Já mám podezdření, že neudělal vůbec nic. Šla tam zasunout jen 0.15mm, 0.20mm jsem tam narval jen u jednoholucky325i píše:Musim se trochu zastat tveho exmechanika.. Pokud vim tak u aut bez hydro se to serizuje z duvodu zmeny vule na ventilech.. diky tzv. zaklepavani ventilu do sedel... tim se meni casem vule ventilu ktera se zmensuje.. (no je jasny ze kdyz se vydre vacka a konici tak to naroste - ta vule) takze ti to klidne mohl nastavit na "0,20" vsechno.. jinak bych dal ruku do ohne ze za rok to bude zase uplne jiny.. ono 0,05 setiny neni tas tak moc..teda pokud nejezdis 500km za mesic.
a rekl bych ze musi bejt hodne dobrej cit na to aby si neujel o tech 0,05...
ale je to jen muj nazor.
prestoze ta merka ma 0,25 tak vlasne tu vuli udelas na jednom ventilu treba 0,265 a na druhym 0,235 zalezi jak hodne ztuha tam jde ta merka..
nekdo jinej nazor?

Možná jsem exmechanika pohanil docela dost, kvůli jen jedný věci.
Je to zmrd

Vychcanej jak mraky a v 90% odvedl velice špatnou práci. Tvářil se jako nejlepší kamrád

Přišel, byl medovej, hned mi začal nabízet své exkluzivní služby. Za dva roky jsem mu nacpal nezdaněných cca 15 000,-. Po cca roce jeho exkluzivních služeb jsem začal pojímat dost vážný podezření, že je to hovado. Doporučil jsem ho kamarádům a oni si časem začali stěžovat. Já byl zaslepen. Naposled se mi dokonce na autě ztratila jedna věc.
Jednou mi při zvedání utrhnul práh M-Packet, to mě docela nasralo - prej to nešlo jinak zvednout, nabídl mi, že mi prej pujčí silikon

Seřizování vůle ventilů mu prej trvalo 3 hodiny - prej strašnej voser

Bylo toho už i na mě moc. On zneužil mé slabosti - úzkostlivá

Pak jsem v zimě lehce boural a řekl jsem si hovno, čecko si budu na autě dělat sám. Člověk dneska snad nemůže nikomu cizímu věřit. Je jasný, že si spousta opravářů řekne, ale co pro mě to nejni-dělám to pro cizího, hlavně ať dostanu prachy, nějak to pojebu, wožvaním a mám volnou dílnu. To je přístup, se kterým jsem se skoro vždy setkal. To mě docela mrzí, někdy až sere.
Ale jináč, to musím brát v pohodě, páč sejmout někoho je velmi jednoduchy, ale je z toho skoro dycky průser. A za to ten untrmenšen vůbec nestojí. :all coholic: