casy 400m sprint mate nekdo svoje udaje??
zneuctit auto otrhat z neho vsetko co ma nejaku funkciu a obut ho na sprint na korcule je trochu neucta k svojmu autu......
ja ked idem na sprint tak dokonca ani sliky nedavam a predok aj zadok je obuty na 225/40,16a v aute je vsetko co tam ma bit dokonca aj tazke audio so subwoferom ,rezerva,dvihak,basa s naradim,hasiaci pristroj,10litrov vody pre pripad mensieho poziaru alebo problemi z chladiacou sustavou .......a na sprinte alebo na ceste sa za mnou otoci viac ludi ako za skaredym unom takze vobec ma nezaujima mrdka uno ked urobi lepsi cas.......ved ono sa vzdy niekto najde co urobi chliev aj z bmw a porazi nalestene kari
ja ked idem na sprint tak dokonca ani sliky nedavam a predok aj zadok je obuty na 225/40,16a v aute je vsetko co tam ma bit dokonca aj tazke audio so subwoferom ,rezerva,dvihak,basa s naradim,hasiaci pristroj,10litrov vody pre pripad mensieho poziaru alebo problemi z chladiacou sustavou .......a na sprinte alebo na ceste sa za mnou otoci viac ludi ako za skaredym unom takze vobec ma nezaujima mrdka uno ked urobi lepsi cas.......ved ono sa vzdy niekto najde co urobi chliev aj z bmw a porazi nalestene kari
šiska + laďak = /-8 ps/
Na vykon sa musi ist cez železo
taky názor, ale myslím že to je každýho věcsys325i píše:zneuctit auto otrhat z neho vsetko co ma nejaku funkciu a obut ho na sprint na korcule je trochu neucta k svojmu autu......

E30 325i
j
tak ja mam 14,92 s m50 e36 coupe v mimoni
Brzdi!!!Nejsi Fitipaldi 
Dej blbci funkci a vymyslí práci..
Nella, 4.2.2009 v 17.56, Mělník, 3250g a 49cm
..a jsou z nás rodičové
..
..a od 4.6.2010 i samostatná správní jednotka

Dej blbci funkci a vymyslí práci..
Nella, 4.2.2009 v 17.56, Mělník, 3250g a 49cm

..a od 4.6.2010 i samostatná správní jednotka

DAN píše:Já mám něco málo přes minutu - v tretrách na tartanu. Je to jen odhadem, protože se to neběhá.
Ale běhá se 300m. To mám pod minutu, jako prd.

Naposledy upravil(a) Klakson dne 27. 10. 2008 22:35, celkem upraveno 1 x.
E30 325i
tak ono to jede pekne, ale nejvetsi ztratu naberes na startu s automatem nemuzes dat 3000ot a Dsys325i píše:a siel si v plnej polnej , ze ......T613 píše:se 750AiL 15.805![]()
sice posledni v kategorii ale na Focus ST jsem mel ztratu jen 0,7s ... je to proste kram co nejede

prodavam ND z techto aut: E38 730iA M60 V8, 730iL piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
tak to se potom jedes na sprint jen ukazovat a ne se pokusit zajed dobry cassys325i píše:zneuctit auto otrhat z neho vsetko co ma nejaku funkciu a obut ho na sprint na korcule je trochu neucta k svojmu autu......
kouBaMW píše:tak to se potom jedes na sprint jen ukazovat a ne se pokusit zajed dobry cassys325i píše:zneuctit auto otrhat z neho vsetko co ma nejaku funkciu a obut ho na sprint na korcule je trochu neucta k svojmu autu......
mna sprint zaujima len pre porovnanie casu ked urobim na aute nejaku zasadnejsiu upravu alebo dvihnem tlak...........a inac ma moc nezaujima........a ukazovat sa nemusim bmw z intercoolerom v predu budi naozajstny respekt lebo kazdy vie ze to bude stat za to...........na sprintoch sa radim medzi uplne skvosty a jednorozce z poctom ps nad 400 a to co dokaze urobit stare bmw s nimi je naozaj dost hnusne......po sprinte mi ludia dojdu povedat ze to bolo paraadne....takze asi to stoji za to .........niekedy ma daju o pol kapoty a niekedy im zdrhnem ale v zasade je ten sprint pre oko divaka zaujimavi ked sa masiny rutia z velkym revom do predu velkou rychlostou a ziadna nechce prehrat....ved pri prejazde ciela mavam od 190-do 215km/h....takze je sa na co pozerat a urcite je to zaujimavejsie ako nejaky otrhany vrak co dojde na zraz robit dobri cas...ved som cestny automobil takze nejake drag sliky ani odlachcenia neuznavam....

šiska + laďak = /-8 ps/
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
sys325i : Mě se tvůj styl líbí a jsem stejného názoru. Když koukám na švédská videa, kde lítaj Supry E30 Turbo a podobný hrůzostrašnosti, tak to maj vždy v naprostym základu. O tom to je. Přivézt auto na podvalu, vážící 300kg a to z toho je 150kg jen motor....to je nuda. To je dobrý při závodě do vrchu, ale na sprinty by to mělo mít svou kategorii. Dal bych nad 4000ccm civil a speciály. Jako je to rozdělení třeba na carboniacup.cz
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
ja s autem co vazi vic jak v serii zajel 11.54Chvalda 318iS píše:Naprosto souhlasím se Sysem, je to úplně jiný, když je auto v plný polní a ještě vyhraje sprint oproti nějakýmu na plech vykuchanýmu speciálu... Tohle vítězství jistě potěší dvojnásob a přihlížejícím o to víc spadne čelist

<i>"Live is short drive fast"</i>
JFK píše:ja s autem co vazi vic jak v serii zajel 11.54Chvalda 318iS píše:Naprosto souhlasím se Sysem, je to úplně jiný, když je auto v plný polní a ještě vyhraje sprint oproti nějakýmu na plech vykuchanýmu speciálu... Tohle vítězství jistě potěší dvojnásob a přihlížejícím o to víc spadne čelista to mi to jeste zakuckalo na startu a bylo to v Panenskem Tynci na te hlavni plose do kopce...

E30 325i
To ti foukal vítr do zadKlakson píše:další posun, a to na 13,703sKlakson píše:tak jsem asi piloval - 13,87565 na BIG09Klakson píše:tak to oživíme 14,016, teplota 4°Ckdyž pořádně napiluju start tak se pod 14 musím dostat,
s M30 motorem z roku 1986, který většina nazývá starým krumplem
, teplota - hnusný vedro