Rozloučení s HONZOU BRZY
Re: Rozloučení s HONZOU BRZY
obavam se že u kluka na bmwklubu to nebudeš mit tak jednoduchyhonza256 píše:Vy lulani myslíte si že jsem nějakej blbec jmenem martinmasat ale to jste na omylu můžu se přihlásit jakýmkoliv jménem co je zde na foru registrovaný a pak se naserete třeba na FERYTA - hovnouma nebo někoho jinýho a když je to připojeno přez TELECOM tak je to nádhera. Jste fakt banda vylízanců to se na mě nezlobte ale je to tak. Díky Vám sem už vyhrál 5500.- v sázce až budu mít 20 000.- tak tady končím a půjdu na www.bmwklub.cz a naseru je tam. Co budu dělat potom nevím ale rozhodně to bude pruzení dementů co nemají smysl pro debilitu.
PS: Vydržte už jenom 14 500.- A lezu vocad. HONZA256
Ty si fakt čuráček, stejně jako ten tvuj fiktivní sponzor, nestačim se divit jak jsi drzej.....mazej do práce a neser slušný lidi.....nebohonza256 píše:No dá se na tom docela zbohatnout pokryje to náklady za internet a ještě mi zbyde na bublifuk a nové lasery ze kterých dělám diamanty a své nové zbraně pro Star Trek.

E36 323i coupé
						Re: Rozloučení s HONZOU BRZY
Už jsem dlouho neslyšel takovýho čuráka,jseš fuck riadná piča ,napiš mi prosímtě co si tím dokazuješ ?honza256 píše:Vy lulani myslíte si že jsem nějakej blbec jmenem martinmasat ale to jste na omylu můžu se přihlásit jakýmkoliv jménem co je zde na foru registrovaný a pak se naserete třeba na FERYTA - hovnouma nebo někoho jinýho a když je to připojeno přez TELECOM tak je to nádhera. Jste fakt banda vylízanců to se na mě nezlobte ale je to tak. Díky Vám sem už vyhrál 5500.- v sázce až budu mít 20 000.- tak tady končím a půjdu na www.bmwklub.cz a naseru je tam. Co budu dělat potom nevím ale rozhodně to bude pruzení dementů co nemají smysl pro debilitu.
PS: Vydržte už jenom 14 500.- A lezu vocad. HONZA256
M3 (e46) Hartge 

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je to člověk nickem martinmasat tak jeho adresu mám. Přesto si nemyslím, že tímto způsobem se něco vyřeší.And píše:prestante na nej reagovat a nadavat mu tim niceho nedocilite..raci mi nekdo reknete kde bydli a ja mu zkusim domluvit.jako 2 rozumni lide
Myslím, že je rozumější ignorovat tohoto chudáka nebo udělat na tomto foru nějaké opatření pro eliminování těchto .....

Born to be for BMW
 Born to be for BMW 
 344ic E30+Tesla Y Juniper+Hyundai SantaFe IV+Š1000MB+ 2CV+Jawa+ DAF LF+Volvo EC55B, MB Atego, Hilux, Boxer,7x Caddy, Komatsu,JCB EX: GSF, MGA, E30 318i,325e,318i, E36, i30N, 323i/LPGi,318iA,328i, E46 328iT-320d-320dT
 344ic E30+Tesla Y Juniper+Hyundai SantaFe IV+Š1000MB+ 2CV+Jawa+ DAF LF+Volvo EC55B, MB Atego, Hilux, Boxer,7x Caddy, Komatsu,JCB EX: GSF, MGA, E30 318i,325e,318i, E36, i30N, 323i/LPGi,318iA,328i, E46 328iT-320d-320dT