b25
b25
Ahoj včera jsem měnil motor b20 za b25 při zkoušce startu ještě na 2.0 jednotku to vůbec nedávalo palivo vůbec netlačilo čerpadlo. Po výměně jednotky z 2.5 se čerpadlo rozběhlo už při otočení klíče do polohy před startem ale v technice max píše že u plastáka má čerpadlo najet až při startování ale mě tlačí už při tom otočení klíčku. Nevíte někdo čím to může být? a samozřejmě jsem ho ještě ani nenatočil 

JAk dlouho točí? Mě před startováním natlakuje palivovou soustavu, sepně ak na 2 - 3 sekundy a pak až při startování ...
EX: E36 318i 4/94, e30 325iT LPG 8/88, Favo 7/90, Golf II 1.8 GT 1986, Škoda 120 M1 1984
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Venca píše:Asi by mi hodně zajímalo, proč ty cca 2 vteřiny po zapnutí zapalování....
Nejspíš je někde něco, co ty cca dvě vteřiny jaksi vygeneruje.
Mám tušení, že to "něco" asi bude patřit k L-Jetronicu, ale pod kapotu nikomu odtud nevidím....
.
motor jsem vytáhl z plastáka jednotka tam byla motronic auto jezdilo než jsem ho odstrojil jedině že by ho už někdo bastlil. Ale strčil jsem ho do čistokrevného plastáku a napíchal na elektřinu kterou jsem vypletl všude od motorových částí nevyndaval jsem ho s celým svazkem. A je fakt že když jsem ten motor vyndával z dárce tak to nemělo na vstřicích takovoou tu elektrickou rampu která se na ty vstřiky jen nacvakla ale byly zapojený každý zvlášt konektorama a benzínová lišta měla přívod na jedný straně a zpátečku na druhý a ted tam mám tu lištu z toho 2.0 může to stím nějak souviset?
No, zkus mi popsat, jak vypadá zvenčí na pohled relé palivový pumpy...johan 28 píše:...motor jsem vytáhl z plastáka jednotka tam byla motronic auto jezdilo než jsem ho odstrojil jedině že by ho už někdo bastlil. Ale strčil jsem ho do čistokrevného plastáku a napíchal na elektřinu kterou jsem vypletl všude od motorových částí nevyndaval jsem ho s celým svazkem. A je fakt že když jsem ten motor vyndával z dárce tak to nemělo na vstřicích takovoou tu elektrickou rampu která se na ty vstřiky jen nacvakla ale byly zapojený každý zvlášt konektorama a benzínová lišta měla přívod na jedný straně a zpátečku na druhý a ted tam mám tu lištu z toho 2.0 může to stím nějak souviset?
a to je kde?Venca píše:No, zkus mi popsat, jak vypadá zvenčí na pohled relé palivový pumpy...johan 28 píše:...motor jsem vytáhl z plastáka jednotka tam byla motronic auto jezdilo než jsem ho odstrojil jedině že by ho už někdo bastlil. Ale strčil jsem ho do čistokrevného plastáku a napíchal na elektřinu kterou jsem vypletl všude od motorových částí nevyndaval jsem ho s celým svazkem. A je fakt že když jsem ten motor vyndával z dárce tak to nemělo na vstřicích takovoou tu elektrickou rampu která se na ty vstřiky jen nacvakla ale byly zapojený každý zvlášt konektorama a benzínová lišta měla přívod na jedný straně a zpátečku na druhý a ted tam mám tu lištu z toho 2.0 může to stím nějak souviset?

a kde ty rozdíly teda najdu? použil jsem elektřinu z auta do kterého jsem tu b25 ted zastavoval a udělal jsem jen jednu věc a to že jsem dal benzínovou lištu z toho 2.0 vstřiky samozřejmě zůstaly z b25 a elektrickou rampu jsem použil taky z toho 2.0 protože na té b25 nebyla ta rampa ale každej konektor zvlášt na vstřicích. ale já mám všechno zapojený jak bylo na tom 2.0 a když přehazuju ty jednotky tak se chová každá jinak to nechápu to může být vtom ukostření? ale jedna jednotka tlačí benzín na lištu pořád při otočení klíčku a ta druhá jen když startuju to mě furt mateadam320 píše:je hned u airboxu, to prostredni ze tri na levym podbehu
jinak je dost podstatny jestli jsi pouzil i svazek motor. elektriky z puvodniho motoru
m20 ma nekolik variant skladby ty kulaty zasuvky a jeden z rozdilu je v ukostreni prave vstriků
no tak zkus zjistot jestli ta zasuvka pod sanim je v obou pripadech(rampa vs. jednotlivej konektor) stejne osazena, ja mam teda dojem ze uz jsem tenhle upgread taky delal a problem nenastal
jeste me napada...neprohodil jsi omylem konektory hallova snimace a snimace prvniho kabelu? me uz se to stalo, jsou stejny akorat otoceny vuci sobe vzhuru nohama...jsou hned pod diagnostikacni zasuvkou, treba jsi pri prestrojovani elektriky udelal chybu...jen napad
za ´ten nesmysl s kostrou se jeste jednou omlouvam
jeste me napada...neprohodil jsi omylem konektory hallova snimace a snimace prvniho kabelu? me uz se to stalo, jsou stejny akorat otoceny vuci sobe vzhuru nohama...jsou hned pod diagnostikacni zasuvkou, treba jsi pri prestrojovani elektriky udelal chybu...jen napad
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
Vpohodě nemusíš se omlouvatadam320 píše:no tak zkus zjistot jestli ta zasuvka pod sanim je v obou pripadech(rampa vs. jednotlivej konektor) stejne osazena, ja mam teda dojem ze uz jsem tenhle upgread taky delal a problem nenastal

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
takze koncim debatu s tebou pres SZ, nebudu neco resit jinym zpusobem. vse bude zde.
jeste jednou - sam si nejses jistej co si vlastne udelal a jake mas vlastne kabelaze. Opakuji, zkontroluj pocet pinu kabelaze na konektoru z kastle a na konektoru z motoru. Kde si dal hallovo cidlo? kde bylo puvodne na motoru kterej si osadil?
jeste jednou - sam si nejses jistej co si vlastne udelal a jake mas vlastne kabelaze. Opakuji, zkontroluj pocet pinu kabelaze na konektoru z kastle a na konektoru z motoru. Kde si dal hallovo cidlo? kde bylo puvodne na motoru kterej si osadil?
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220