Rozloučení s HONZOU BRZY
Re: Rozloučení s HONZOU BRZY
obavam se že u kluka na bmwklubu to nebudeš mit tak jednoduchyhonza256 píše:Vy lulani myslíte si že jsem nějakej blbec jmenem martinmasat ale to jste na omylu můžu se přihlásit jakýmkoliv jménem co je zde na foru registrovaný a pak se naserete třeba na FERYTA - hovnouma nebo někoho jinýho a když je to připojeno přez TELECOM tak je to nádhera. Jste fakt banda vylízanců to se na mě nezlobte ale je to tak. Díky Vám sem už vyhrál 5500.- v sázce až budu mít 20 000.- tak tady končím a půjdu na www.bmwklub.cz a naseru je tam. Co budu dělat potom nevím ale rozhodně to bude pruzení dementů co nemají smysl pro debilitu.
PS: Vydržte už jenom 14 500.- A lezu vocad. HONZA256
Ty si fakt čuráček, stejně jako ten tvuj fiktivní sponzor, nestačim se divit jak jsi drzej.....mazej do práce a neser slušný lidi.....nebohonza256 píše:No dá se na tom docela zbohatnout pokryje to náklady za internet a ještě mi zbyde na bublifuk a nové lasery ze kterých dělám diamanty a své nové zbraně pro Star Trek.

E36 323i coupé
Re: Rozloučení s HONZOU BRZY
Už jsem dlouho neslyšel takovýho čuráka,jseš fuck riadná piča ,napiš mi prosímtě co si tím dokazuješ ?honza256 píše:Vy lulani myslíte si že jsem nějakej blbec jmenem martinmasat ale to jste na omylu můžu se přihlásit jakýmkoliv jménem co je zde na foru registrovaný a pak se naserete třeba na FERYTA - hovnouma nebo někoho jinýho a když je to připojeno přez TELECOM tak je to nádhera. Jste fakt banda vylízanců to se na mě nezlobte ale je to tak. Díky Vám sem už vyhrál 5500.- v sázce až budu mít 20 000.- tak tady končím a půjdu na www.bmwklub.cz a naseru je tam. Co budu dělat potom nevím ale rozhodně to bude pruzení dementů co nemají smysl pro debilitu.
PS: Vydržte už jenom 14 500.- A lezu vocad. HONZA256
M3 (e46) Hartge 

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je to člověk nickem martinmasat tak jeho adresu mám. Přesto si nemyslím, že tímto způsobem se něco vyřeší.And píše:prestante na nej reagovat a nadavat mu tim niceho nedocilite..raci mi nekdo reknete kde bydli a ja mu zkusim domluvit.jako 2 rozumni lide
Myslím, že je rozumější ignorovat tohoto chudáka nebo udělat na tomto foru nějaké opatření pro eliminování těchto .....