky na tuning srazu.

Díky všem pořadatelů, hlavně holkám, které suprově zvládali veškerou práci u vstupu :!:

A na závěr: Lidi pochopte, že organizece srazu stojí balík, kdyby to jenom trochu šlo tak je vlezné nižší. Většina z nás (v podstatě každý) dá za rok do auta hodně financí tak přece nebudeme řešit 3 stovky za vlezné a zábavu s BMW ne :?:
Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music

Paja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja » 26. 07. 2009 21:33

Tady je fireshow ale jen mobilem a nokia takže kvalita hovno ale kdo má tak mi pošlete - já budu mít z foťáku - velice lituju že už tam nebyl večer nikdo kdo by fotil :cry: :cry:

http://www.youtube.com/watch?v=GVHSviAUcZM

prosím kdo má fotky z večera pošlete mi je nebo dejte sem prosím dík

DVORIS

Příspěvek od DVORIS » 26. 07. 2009 21:36

Fikuxi ty si mě nasral nejvíc - nestavil ses na pokec na bránu :twisted:
Příště musíme dát auta dokupy a AC řízek je nám blejske když mu to tak hezky jde :wink:

Ty jsi si to taky mohl alespoň spláchnout od bahna,špinavvé jak prase a ještě dostane pohár :lol: :lol: :twisted: :wink:
Obrázek

Víťa
sponzor E30.cz

Příspěvek od Víťa » 26. 07. 2009 21:41

Ty jsi si to taky mohl alespoň spláchnout od bahna,špinavvé jak prase a ještě dostane pohár :lol: :lol: :twisted: :wink:[/quote]

Všechno bylo připravené - auto navoskované, interiér vyčištěný atd, ale pak přišel první déšť a všechno bylo v prdeli. Potom už nebyl čas umýt si auto když jsem vybíral vstupné

A v neposlední řadě za to může Rostík, Peťa a Kuba oni mi to zaprasili aby mi nemuseli dát druhé místo :lol: :twisted: :lol:
Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music

Fikux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fikux » 26. 07. 2009 22:37

Tááákže Víťo, moc se omluvám, myslel jsem na to, že se musim stavit, když sem vyrazil, tak začalo brutálně pršet, pak bylo předání cen a pak se tam hrabalo jedno auto za druhym ven tim blátem a tak sem se akorát rozloučil s Pájou a jel dom.
Jinak Emko jsem jednou myl dokonce teplou vodou a pak sem ho ještě utíral jelenicí. Dodám nějaký průkazný foto :wink:
Sluboxi, předem díky za půjčení kýblu :) a k hodnocení muziky, naschvál jsem si počkal, protože mě to zajímalo, jelikož jsem se chtěl taky zúčastnit, ale pak se mi nechtělo hrabat se tim bahnem, tak sem se na to vykašlal, ale každý ze soutěžících aut jsem si poslechl a musim souhlasit, že např. ta sedma hrála naprosto brutálně a totálně čistě, u tebe mi to přišlo děsně, že ses snažil, aby to hrálo co nejvíc nahlas, ale přitom ty repráky to totálně nepobíraly. Jinak pokud by se hodnotil hlavně design, tak zpracování máš moc pěkný, ale ten kvalitní zvuk mi tam chyběl. To jen, kdyby tě zajímal můj názor nezaujatého diváka :)
Příště snad budu bez antibiotik, tak vezmu spacák a stan a zůstanu určitě přes noc. Měl jsem tak neskutečnou chuť zapít ty poháry, ale místo toho jsem se musel vydat na cestu skrz zaplavenou Opavu :roll:
Jinak styl muziky mi plně vyhovoval a div, že sem neskončil na "parketu" při pár setících :twisted:
No uzavírám svojí řeč s tim, že sraz byl super a mám radost, že se Emko líbilo a slibuji, že do BIGu doplnim dekl pod volant :D
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"

Luter

Příspěvek od Luter » 27. 07. 2009 06:38

Mrzí mě že jsem nemohl dorazit kvůli mnohaměsíčním zdravotním problémům včetně už mnoho měsíců nemocného auta...
Doufám že příští rok sraz bude a já už budu moct normálně jezdit a pohybovat se tak už začněte chystat poháry :lol:

jajic: pro poháry si příští rok přijedu já a v kategorii touring taky všechno seberu :lol: :lol:

slubox: co to máš za subwoofer? a v tom kastlíku na nářadí je co?
e36 2.0

slubox
sponzor E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slubox » 27. 07. 2009 06:45

Luter píše: slubox: co to máš za subwoofer? a v tom kastlíku na nářadí je co?
Voofer je MacAudio Fireball z dvojitou membranou, ta v kufri je aktivna, a ta co trci cez skivak je pasivna a tlaci bassy do kabiny. V kufri je 6 poldecakov zo znakom BMW a ,,lahvička" z vodkou
(ale Malutky po vecernej konzumaci obsahu zistil, ze to vodka nebola :twisted: )
E39 530dat Individual
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"

FaMart

Příspěvek od FaMart » 27. 07. 2009 08:49

(ale Malutky po vecernej konzumaci obsahu zistil, ze to vodka nebola :twisted: )[/quote]

veru nebola. snáď nabudúce :P

Asmodeus

Příspěvek od Asmodeus » 27. 07. 2009 10:53

Sraz byl moc fajn, ale co me sralo vic, nez sobotni pocasi, byla ta silena hudba,co mi dojebavala ouska. Ja nerikam, kazdemu se libi neco jineho, nechci po vas, aby se stridala Sepultura, Kreator, Tankard a Megadeth, ale ty veci tam, to byla hruza... Jedna skladba trvala asi 4 hodiny a to byla jen orezana, v originale trva tri a pul mesice :D Strcte si ty sracky priste do riti a berte ohledy i na starnouci rockery :twisted:

FaMart

Příspěvek od FaMart » 27. 07. 2009 11:47

hudba bola fajn! ocenil som že nešli trápne rádiovky :wink: ale ako vravíš sem tam by bodlo aj niečo z iného súdka

Paja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja » 27. 07. 2009 13:53

hudbu jsem domlouval s kamarádem a říkal mu že je třeba aby se kluci měnili atd. ale tak nějak jsem to v tom zmatku neuhlídal. Příště pokud bude budou se styly měnit po hodině tzn. hodku tranc, pak rock, pak pop, techno, house, a klidně na večer i hanka zagorová. hihi.

Nene hoši uvědomte si jednu věc aby jste mohli pouštět pecky co hrajou v rádiu nebo známé skupiny na to musíte mít povolení a zaplatit brutální palbu za veřejnou projekci - na vstupném prý spousta lidí zkoušela vysomrovat slevy, vip. vstupy a jiné hovadiny - tak už prosím se zpamatujte a uvědomte si že je to o penězích a pokud nikdo nepřijede a není sponzor tak to nejde jen tak na lusknutí prstem. DJ´s kteří hráli to pálili rovnou od pasu a kdyby nepšelo bylo to vymyšlené uplně jinak - bylo by je vidět stan by byl zvednutý a viděli by jste jak si hrajou s těma hračkama a večer jak na živo rapovali hustí borci z OV Poruba. No prostě to nevyšlo tak jak jsem chtěl no. :cry: :cry:

V6 blázen

Příspěvek od V6 blázen » 27. 07. 2009 14:23

Luter píše:Mrzí mě že jsem nemohl dorazit kvůli mnohaměsíčním zdravotním problémům včetně už mnoho měsíců nemocného auta...
Doufám že příští rok sraz bude a já už budu moct normálně jezdit a pohybovat se tak už začněte chystat poháry :lol:

jajic: pro poháry si příští rok přijedu já a v kategorii touring taky všechno seberu :lol: :lol:

No lutere s tim tourem co jsem ti dohodil s tím moc parady neudělaš jijicuv nebo šwanciho je o dost hezčí ten střibry je zakladovka jak prase :lol: ale šel taky za 4 že s rozklepanou klikovkou :D
ex318 m10 karbec,325i m-tech 1 luxusní kára,2x 318i m10 kua to je nuda,nova 320i na 13kach to jede,new 525e/i e28 US ,520I e28 driftcar R.I.P.passat b4 tdi ,528i e28vrak,E28 eta mat delfín,Alpina E39 avusblau

freestyle

Příspěvek od freestyle » 27. 07. 2009 14:56

Děkujem pájovi za supr srázek a pár fotek také přikládám do Fotky a videa ze Srazů a Akcí.
BMW E30 320i Touring, BMW E30 325i M-Technic, BMW E30 318i Touring, BMW E30 325i Touring M-Technic, Bmw individual E36 M3 cabrio

Luter

Příspěvek od Luter » 27. 07. 2009 15:02

V6 blázen píše:
Luter píše:Mrzí mě že jsem nemohl dorazit kvůli mnohaměsíčním zdravotním problémům včetně už mnoho měsíců nemocného auta...

No lutere s tim tourem co jsem ti dohodil s tím moc parady neudělaš jijicuv nebo šwanciho je o dost hezčí ten střibry je zakladovka jak prase :lol: ale šel taky za 4 že s rozklepanou klikovkou :D
4 bych za to nedal :lol: :lol: :lol: :lol: když bylo podmínkou přepsat to za dnešní palety...
aby ses ještě nedivil :-))) bývalá e30 od šwanciho byla taky stříbrná ne? :lol: na vzhled kašlu..hlavní bude co bude pod kapotou :)))
e36 2.0

swaczynad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swaczynad » 27. 07. 2009 16:05

stříbrná je jedna z nej barev na e30 (teda podle mě) :lol: , a koukám, že mi pěkně komolíte přezdívku :evil:
Obrázek
drobné kódování NCS Expert, denní svícení US DRL pro:
3er: E46, E9x
5er: E39, E6x
6er: E63
7er: E38
Z4: E85
X3: E83
X5: E53
ceny symbolické ;)
737 444 644
další požadavky na dotaz

FaMart

Příspěvek od FaMart » 27. 07. 2009 17:04

Skoro som zabudol našli sme stredovú krytku z disku oranžovej e30ky jednej slečny. Neni problém poslať späť ak bude chcieť :)

Odpovědět