repas rizeni
repas rizeni
Delal jste to nekdo? Je asi celkem fuk jestli servo nebo obyc, jde o to ulozeni hrebenu
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Uz to mam take za sebou.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Futra se asi koupit nedaji, kdyz uz je vybehany hreben je lepsi poptat se na vrakaci po rizeni z E36. Jde do E30 a jako bonus mas strmejsi rizeni a nemusis tolik tocit volantem.weNTyll píše:Daji se ty futra sehnat, za kolik? Jak to jde ven a jak to jde potom dovnitr?Nebyva uz vyslehany taky ten hreben?
http://www.behindmatrix.com/e30/fotost/ ... f00388.htm
323ti stock condition
323ti stock condition
Naky futra tusim v pretesnovaci sade byly, ale uz si pamatuju kulovy. Kazdopadne je asi zbytecny na obyc rizeni - alespon dle obrazku - kupovat celou sadu na servo.
Takze bud novy rizeni, nebo zkusit navstivit zelenej domecek Riha, tam by ti je udelali. Nabidli mi vyrobu toho pritlacnyho silonu na hreben podle predlohy asi za 2 kila. Neni totiz soucasti pretesnovaci sady, nybrz dodatecne sady "set mounting parts"
BTW: zkus schvalne zvetsit pritlak na hreben
Takze bud novy rizeni, nebo zkusit navstivit zelenej domecek Riha, tam by ti je udelali. Nabidli mi vyrobu toho pritlacnyho silonu na hreben podle predlohy asi za 2 kila. Neni totiz soucasti pretesnovaci sady, nybrz dodatecne sady "set mounting parts"
Nebyl jsem vevnitr, takze nevim jak to presne vypada. Tim pritlakem myslis ten sroub zepredu v miste prevodu? Ale to asi ma vliv jenom v pripade vule na zubech nebo myslis, ze zafixuju i to vedeni hrebenu proti pootoceni? To by melo asi byt v tech krajnich futrech ?!?Jirka325 píše:Naky futra tusim v pretesnovaci sade byly, ale uz si pamatuju kulovy. Kazdopadne je asi zbytecny na obyc rizeni - alespon dle obrazku - kupovat celou sadu na servo.
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Nejak jsem si nevsiml ze jde o rizeni bez posilovaceweNTyll píše:Nebyl jsem vevnitr, takze nevim jak to presne vypada. Tim pritlakem myslis ten sroub zepredu v miste prevodu? Ale to asi ma vliv jenom v pripade vule na zubech nebo myslis, ze zafixuju i to vedeni hrebenu proti pootoceni? To by melo asi byt v tech krajnich futrech ?!?

Proti pootoceni drzi hreben jen pastorek v zubech, teda u rizeni s posilovacem, obycejne jsem zatim nerepasoval.
323ti stock condition
323ti stock condition
Presne tak, hreben drzi v zubech pastorku, takze je divny, ze bys nemel vule v prevodu mezi pastorkem a hrebenem.
Prave proto jsem psal at zkusis zvetsit pritlak.
Bude to asi ten sroub v miste prevodu jak pises - u E36 serva to tak aspon je a u E30 serva je to reseny pruzinou a neservo rizeni, s tim jsem tu cest nemel, tak jen odvozuji.
Zkus to dotahnout a uvidis, co se bude dit, treba to trochu pomuze.
Prave proto jsem psal at zkusis zvetsit pritlak.
Bude to asi ten sroub v miste prevodu jak pises - u E36 serva to tak aspon je a u E30 serva je to reseny pruzinou a neservo rizeni, s tim jsem tu cest nemel, tak jen odvozuji.
Zkus to dotahnout a uvidis, co se bude dit, treba to trochu pomuze.